Galatasaray TV

Haftalardır şike soruşturması var ve şansal büyüka ilk defa dün konuşuyor doğru karar,memnunum karardan diye..Federasyon-Lig tv-Fb üçlüsü ligimizi kirletti ve kirletmeye devam ediyor..Bence kulübümüz hem ligtv için havuzdan çıkmalı ve gs tv yi digitürkten yayınına izin vermemelidir..Bence bu konu önemli herkes rahatça at koşturmamalı..

Su an ki yayin ihalesi dunyanin 6. Buyuk ihalesi herhangi bir TV sirketi bu kadar parayi dokebilecek durumda degil hepsi zararda neredeyse kar eden kanal yok denilecek kadar az ken yayin ihalesinden cikmak kulubun sagligi acisindan mantikli degil ayrica Gs Tv de studyo ve yayinlarini digiturk uzeriden yapmasi tamamen maddi konular.

Bana gore agirligimizi baska merciler tarafindan koymaliyiz. Bu konular sonucta bizede zarar vermektedir

Bayadır yazmıyordum ama bu a2 ligi maçını sunan arkadaşı inanılmaz beğendim ilk kez takımımız gibi sahiplenen fiiller kullanan bir isim sanırım yeni böyle yeni spikerler almak lazım kadronun geniş olması lazım ama bu spikerin adını bilen var mı ?

Biraz şu yayının kalitesini arttırsalar. Beşiktaş maçında hızlı hücuma çıkıyoruz, yönetmen bir önceki basketin tekrarını gösteriyor. Biraz daha özen gösterseler iyi olur.

Yönetmenle alakalı bir durum . Kanal olarak ilerleme olacak biraz daha sabır gelen bilgiler o yönde sanırım 1 2 ay içinde canlı yayın sayısı çok çok artacak emin olun .

Yönetmenle alakalı bir durum . Kanal olarak ilerleme olacak biraz daha sabır gelen bilgiler o yönde sanırım 1 2 ay içinde canlı yayın sayısı çok çok artacak emin olun .

Kanal Ankara'da olsaydı hafta sonları gönüllü yönetmenlik yapardım :) Ortalıkta bir sürü İletişim fakültesi mezunu insan var. 2-3 cevval genç, bir tane de tecrübeli bir isimle kanal çok daha kaliteli olabilir.

Abi paraya kıyamıyorlar malesef kanalın kazancı dudak uçuklatacak duruma geldi hala daha yeteri kadar spiker yok durum ityi değil ama düzelecek umarım .

Maçlar haricinde kanalı açma oranım binde birdir. Gerçekten çok kötü ve kalitesiz, ne canlı yayınlar var ne doğru düzgün program ne de doğru düzgün elemanları var. Ellerindekini tutamıyorlar. İlk zamanlar Mustafa Muratoğlu vardı Lig Tv aldı, o çocuk bayağı iyiydi. Uzun boylu, esmer bir spiker daha vardı - yanlış hatırlamıyorsam adı Kaan'dı - o da yok.

İlk açıldığından bu yana devamlı yazıyorum, bu kanalda canlı yayınlar çoğalmalı. Alayı bant yayın anasını satayım! Yorumcu olarak doğru düzgün bir iki tane insan var. Arif Kızılyalın, Levent Tüzemen bir de forum üyesi Eray Sözen.. Bunlar haricinde elle tutulur hiç bir şey yok! Bu gidişle olmazda zaten, vizyon sahibi değil kanal yöneticileri. Kanalın ekstradan tek artısı da iyi klipler yapması, kurgucuları sağlam iş çıkarıyor.

Valla Ben rakip takim Tv leri arasinda yayin kalitesi olarak kesinlikle birinci siraya koyuyorum GS Tv yi ayni maci FB tv ile izledigimde ciddi goruntu bizde daha iyi bu sezon iki tane macta sikinti oldu oda bo eurolig bide bu besiktas macinin ilk yarisi ama onla ilgilide Veli yigit gerekli aciklamayi yapti twitter da.

Su an yayin yapan 4 kulup Tv sinin hepsine baktigimda FB Tv sadece program icerigi olarak bizden ondeler ddiger 2 kanali zaten kiyaslama yapmaya gerek yok. Biizim kanal icin esas elestiri program bulamayip eski mmaclari tekrar tekrar yayinlamasi kim izler o maclari cidden bilmiyorum onlarin ogle saatinde olup sube programlarinin gece saatlerinde olmasi cok ilginx o maclar yerine o porgramlari verseler cok daha fazla seyirci olacaktir cunku herkes merak ediyor takimlarimizi.

Ayrica bizim kanal icin bir oneride taraftari icine alacak programlarin yapilmasi boylelikle hem insanlari Gs tv yi tanimalari boyle bir kanal oldugunu bilmeleri hemde interaktif yayin yapilip taraftar yorumlarininda programlara girmesini saglamalilar

Abi paraya kıyamıyorlar malesef kanalın kazancı dudak uçuklatacak duruma geldi hala daha yeteri kadar spiker yok durum ityi değil ama düzelecek umarım .

Kanal kar ediyor mu cidden Onur? Bu çok iyi bir haber. O zaman çok daha iyi işler yapılabilir. Öncelikle bir iki yeni kamera gerek. Böylece görüntü kalitesi de artar. Sonra dediğim gibi bir iki programcı. Barış'a katılıyorum, canlı programların sayısı artmalı. Bant programlar da Cem'in söylediği gibi taraftarı programa katan bir içeriğe kavuşturulmalı. Özellikle altyapı maçlarının skorlarını insanlar günün her saatinde takip edebilmeli. Pek çok oyuncumuzla ilgili programlar yapılabilir. Bütün bunlar kanala ilgiyi de artırır, digitürk'ün de işine gelir bu durum.

Diğer kanallara baktığımda bana göre en kalitesi bizim kanalla FB TV. FB TV bu işi biraz daha profesyonelce yapıyor, belli. Galatasaraylı pek çok meşhur adam bu kanala konuk edilse, kanalın kalitesi de artar. İş adamlarına da kapı açılmış olur. Fenerbahçe bunu iyi yapıyor. Fenerlileri sık sık alıyor yayına.

özellikle bu yıl yapılan, sporcularla birlikte gezme fikri çok cazip. Bir maçtan ne kadar çok malzeme çıkıyor. Bir de düşünün seneye futbol takımı da Avrupa kupalarında oynayınca... Bu yüzden her branş için bir muhabir alarak çok güzel işler çıkartılabilir.

Madem para var, o yüzden yazdım bunları :)

Abi şunu söyliyim sadece yıllık kazançları (reklamlar diğer şeyler ) 7,000,000TL , giderleri bunun çok çok altında (Direk çalışandan duyduğum rakam buna rağmen spikerlerin maaşları yerlerde sürünüyor . ) Spikerler çok acemi malesef bir atılım yapılmalı en azından 5 6 yeni spiker alınmalı ve programların canlı yayını 5bin tl gibi bir masraf oluşturduğundan banttan yayın yapılıyor onuda geçtim Genel yayın yönetmenimiz Sayın Hasan Tankaya beyfendinin yeniliğe tamamen kapalı olması kanalı yerinde saydırıyor . Şundan emin olun spikerlerin inanılmaz projeleri var yüzyüze görüştüğümde vay be dediğim programları Hasan beyi kanalda bulamadıkları için yayın hayatına geçiremiyorlar !!

Ufuk Kaan Karacan nasıl ayrıldı abi kanaldan biliyor musunuz ? Yeni 15 20 proje vardı Hasan bey ilgilenmedi bile o diretti ama maleesef tekere çomak sokmak işte budur diyerek kovuldu !

Kurtuluş abii kesinlikle katılıyorum her branş için 2 spiker lazım futbol için Can Erbeslerle Murat Borlu var spiker olarak , Basketbolda bir tek Veli yiğit var ki çok çok yetersiz tek spiker Bayan basketbolla birinin erkek basketbolla birinin ilgilenmesi lazım , en kritik olanı malesef voleybol hiç spiker yok maçları o gün kim boş olursa o anlatıyor ne bir program var ne başka birşey var voleybolla ilgili . Diğer branşlardan bahsetmiyorum bile programı geçtim haberlerde 10saniye yer anca veriliyor bunları düşünmek çok mu zor anlamıyorum kaç yıldır dilimde tüy bitti .

İyi şeyler olmuyor mu oluyor mesela yayın kalitesi maçlarda bence fena değil özellikle a2 maçlarında filan ama yeter mi değil .

Son olarak bayan basketbol takımını takip eden bir kanalımız olmalı her maçlarını bir yayın aracıyla gidip yayınlanmalı bunlar gerekli şeyler bunlar TABİ ANLAYANA !!!

Bu iş tam da konum olduğu için daha da uzun yazabilirim ama kısa keseyim. Taurasi gibi Lo Bianco gibi oyuncuları barındıran bir kulüp, çok değil ayda birer kez bu iki isimle ilgili bir program yapsa, yurtdışına da satar. Bu iş bir yönetim işi. Önce bu işin tepesinde gerçekten yayıncılıktan anlayan biri olacak. Bu takımlar Avrupa'da ya da Türkiye'de şampiyonluğa gittiğinde çekilen her görüntü altın değerinde olacak. Yıl sonunda bir şampiyonluk öyküsü dvd'si yap örneğin. ne kadar satsan kardır. Bence zor değil. Madem TV para kazanıyor daha da kazanmasının önü açılabilir, daha da kaliteli yayın yapılabilir.

Bu iş tam da konum olduğu için daha da uzun yazabilirim ama kısa keseyim. Taurasi gibi Lo Bianco gibi oyuncuları barındıran bir kulüp, çok değil ayda birer kez bu iki isimle ilgili bir program yapsa, yurtdışına da satar. Bu iş bir yönetim işi. Önce bu işin tepesinde gerçekten yayıncılıktan anlayan biri olacak. Bu takımlar Avrupa'da ya da Türkiye'de şampiyonluğa gittiğinde çekilen her görüntü altın değerinde olacak. Yıl sonunda bir şampiyonluk öyküsü dvd'si yap örneğin. ne kadar satsan kardır. Bence zor değil. Madem TV para kazanıyor daha da kazanmasının önü açılabilir, daha da kaliteli yayın yapılabilir.
Sen mi geçsen kanalın başına ne? Hem beni de alırsın, bu işsizlik ortamında işimiz de olur.. =)

Yanlız o değil de madem bu kadar sorun var, neden hâlâ Hasan Tankaya görevde duruyor? Üst yöneticilerin bu kadar sorumsuz davranışlardan hiç mi haberi yok? Açıkcası daha önce de dediğim gibi çok kalitesiz bir kanal. Maçları falan iyi yayınlıyorlar ( ki gerçi ben bazı maç yayınlarını da beğenmiyorum ya neyse ) biraz da program ve canlı yayınlara yönelsinler. Kanal şu anda çok amatörce.. O kovulan eleman Kaan'a da üzüldüm, o çocuk epey iyiydi. Tıpkı Mustafa Muratoğlu gibi..