murat arkadaşımız ismini biliyosan yazarsan bizde araştıralım nasıl bi adam.bu takıma skorer uzun şart.en kısa zamnda yapılır inş.büyük maçlarda oynatalım bari
Murat İNAL' Alıntı:*Yeni bir uzun bulunmuş sanırım.NCAA çıkışlı yada oyuncusu 2.06 boylarında 4-5 oynıyan bir oyuncu üzerinde duruluyormuş gibi şeyler duydum.
Egemen Eski' Alıntı:Daha önce Avrupa'da oynamış bir oyuncu olabilir mi acaba?
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Keşke bjk nin bıraktığı brook sales'i alsak!
Murat İNAL' Alıntı:Herkes yazmış ben sakinleşmeyi bekledim.
Çünkü son 15 saniye Fitch e kitlenmiştim.Kimse dikkat etmedi sanırım.Murat ın kaçırdığı turnikeden sonra bir adım geriye atıp kenara çekildi.Tutku yanından geçti gitti.Murat hoca çıldırıyor bu arada.Banane der gibiydi.Son düdükten sonrada Mitchell a hesap sordu son top neden bana gelmedi şeklinde.
Fitchi değil burada tartışmak kendi kafamda çok tartışıyorum.İlk yarı mükemmel oynadı kabul.O olmasa belki maçı baştan kaybedicektik.O da kabul.Ama adamın kullandığı şutların yarısından fazlası yanlıştı.Girdi girincede birşey diyemiyorsun.O çıkınca takım topladı kendini.Özellikle Tufinin sayılarıyla ortak olmuşken risk alıp Fitch alındı.3 top kaybıyla gitti zaten maç.
Ahmet Arif' Alıntı:Bence maça ortak olan takım ve gaza gelmiş seyirciyle bu maçı alabilirdik. Fitch'in girmesi ile takımın oturmuş olan dengesi ve ivmesi bozulmuş oldu. maça ortak olan takıma güvensek belki de TT'ye ikinci mağlubiyetini tattırabilirdik.