Galatasaray TV

Ya hakan kardeş sen iyi misin ya yorumlar filan durmadan bana laf sokmalar filan amacını anlamıyorum . Genel yayın yönetmeni görevinden ayrılacaktı umutluydum sabır diyordum ama görevine devam edeceğini öğrendim yazdım ne var bunda cidden benim yazdığım mesajlara cevap bile verme insanın siniri bozuluyor :)

İstanbul dışındaki deplasman maçlarının yayınlanmamasını anlarım. Ancak kendi evimizdeki ve İstanbul içindeki deplasman maçlarının yayınlanmamasını nasıl açıklıyorlar ben de merak ediyorum.

Dün Ünal Aysal GStv konusunda henüz pek bir gelişme kaydedemediklerini açık yüreklilikle söyledi. İlerleyen zamanlarada çok daha etkili bir kanalımızın olacağını da söyledi. Başkanın çıkıp böyle konuşması ilerisi için umut verdi.

Yahu gstv niye var ? Ntvspor gibi tarafı bize karşı bir kanal yarım saat kala mac önü giriyor. Spikerinden yorumcusuna herkes taraftarı övüp orgazmlar yaşıyorlar. Fakat Gs Tv kadın takımı maçına utanmasa hava atışıyla girecek. Kimse kusura bakmasın ama şu siteden 5 kişi seçip yayınları yönetseler hakikaten daha izlenir bir kanal olur. Bu kanalı yönetenler eşe dosta sormuyor mu hiç ''abi bizim kanal sence nasıl ? '' diye . Ele ayağa düşmüş artık kanalımız. Hoş zaten izlemek de zor ama yine de izlenilesi bir şeyler olmaması sinir bozucu.
Yukarda BJK TV ile karşılaştırılmış ama BJK ile karşılaştırabilceğimiz ve onların önde olmasının gerektiği tek şey stadın denize olan uzaklığıdır.

Çok tuhaf nedenini anlamadım ama istanbul Galatasaray Medical PArk bayan basketbol maçı canlı yayınla GS TV deymiş . Tamam yayın yapılıyor güzel ama üstteki arkadaşın yazdığı her harfe imzamı atarım çok güzel belirtmişsin gerçekten .

Tamam yillardir bir CANLI yayin yok diye sitem ediyorduk kanala, ancak Galatasaray´imizin olmadigi bir sezonda "Sampiyonlar ligi Özel" programini canli yapmaktda neyin nesidir? Onun yerine Bayan voleybol takimimizin Apollon Limassol ile oynadigi maci verse daha iyi olurdu yani.

Anlaşıldı ki GS TV'den bi numara olmaz. Daha sabah İstanbul Üniversitesi maçının naklen yayınlanacağını sitede açıklayıp İstanbul'daki maçı bile verememesi bu kanalın başındakilerin ne kadar yetersiz olduğunu gösteriyor.