Galatasaray TV

Anlaşıldı ki GS TV'den bi numara olmaz. Daha sabah İstanbul Üniversitesi maçının naklen yayınlanacağını sitede açıklayıp İstanbul'daki maçı bile verememesi bu kanalın başındakilerin ne kadar yetersiz olduğunu gösteriyor.
Kurtulus abi, canli yayin araci yok kanalimizin, hep SPORTS TV & DIGITÜRK´e muhtac kaliyoruz. Senelerdir alamadigimiza göre cok mu pahalidir bir canli yayin araci acaba?

Kanalda daimi yorumcu olan değerli bir spor yazarı olan biriyle Facebook'ta yaptığım konuşmada; A.Ş, kanalı üvey evlat gibi gördüğünü ve düzelmesinin zor olduğunu söyledi.

Ya Barış abi bu kanalın yönetime filan ihtiyacı yok adam akıllı bir genel yayın yönetmeni olsa yeter bu kanalın kazancı aylık 750 000 tl ye yaklaşıyor ve bu parayla istedikleri her ama herşeyi yaparlar!! ama yok arkadaş nereye gidiyor bu para bilmiyorum daha canlı yayın 10000 tl yüzünden yayın yapmıyor .

Voleybol maçını anlatan kişi kadroya yeni alındı Kurtuluş abi genç bir beyfendi dediğin gibi yetenekli ama maç anlatım tecrübesi yok ilk maçında bayağı taraflı anlattı hoşuma gitti sonra kanal yönetiminden uyarı gelmiş !! tarafsız anlat diye öyle yapıyor artık . Birde bende iki gündür digiturkte Sadece GS TV de sinyal azalması var diyerek açmıyor nedeni ne olabilir öyle olan başkalarıda var mı ?

Onur, sinyal azalması var diyorsa muhtemelen havalardandır. Ancak diğer digiturk kanallarının bazılarında da olması lazım aynı sıkıntının. Bir süre fişten çekip öyle yeniden dene istersen.
Hakan, iki haftadır maçları anlatan bir erkek.

Çok kızdık ama bazı şeyler düzeltiliyor .
Çarşamba günü Mersin bşb - Galatasaray Medical Park maçı 17de GS TV de .
Cumartesi ; Galatasaray Yurtiçi Kargo - maliye milli piyango maçı GS TV de ,
Pazar : Yeşilyurt - Galatasaray bayan voleybol maçıda GS TV de

Gerçekten ilk kez tüm branşlarımız deplasman içerisi farketmiyor ve Galatasaray TV yayınlıyor inanılmaz ve emeği geçenleri tebrik ediyorum .

Çok kızdık ama bazı şeyler düzeltiliyor .
Çarşamba günü Mersin bşb - Galatasaray Medical Park maçı 17de GS TV de .
Cumartesi ; Galatasaray Yurtiçi Kargo - maliye milli piyango maçı GS TV de ,
Pazar : Yeşilyurt - Galatasaray bayan voleybol maçıda GS TV de

Gerçekten ilk kez tüm branşlarımız deplasman içerisi farketmiyor ve Galatasaray TV yayınlıyor inanılmaz ve emeği geçenleri tebrik ediyorum .
Kaynak nedir?

Ben,sen ya da o !! Ya Hakan yapma kardeşim cidden insanın içindeki hevesi kırıyorsun kaynak kim olacak GS TV ! Yani yarın aç izle bir şey paylaşıyoruz lütfen pişman etme be kardeşim .