Galatasaray-Türk Telekom

murat arkadaşımız ismini biliyosan yazarsan bizde araştıralım nasıl bi adam.bu takıma skorer uzun şart.en kısa zamnda yapılır inş.büyük maçlarda oynatalım bari
 
Galatasaray'a dair yapilmasi gereken butun teknik analizler yapilmis, ben de 2 satir Telekom hakkinda yazayim:

- Bence ligin en oturmus ve iyi takimina karsi maci kaybettik. 17 sayi geriye dustugumuz anlarda gosterdigimiz direnc, playoff icin beni umutlandirdi.

- Telekom cember altinda mukemmel bir uyum yakalamis. Jagla, Dudley, Alston uclusunden, her turlu savunmaya ters bir ikili kombinasyon daima bulunabiliyor.

- Tutku bence mukemmel ouynadi. Son dakikalardaki pozisyonda da kabahat Tuku'nu degl, Burak'indi. Tutku'nun bugun geldigi nokta turk basketbolu adina sevindirici, milli takima aday guard sayisi artiyor.
 
>jagla'nın 8 metreden attığı ve de muratcan'ın nerdeyse tavana değerek yolladığı son saniye 3'lüğü maçı kopardı.

>ligin en komple takımına karşı mücadelemiz süperdi ama herkes 4 yabancıyla oynarken bizim 1.5 yabancıyla mücadele etmemiz tamamen yönetim fiyaskosudur.

>fitch'in terapiye ihtiyacı var,12 dk da 20 sayı at ondan sonra çıldır maçı rakibe ver..bu ne ilk ne de son...bu kadar dengesiz bir oyuncuya güvenerek bir yere varamayız.ancak biri içeriden sayı bulacak diğeri de dış atış tehdidi olan 2 tane uzunla takviye edilirse(holman'ı da göndererek)
murat ve tufan'ın daha fazla süre alması sağlanarak fitch'in takıma verdiği zarar en aza indirilebilir.fitch'in olmadığı süre içinde basketbol oynadık,mücadele ettik.ancak içeriden hiç sayı çıkmayınca,daha doğrusu böyle bir opsiyonunuz bile olmayınca tıkanıyorsunuz.takviyesiz bundan iyisi olmaz.

>bir çift söz de fatih'e...bir insan bu boyla bu istatistikleri tutturuyorsa yaptığı işi tekrardan gözden geçirmeli????
 
sezon sonunda fitch yollansin bence yerine Casa Ted'den Green alinsin. Ne Mithat ne de Ismet gelecek sene bu takimin yedek Guardi olamaz. Mitchell in omuzlarina fazla yük biner. Assist sayilarina ve top hakimiyeti + fiyati baz aldigimizda Green baya uygun.
 
şimdi istatıslıklere bakarsak macı neden kaybettıgımızı goruruz. takımımızda 3 kısının dısında kım ne yapmıs. ozellıkle tolga bu takıma savunma gucunu artırsın dıye alınmıstı.mıthat'da ne dıye alındı bılemıyorum.acaba serhat bu ıkı oyuncudan cokmu kotuydude gonderıldı yada gokhan.. pekı fatıh son 4 macta nerde..bu kadar cabuk demoralıze olmasına sasırıyorum. ben fatıhten acıkca takımın lıderı oldugunu ve kendını toplayarak gercek gucunu gostermesını beklıyorum halen.. ve burak, tek amacı ucluk olmamalı artık.. savunma yapmak gerek sankı..
uc oyuncumuz cıft hanede, telekomda ıse 6. ıste aradakı fark maalesef

GALATASARAY CAFECROWN: 82- Gerald Fitch 24, Fatih Solak 4, Tufan Ersöz 17, Darrell Mitchell 22, Jerry Holman 8, Cemal Nalga 2, Burak Sezgin 3, Mithat Demirel 0, Murat Kaya 3, Tolga Tekinalp 0

TÜRK TELEKOM: 92- Derrick Alston 16, Erwin Dudley 11, Tutku Açık 14 sy, 11 ast, 2 rb, Muratcan Güler 21, Alper Yılmaz 0- Haluk Yıldırım 11, Jan Jagla 16, Barış Ermiş 2
 
Egemen Eski' Alıntı:
Daha önce Avrupa'da oynamış bir oyuncu olabilir mi acaba?

Allah allah, kimmiş yahu! Boştakileri de şöyle bir kontrol ettim, dikkatimi de kimse çekmedi? Ncaa'den bu mevsimde oyuncu getirmek de zordur, kimse 3 aylık kontrat için okulu bırakıp gelmez, otomatikman draft şansları düşüyor çünkü.
 
Bertan abi söylediklerin çok doğru fakat küçük bir düzeltme yapmak istiyorum ( eğer yanılıyorsam da düzeltin). Serhat geçen sene bizde kiralık olarak oynuyordu. O'nu direk biz bırakmadık. Yani bonservis hakkı bizde değildi. Ama dersenki istesek alamazmıydık, bence çok rahat alabilirdik, en azından pınar karşıyaka ya göre şansımız daha yüksekti diye düşünüyorum.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Herkes yazmış ben sakinleşmeyi bekledim.
Çünkü son 15 saniye Fitch e kitlenmiştim.Kimse dikkat etmedi sanırım.Murat ın kaçırdığı turnikeden sonra bir adım geriye atıp kenara çekildi.Tutku yanından geçti gitti.Murat hoca çıldırıyor bu arada.Banane der gibiydi.Son düdükten sonrada Mitchell a hesap sordu son top neden bana gelmedi şeklinde.
Fitchi değil burada tartışmak kendi kafamda çok tartışıyorum.İlk yarı mükemmel oynadı kabul.O olmasa belki maçı baştan kaybedicektik.O da kabul.Ama adamın kullandığı şutların yarısından fazlası yanlıştı.Girdi girincede birşey diyemiyorsun.O çıkınca takım topladı kendini.Özellikle Tufinin sayılarıyla ortak olmuşken risk alıp Fitch alındı.3 top kaybıyla gitti zaten maç.

Maça ilişkin yazacaklarımı yukarıda Murat İnal aynen yazmış.

Koch'un dediği bir şey vardı: "Fitch'in oyuna alınması doğru hamleydi ama Fitch'in başarısızlığı bu hamlenin doğruluğunu götürdü" gibisinden birşey yazmıştı. Ona katılamıyorum. Bence maça ortak olan takım ve gaza gelmiş seyirciyle bu maçı alabilirdik. Fitch'in girmesi ile takımın oturmuş olan dengesi ve ivmesi bozulmuş oldu. maça ortak olan takıma güvensek belki de TT'ye ikinci mağlubiyetini tattırabilirdik.
 
Ahmet Arif' Alıntı:
Bence maça ortak olan takım ve gaza gelmiş seyirciyle bu maçı alabilirdik. Fitch'in girmesi ile takımın oturmuş olan dengesi ve ivmesi bozulmuş oldu. maça ortak olan takıma güvensek belki de TT'ye ikinci mağlubiyetini tattırabilirdik.

ahmet abi bende buna katılamıyorum maçın kilit adamı tufan 4 faul almıştı,takım oyundan soğumuştu(maçın durmasın sebebiyle) yani bu maçı almamız imkansızdı fitch girmeseydi yine değişecek birşey olacağına inanmıyorum belki arada(haluk son saniye üçlüğünü ben saymıyorum)7 sayılık fark yerine 5 sayı olabilirdi ama dediğim gibi telekom'u yenemezdik
 

Üst