Galatasaray TV

Yok Hakan spiker direk GS TV spikeri hatta yeni Aykut diye birisi ve bence anlatışı çok çok hoş arada takımımız diyerek güzel bir anlatım sundu ama en güzeli de deplasman maçını tek olarak gidip yayınladık ve bir mutlu haber daha verelim artık deplasman maçlarıda yayınlanacak hem basketbol hem voleybolda (basketbolda her maçı yayınlayacakmış voleybolda da Adnan Öztürk yönetim kurulu toplantısında bahsetmiş ilgi için tüm maçları yayınlamamız demiş - ki çok haklı - bu yüzden yayınlanabilir ) .

Yok Hakan spiker direk GS TV spikeri hatta yeni Aykut diye birisi ve bence anlatışı çok çok hoş arada takımımız diyerek güzel bir anlatım sundu ama en güzeli de deplasman maçını tek olarak gidip yayınladık ve bir mutlu haber daha verelim artık deplasman maçlarıda yayınlanacak hem basketbol hem voleybolda (basketbolda her maçı yayınlayacakmış voleybolda da Adnan Öztürk yönetim kurulu toplantısında bahsetmiş ilgi için tüm maçları yayınlamamız demiş - ki çok haklı - bu yüzden yayınlanabilir ) .
Cok ilginc, ben o spikeri Avrupa ligi özetlerinde duydugma eminim, hatta bizdeki Can Erbesler´in bile D-Smart´ta zaman zaman Avrupa ligi özetlerinde (dis ses olarak) duydum. Yine hevesini kirmak gibi bir niyetim yok yanlis anlama.

Hakan Facebook yayını devam etmekte sayfayı beğenince yayın devam ediyor bende var yani . İnanılmaz bir yayın yapıldı bugün Yeşilyurt maçında baştan sona herkese çok çok teşekkür edip kutlamak lazım umarım bu deplasman maçlarını yayınlamaları devam eder ben canlı yayın aracı alındı diye duydum ama tam kesinleştiremeden söylemek istemedim ayrıca 3 tane maç spikeri alınmış ( voleybol maçlarını anlatan , geçen basketbol maçını anlatan isim bir de futbol maçlarını anlatmak içinn de kadroya biri katılmış ) güzel gelişmeler umarım devam ederler .

Hakan Facebook yayını devam etmekte sayfayı beğenince yayın devam ediyor bende var yani . İnanılmaz bir yayın yapıldı bugün Yeşilyurt maçında baştan sona herkese çok çok teşekkür edip kutlamak lazım umarım bu deplasman maçlarını yayınlamaları devam eder ben canlı yayın aracı alındı diye duydum ama tam kesinleştiremeden söylemek istemedim ayrıca 3 tane maç spikeri alınmış ( voleybol maçlarını anlatan , geçen basketbol maçını anlatan isim bir de futbol maçlarını anlatmak içinn de kadroya biri katılmış ) güzel gelişmeler umarım devam ederler .
Spikerin ismini biliyor musun?

Aslantepedeki stüdyo tamamlanmış ve bence çokta güzel olmuş onun yanında 2 stüdyo daha hazırmış programlar canlı yayına başlıyormuş ama tam olarak ne zaman onu bilemem .

Gs Tvde kültür ve sanat ne bileyim yeni çıkan filmleri tiyatroları kitapları tanıtan bir programın yapılmasını istiyorum bugüne kadar böyle birşeyi göremedim.

Galatasaray Tv 'de bu haftaki maç yayınları :
28.12.2011 Çarşamba Saat 16,00 Galatasaray Yurtiçi KArgo - Çankaya Bld Enka
29,12,2011 Perşembe Saat 19,00 Galatasaray - Eczacıbaşı Vitra
31,12,2011 Cumartesi Saat 14,00 Galatasaray Medical Park- Botaşspor .

Galatasaray Tv 'de bu haftaki maç yayınları :
28.12.2011 Çarşamba Saat 16,00 Galatasaray Yurtiçi Kargo - Çankaya Bld Enka
29,12,2011 Perşembe Saat 19,00 Galatasaray - Eczacıbaşı Vitra
31,12,2011 Cumartesi Saat 14,00 Galatasaray Medical Park- Botaşspor .

Az önce haber bülteninde BARCA TV´yi gösterdi ve ben acikcasi kiskandim BARCA TV`yi, cünkü adamlar kücük bir binadan baslayip simdi isi büyütmüsler ve su anda 29 calisani varmis. Kiskanmamak elde digil gercekten, insallah bizim TV mizde en kisa zamanda bu konuma gelir.