Galatasaray TV

Ünal Başkan söz vermişti açıcam kanalı diye ama hatta ilk işimiz olacak demişti. Hala şifreli yayın var.

Digitürk e elini kaptırdın mı kolunu alamazsın
ben çıkmak istedim 2 ay sonraya gün verdiler
öyle terbiyesizler işleri hep para daha da düşürelim aidatı dediler lütfen çıkmayın vs
o yüzden azcık sabır
Digiden çıkmak kolay değil veya şifresize geçmek
malum epey da üye kaybettiler

Ben sözleşmemizin sürdüğünü biliyorum hatta bu sözleşme ile canlı yayın aracını filan onlardan alıyoruz o bitmeden çıkılmaz şifreden bence ki zaten takanda yok kanalda kendi alemlerinde 24 saat aynı programları yapıyorlar verdiğim 5 tl ye acıyorum bazen .

Digiturk bir nedenle bütün kanallarımı açtı 3 gün boyunca. Tek kanal kapalıydı.. Acaba hangisi ?
Saçmalıktan başka bir şey değil şu kanalın şu şekilde çalışması!

Galatasaray TV Şifresiz Yayına Başlıyor

Galatasaray Spor Kulübü Resmi Televizyon Kanalı Galatasaray TV, 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren Digitürk Platformu üzerinden şifresiz yayına geçiyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan ve Galatasaray Pazarlama AŞ Genel Müdürü Hakan Aydınol’un bugün gerçekleştirdikleri toplantı neticesinde Galatasaray TV’nin 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren şifresiz yayına geçmesi konusunda mutabakata varılmıştır.

Galatasaray’a dair birçok özel ayrıntıyı Galatasaraylı taraftarlara ulaştıran Galatasaray TV, 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren daha geniş kitlelere ulaşarak yayın hayatını sürdürecektir.

Umarım daha sonrada tamamen şifresiz olur yoksa bu yönetim çok tepki çekmeye başlar.

Ben bu taraftara yaranılma ihtimali olduğunu düşünmüyorum arkadaş daha fazla.

Yahu bir gelişmeyide ilk eleştirmeyin, bir negatif bir yönünü söylemeyin bak adamlar sözünü tutmaya başladı diyin,tebrik edin çok mu zor anlamıyorum ki...

İlk verdiği sözlerden birini tuttu başkan. Kendi adıma tebrik ve teşekkür ediyorum. Dıgıturk kullanıcısı biri olarak çok sevindim şifre olmadan izleyebileceğim için. İnşallah zaman içinde diğer verdiği sözleri de gerçekleştirecektir başkanımız