Galatasaray-Türk Telekom

ya abi cıldıracam yaa yemin ediyorum sesim kısıldı bağırmaktan desteklemekten....SİZİNDE YÜREĞİNİZE SAĞLIK ,AYAĞINIZA SAĞLIK TAKIMIMIZI DESTEKLEDİĞİNİZ İÇİN...OYUNCULARIDA TEBRİK EDİYORUM ELİNDEN GELENİ YAPTILAR AMA SADECE ŞUNU SÖLİCEM BU TAKIMA İYİ BİR PİVOT ''HARVEY'' GİBİ YADA 4 NUMARA OYUNCU
ŞART!!!!! BU GERCEKLESİRSE HERKES EMİN OLSSUN ŞAMPİYONUZ..AMA ŞUAN YIKILDIM...YAZIK OLDU SEYİRCİYE,OYUNA,HEPİMİZE... :oops: :oops:
 
bugün salona giderken çok kalabalık olucagını bekliyodum ama bu kadar kalabalık da beklemiyodum acıkcası. çok iyi bi tribün vardı ve cok iyi bi destek verildi. burdan taraftara sallayanlar olmaz olsun böyle taraftar diyenler ancak burdan konusurlar zaten. taraftarlık dersi verirler. ben bu sene gittiğim bütün maclarda sakin durmaya calıstım ve genelde de sakindim eski yıllara göre ama bugün olanlar artık beni de cıgrımdan cıkardı yani. sahaya bişey atmadım ama her an kendim atlayabilirdim yani.. onun dışında destek mükemmeldi dediğim gibi hele son periyotta macın 17 farktan dönmesinde en büyük pay taraftarın ve tufanındı diyebilirim. hakemler ve tutku maç boyu tahrik ettiler ve atılan maddeler onun bi dısavurumu. bu olayları savunmuyorum ama atana da bugün için niye attın demem..

maça gelirsek ben fitchi bugün ilk defa bu kadar istekli gördüm özellikle ilk periyotta. taraftardan inanılmaz etkilenmişti bunu tribüne her bakısında görebiliyodum.. belki maçı kaybetmemizde etkisi çok büyük özellikle son periyotta yaptıgı 3 top kaybı macı aldı götürdü ama ilk devre boynca da onun sayılarıyla tutunduk maça. son 15 saniye oyunu bırakmasını ise yadırgadım morali bozulmuş olabilir ama kaybedilmiş bile olsa bırakmamasını beklerdim.

burak ve hollman inanılmaz kötü oynadılar. hiç bişey üretmediler. hollman çok isteksiz göründü bana. burak da bugün maça hiç konsantre degildi. 1/6 üçlük isabetiyle maçı tamamladı zaten. bide en kritik anda tutkuyla kapısıp macın telekoma dönmesinde payı vardı.

tufan ayrı bi paragrafı haketti bugün. 4 üçlük üstüste attı ve süper bi savunma yaptı mac boyu oynadıgı süre içinde. bence daha cok oynamalıydı ve 78-78 olduktan sonra oyundan alınmamalıydı. murat hocanın belki de tek hatası tufanı en kritik yerde oyundan cıkarması oldu ki eli en sıcak ve güveni en yerinde oyuncumuzdu o dakikalarda..

telekoma gelince.. kardesim nası bi takımdır. nası bi yüzdedir. hep böyle atsalar euroligde kafaya oynarlar. muratcan 5/8 üçlük attı. dipten ne attıysa soktu bide mucize bi üçlük soktu ki macı aldı bence o üçlükle.. jagla uzun boyuna ragmen içerden yapamdıgını dısardan yapıyo. sutu cok düzgün ve macı koparan üçlüklerden en kritik iki tanesi ona aitti. tutku denen insan bozuntusu bizim maçlarda zaten hep böyle oynuyo. ama tribünü tahrik etme cabalarına bi anlam veremedim. zaten hiç sevmediğim nefret ettiğim bi adam bide tahrik etmeye kalkınca dayanılmaz oluyo. alston u cok begendim kıza ve orta mesafeli şutlarda cok basarılı oynadı. dudley ise pota altına inanılmaz hakimdi.

komedi hakem üçlüsüne gelirsek kısaca maçın içine ettiler. böyle komik fouller calınmaz ayıptır. zaten foul yüzdesi yüksek telekoma zorlandıkları pozisyonlarda nası foul veririz de atıs yaptırıp kolay sayı buldururz diye cırpınıp durdurlar. kesinlikle maca maksatlı cıktıklarını düsünüyorum. en ufak olayda hemen anons yaptırıp salonu bosalttırma cabası içindeydiler. erşan kartal denen sovmenden baska bişey beklenemzdi zaten. niye her sene ahmet cömertteki telekom macını bu adam yönetiyo onu da anlamış degilim zaten. diğer iki hakemde birbirinden rezildi. Allahlarından bulsunlar baska bişey demiyorum..

bence çok güzel zevkli bi maç oldu. taraftar, oyun kalitesi derken ben tadını alamadım açıkçası mücadelenin. kaybettik ama bu takım bi iki takviyeyle gercekten sampiyonluga oynayabilir bunu gördüm bugün. bi 4 numara ve hollmanın yerine alınabilicek çok iyi bi pivotla efesi feneri telekomu zorlar hatta yenebilicek düzeye geliriz.
 
bu arada ahmet cömert her maç biraz daha kalabalık oluyo. takım daha iyiye gittikçe bu salon bize yetmemeye başlıycak galiba bunun alarmını vermeye basladı salon.. fener macında sabah erkenden bilet yarısı başlar gibime geliyo. zaten zam gelmiş biletler 5 ytl olmuş bile :)
 
10bin YTL verelim bizde sahaya girelim pankartı açıldı TBL Federasyon gözlemcisi hemen indirtilmesi üzerine polisi uyardı ... içimizden biri oldun pankartını iş bilir bir polis memuru indirtti ve aldı sonra amir geldi pankartın geri verilmesini sağladı ...

Bize rahat yok ... polisler ... hakemler ...
 
kimse yazmamış ben yazim bari


TT işi öle büyütmüşki 50den fazla taraftar getirmiş ankaradan
hemde formalı kaşgollu, bayanlı çocuklu

çok güzeldi, çokda kıskandırıcı, umarım elindeki gelirleri böle harcarlar bir zevk oyunu olduğunu anlatarak

TT ye iletcek varsa şunuda söliyim
salonlarını geliştirsinler, hele koşma pisti kadar arka alan boş, orayı öne çekerek...
 
Arda Öztürk' Alıntı:
burak ın yaptığı şeyn ismi çirkeflikti ama ama ama.......
tutku malesef burağa çirkeflik dersi verdi
ama biz burağı bir kalemde silemeyiz en zor zamanımzda da o vardı şimdide var olur böle şeyler sözde kaptan gibi şeyler demiyelim geçen seneki deplasmandaki fener maçını hatrlıyalım sadece o dğl ama aklmda bulunan ilk şeydi..

Burak'ın yaptığı çirkeflik değildi bana göre.
Maça olan konsantrasyonu ve heyecanıyla utku'nun elinden topu almak istedi.Belki biraz abartmış olabilir ama Utku'nun kendisinden yaşça büyük Burak'ın üzerine yürümesi terbiyesizlikti.Bunun üzerine de tahrik olanlar oldu.
Burak bu takımın kaptanı ve gerçek bir Galatasaray'lıdır.
 
muratcan güler bence hayatında bir daha hiçbir zaman bu kadar yüksek yüzdeli atışlar yaptığı bir maç oynayamaz.jagla desen adam her yerden attı şansında yardımıyla.fitch desen ilk yarı süperin ötesindeydi ama 4.periyotta 2 hücum üst üste 2 top kaybı yapması az kalsın daha o anda maçın kopmasını sağlıyordu.ayrıca tutku ile burak'ın pozisyonunda burak bence biraz sakin bir şekilde topu tutku'dan almaya gitmemeliydi.zaten tutku topu verecekti bize.gereksiz yere taraftarı hareketlendirdi orda burak.hakemlere gelince görüyoruz nasıl maç yönettiğini.bizim hakemlerimiz böyle her dokunmaya faul çalarsa biz tabi o maçı kazanamazdık.tufan'a gerçektende helal olsun bu arada.işte galatasaray'lılık ruhu budur be kardeşim dedirtti taraftarlara.maçta oynayan büün oyuncularımızı kutluyorum.hepside büyük bir gayretle oynadılar.17 sayı geriden gelip beraberliği yakalamak hemde telekom karşısında az takımın yapabileceği bir durum bu.biz bu oyunumuzu devam ettirirsek yenilsek bile bu takım o zaman alkışı hakeder...
 
bugün maça gidemediğim için açıkçası çok üzgünüm,böyle bir karşılaşşma gerçekten kaçmazdı.maça giden tüm renktaşlarımı oluşturdukları mükemmel atmosfer nedeniyle kutluyorum.gerçekten elimizden geleni yaptık fitch dahil olmak üzere herkes istekliydi kırılma noktaları var maçta ve bu noktalarda jagla ve muratcan'dan çok kritik el üstü üçlükler yedik ama telekom çok disiplinli ve güçlü bir takım eğer bu oyunu sürdürürsek fenerbahçe ülker'i bilemem ama efesi kesinlikle yeneriz
 
Erşan Kartal bu cümlenin sonuna ne kadar nokta koysak yetmez.Sonsuz sansür.Nedeni de güzel maçta çok kolay faullerle tadını kaçırdı maçın.

Bizde Tufi tahmin ettiğim gibi en önemli işi yaptı.Muratcan hayatının oyununu oynadı. Hakem verdiği faullerle vermediği basketlerle yıldırdı bizi.Olsun geçen seneden farkı koyduk ortaya.

MuratHoca giden maçı getirdi ama fair-play edealarıyla Burak'ı bi çıkardı , 5 sayı yedik , geri aldı,4 faullu Tufan son 2 dk oynamalıydı.
 
her şeye rağmen tüm oyuncularımızı ve taraftarımızı tebrik ediyorum.bugün kazanmanın yanında ezilmemekte çok önemliydi.kim ne derse desin.bu takım gelecek için ümit veriyo.iyi bir uzun aldık mı bu takım tutulmaz.bugün telekom değil de her hangi bir takım olsa fark olurdu.
 
Burak'ı Fatih'i Hollman'ı Cemal'i toplasan rakiplerimizin tek pivotu kadar oynayamıyorlar...
Fitch bu yetersizliklere karşı delirince de kendini kaybedip yanlış işler yapıyor...
üçlük üçlük bir yere kadar...
pota altına acilen bir çözüm bulunmalı...
 
Her şeyiyle hakettiğimiz bir maçtı. 17 sayı geriden gelip, skoru eşitledik; ama sonuca yansıtamadık. Takımımız adına, bence öne çıkan tek oyuncumuz Tufan’dı. Son çeyrekte, lazım olan 3’lüklerin çoğunu soktu. Fitch, maça iyi başladı; ama sanırım 2. yarıda sadece 1 sayısı var. 

Muratcan, sanki hayatının maçına çıkmış gibi bir görüntü çizdi. Son çeyrekteki, havadan attığı 3 sayılığa küfür etmekten başka bir şey diyemedim. Haydi, hepsi girdi; ama o atış girmemeliydi.

Sonuç olarak, kazanıp mutlu olacağımız bir maçtı; ama olmadı. 
 
Bu hakemlerle bu ligi biz nasıl götürecez bilemiyorum.çünkü en ufak temasa bile faul çalan bi hakem üçlüsü başka hiçbir yerde bulunamaz.uzunlarımızı ilk yarıda çok basit fauller çalarak sıkıntıya soktu.3. periyotta jaglanın cemal in atışı sırasında çembere asılmasını es geçtiler ki belki de bu maçın kırılma anlarından biri oldu çünkü bundan sonra fark 17 sayıya kadar çıktı.tufana çalınan 3 ve 4. faullerde bence komikti.böylelikle tufanında direncini kırdı.bi antiparantezde tutku ya kaptan orada haklı olarak topu istiyor ve o da vermemekde ısrar ediyor.ve kaptana saldırmaya başlıyor.daha sonra istemediğimiz şeyler oluyor ve yabancı maddeler atılıyor.Eğer bir ceza alırsak savunmaya yazılmalı tuutkunun tahriki sonucun da bu yabancı maddeler atılmıştır.çünkü fener savunmasında aşırı tahrik yapıldığını söylemişti.nasıl oluyosa.
 
Valla bazıları yabancı madde demiş ama ben o muhteşem ortamda o kusurları goremedim bile.Ayrıca reflexif atıştan sonra herkes atanlara dogru dönünce devamı gelmedi.Yani tribün artık madde atana karşı tepki gösteriyor. :claps :atki :claps :atki

Bu hakem daha onceden bir maçımızı mahvetmişti.Sanırım Bjk maçı idi,farklı yenilmiştik.Bu hakem dediğim hani Murat Hocanın çıldırmasına yol açan kararı veren hakem.Ciddi yanlışları vardı.

Mitchell ve Tufan gerçekten iyi oynadılar.Ben Murat Özyer'i yeterli göremiyorum.Fitch'i çok soğuttu;Tufan'ın üçlüklerinden sonra Fitch biraz etkili olabilse maçı alırdık.Ayrıca sezon boyu oynamayan bir Mithat niye oyuna sokulur?Telekom bizden üstün bir takım ve Jagla,Nowitzkivari oyun stili ile kaliteli bir oyuncu. Pota altında ciddi sorunlar yaşıyoruz ve çözüme yonelik hiçbir şey yok.

Ülker patentli hiç bir oyuncu sevmem,ETİ tutku gibi.Bir de İbrahim vardı değil mi
 
Bugün salondan çıktıktan sonra mağlubiyete rağmen üzüntü hissetmedim çünkü gerek taraftar gerek oyuncularımız gerek hocamız herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ama karşımızda gerçekten bu ligin bence en iyi ve geniş kadrolu takımı vardı. 18sayı geriye düşüp gösterdiğimiz direnç bile galibiyet kadar güzeldi. Ama gerçekten pota altı oldukça kötü durumda hollman'ın yerine gelecek iyi bir yabancı bu takımı çok üst seviyelere çıkarabilir.

Maçın en iğrenç yanı yine hakemlerdi, inanılmaz kolay düdüklerle adeta yıldık bi yerden sonra ve gardımız düştü ve olay da ordan sonra koptu...

Ama yinede ilerisi için bugünkü mücadele ve kazanma azmi çok ümit verdi...

Belkide ligin en zor virajına giriyoruz Casa, Bjk, Banvit maçlarından galibiyetle çıktığımız an 4.lüğü alırız HAYDİ ASLANLAR SİZLERE GÜVENİYORUZ... :atki
 
Kulaklarımda hala uğultu var.Yenilmemize rağmen hiç üzgün değilim.Son yıllardaki en iyi tribün performansımızdı.Gelemeyenler çok şey kaybettiler.Bu takımın kesinlikle yanında olmalıyız.Bu maçta bunu iyice anladım.İyi bir uzunumuz olsa herşey farklı olurdu.Uzun alınmazsa yazık olur bu kadroya.Cemal ve Murat dışında herkes bekleneni verdi,ama Tufan'ın yeri ayrı.Yarın salim kafayla geniş bir şekilde yazarım izlenimlerimi.
edit:Cemal ve Murat da iyi niyetliydiler ama olmadı.Yanlış anlaşılmasın.
 
arkadaşlar almamız gereken bir maçtı ama olsun.Bu takıma 4 numara şart!!! Yönetime nasıl ulaşabiliriz nerelere mail yoluyla telefonla iletebiliriz.Biz bunu yaparsak önereilerimizi göz ardı etmezler.Bu arada atmosfrr mükemmeldi :claps :muhaha :atki
 
bravo 2 periyot durmadan mücadele edip 17 sayıdan geri gelmemizi sağlayan ounculara ve bence MURAT HOCAYA HELAL OLSUN.fark 17 sayı fitch kenarda 1 periyottan fazla otutturunca adeta maçı çevirdi.dikkat ederseniz fitchde 4.periyotta girdiğinde takım oyunu oynadı pas falan verdi.yani bence murat hoca fitch çok büyük mesal verdi fitchde beklemiyodu.ama fitch ilk periyot ayakta alkışlanmalı.çünkü herşeyi yaptı gerçekten fitch olmasaydı durum dahda kötü olurdu.dikkat ederseniz bizim oyuncular fitch sahada olunca hep fitch arıyolar her pas fitche gidiyo.SONUÇ OLARAK HELAL OLSUN BU TAKIMA VE BİRKAÇ SEYİRCİ HARİÇ(SAHAYA YABANCI MADDE ATANLAR)BÜTÜN TARAFTARA ve MURAT HOCA ve TEKNİK YÖNETİME.burakta kaptanlık yapamıyo bunu yöneticiler görsün lütfen...taraftarı gaza getirdi.ceza alıcaz galiba.sanki taraftarsız çok ii oynuyolarda taraftarı gaza getiriyo
 

Üst