Galatasaray TV

Programı 3 gündür hiç izlemedim ama geçen hafta Terime sallıyordu Tamburacı. Gereksiz bir program gereksiz yorumlar ama şampiyonluğu da abartmadıkları sürece konuşmaları lazım sonuçta görmezden gelmek yakışmaz bize ama abartırsak saçma olur tabi. Bir de gazete haberlerine dayalı bir program ve son 3 gündür Fb dışında haber nadir var. Programı dolduramazlar yani

C.Erbeşler:Fenerbahçe'nin sorunları Emenike ile çözülürmü? Avrupada başarılı olurmu?
O.Tanburacı'da anlatıyor, yazamayacağım şimdi Fener'in kurtuluş reçetesini :(

ALINTI:

"GSTV 1 HAZİRAN'DAN İTİBAREN NORMAL UYDUDAN İZLENEBİLECEK !

Sevindirici bir haber artık Galatasaray'ın Önemli TransferLerini Burdan Duyucaz Artık

kaynak Turksat İNFO | Facebook

1 Haziran'da Digitürk ekranlarında ücretsiz olacak ama, Digitürk ile olan sözleşmemizin bitmesi bekleniyor olabilir. Daha sonrasında tamamen Türksat'a geçecektir. "

Şükürler olsun...

Digiturkten çıkmak nasıl bir mantık ya hem türksata geç hem digiturkte ol hem d smartta ya şu kanalda çalışanlarda kanalı yönetenlerde 0 yemin ediyorum 0 sırf onlar için digiturk aldım inanın çıkarsa umrumda olmaz .

GS TV 1 HAZİRAN DA YAYIN DA İSİMLİ HABERİMİZ DE BİR HATA OLMUŞTUR HABERİN DOĞRUSU

Kanal 1 haziran da sadece digiturk üyeklerine ve eutelsat 7 uydusu na bakan çanaklar dan vfe gaslatasaray.com adre...

SADECE DİGİTÜRKTE arkadaşlar boşuna sevindik

Bende yanlış alarm verdim Özür dilerim.

burdaki habere gore zaten 1 ay icinde turksata da gececekmis
GS TV 1 HAZİRAN DA YAYIN DA İSİMLİ HABERİMİZ DE BİR HATA OLMUŞTUR HABERİN DOĞRUSU
Adminlerimiz haberi kanalda gördükleri anda paylşamışlar.Fakat kanal yönetimini aradığımız da kanal 1 haziran da sadece digiturk üyeklerine ve eutelsat 7 uydusu na bakan çanaklar dan vfe gaslatasaray.com adresinden izlenebilecegini ve en geç 1 ay içerisin de yayınların turksat ta da olacağını belirtiler
SİZ ÜYELERMİZ DEN ÖZÜR DİLİYORUZ..........
link :http://www.facebook.com/note.php?note_id=175607062494377&comments

Ben kanalın Genel Yayın müdürünü anlamıyorum ya şu kanalda 2 yıldır canlı yayınlanan program yok ya hep bant Bursaspor tv bile her programını canlı yayınlayıp mesaj ile soru alıyor biraz özen gösterilmeli bu nedir böyle ya 2 yıldır hep aynı programlar bir farklılık görelim artık ya yılda 6milyon tl kazancı var şu kanalın yazık günah kesin bir spiker vardır buraları okuyan her şeye twitterdan ulaşan bu insanlar neden kanalla daha çok ilgilenmiyor anlamıyorum .

Onur bir kanalda canlı yayın yapmak daha kolaydır. Bu yüzden canlı yayına yönelir çoğu kanal. Yayın canlı dğeilse montaj dan başlayan bir sürü emek vardır. 30 dakikalık program için 4-5 saat uğraşırsın. Yani bence bu anlamda GSTv o derece kötü de değil. Yoksa koy sabahtan CÜneyti öğlen Basketbol için konuş 5 saat akşam futbola gir et kahve muhabbetini geceyi tamamla da yapabilirlerdi.

Benim anlatmak istediğim tam anlamıyla o değildi . Mesela 24 saniye , 5.periyot bunları canlı yapsalar o anda soru alsalar konuklara onları yöneltseler izlenilme oranlarıda artar ya da bir futbol programını canlı yayın sayısı bence bir kanalın yayın kalitesini gösterir hadi bunu da geçtim hep aynı programlar .

Benim anlatmak istediğim tam anlamıyla o değildi . Mesela 24 saniye , 5.periyot bunları canlı yapsalar o anda soru alsalar konuklara onları yöneltseler izlenilme oranlarıda artar ya da bir futbol programını canlı yayın sayısı bence bir kanalın yayın kalitesini gösterir hadi bunu da geçtim hep aynı programlar .

Ha analdım. O anlamda haklısın. Gerçi öyle adamları konuk olarak alıyorlar ki telefonla bağlansak akıl işi olmayan şeyler çıkabilir birilerinin ağzından :) Genede kendi kanalımzıda bile çıkıp bir şeyler deme hakkımız yok ne yazık ki

Bütün bunlara katılmakla birlikte önceden de yazdık bunları. Sanırım Hasan Tankaya görevden alınmadığı müddetçe hep hayal kurarız böyle. Bence program kalitesi falan da öyle istenilen yerlerde değil, Onur'un da dediği programlar canlı olursa harika olur. Zaten başka bir program da yok. Son günlerde transfer falan ayağına sıkça bir kaç dakikalığına kanalı açar oldum, yahu açar açmaz karşıma ya Analiz programı ya da Futbol Akşamı programı çıkıyor. Sıktılar o programlarla insanları. Hiç yayınlayacak bir şey bulamıyorlarsa belgesel koysunlar ya da klipleri yayınlasınlar. Bir de şu eski hakem var kanal da. Adamın adını unuttum, bunu daha önce de yazmıştım ama ben o adamın Gs Tv'de program yapmasını istemiyorum. Neymiş eski hakemmiş falan filan.. Fenerlilerin yerinde olsam o adamın bizim maçlarda lehimize yaptığı hataları ortaya çıkarır sonra da şike yapmışlar derim. =) Şaka bir yana böyle bir şey bile olur bizim ülke de, bence çok gereksiz o adam.

Son olarakta artık taraftara hitap eden programlar, canlı yayınlar falan olmalı. Kaç senedir yayın yapıyor ama doğru düzgün bir tane program yok.

Sanırım Mustafa Çulcu'yu diyorsun. 6-0 lık maçın hakemi..Kanalın çalışanalrı arasında GS'lı varmı bazen merak etmiyor değilim. Veli var biliyorum o GS'lı ama diğerleri için emin değilim. Can, Altay'lı. Rahatlıkla da söylüyor. Söylediği için rahatsız değilim GSTV'de çalıştığı için rahatsızım. Hasan Tankaya tescilli taraftar kanalları genel yayın yönetmeni sanırım. Ama kanala bakmak yerine Sporcu otobüslerinde görülmeyi tercih ediyor. Hayır takvimde köşesi var. Oradan abri takımı kollasa. Neyse düşürmeyeyim enerjimi :))

Yayını parayla satıyolar 3sene önceki gençler maçını yayınlıyolar:)
Üyelik ücreti sembolik sayılacak cinsden olsada, biraz kalite lütfen.