Program şuan yayında lütfen bir izleyin
Nasıl yani şimdi iki gün sonra GS TV'yi normal herhangi bir pakete tabi olmadan izleyebilecek miyiz ?
Benim anlatmak istediğim tam anlamıyla o değildi . Mesela 24 saniye , 5.periyot bunları canlı yapsalar o anda soru alsalar konuklara onları yöneltseler izlenilme oranlarıda artar ya da bir futbol programını canlı yayın sayısı bence bir kanalın yayın kalitesini gösterir hadi bunu da geçtim hep aynı programlar .
Bütün bunlara katılmakla birlikte önceden de yazdık bunları. Sanırım Hasan Tankaya görevden alınmadığı müddetçe hep hayal kurarız böyle. Bence program kalitesi falan da öyle istenilen yerlerde değil, Onur'un da dediği programlar canlı olursa harika olur. Zaten başka bir program da yok. Son günlerde transfer falan ayağına sıkça bir kaç dakikalığına kanalı açar oldum, yahu açar açmaz karşıma ya Analiz programı ya da Futbol Akşamı programı çıkıyor. Sıktılar o programlarla insanları. Hiç yayınlayacak bir şey bulamıyorlarsa belgesel koysunlar ya da klipleri yayınlasınlar. Bir de şu eski hakem var kanal da. Adamın adını unuttum, bunu daha önce de yazmıştım ama ben o adamın Gs Tv'de program yapmasını istemiyorum. Neymiş eski hakemmiş falan filan.. Fenerlilerin yerinde olsam o adamın bizim maçlarda lehimize yaptığı hataları ortaya çıkarır sonra da şike yapmışlar derim. =) Şaka bir yana böyle bir şey bile olur bizim ülke de, bence çok gereksiz o adam.Benim anlatmak istediğim tam anlamıyla o değildi . Mesela 24 saniye , 5.periyot bunları canlı yapsalar o anda soru alsalar konuklara onları yöneltseler izlenilme oranlarıda artar ya da bir futbol programını canlı yayın sayısı bence bir kanalın yayın kalitesini gösterir hadi bunu da geçtim hep aynı programlar .