Galatasaray TV

Re: GS TV (Frekans Sayfa 6'da)

haberleri ker saat gösteriyolar ve de he aynı haber sıkıldım ya.sultaniden zirveye diye falan programlar var onları kim izer.ben en çok 8.gün ü sweviyorum.bide futbol ya da basketten bi oyuncuyla söyleşi yaparlarsa tadına doyum olmuyo.tv miz çok kalitesiz.

Lig ikincisi ile üçüncüsünün Ayhan Şahenk´te karşılaştığı mücadeleyi kulübümün televizyonu vermedikten sonra ne yapayım ben öyle GS TV´yi!

Onur Yavuz' Alıntı:
Lig ikincisi ile üçüncüsünün Ayhan Şahenk´te karşılaştığı mücadeleyi kulübümün televizyonu vermedikten sonra ne yapayım ben öyle GS TV´yi!
Katılmamak elde değil. Bir hevesle açtım TV'yi, kesin vardır diye; o saatte, eskiden yayınlanan bir program vardı.

Bunun bir izahı olmalı.

GS TV'den birileri okusun şu yazıyı ve daha dikkatli olsunlar.

458730_DSC04117_1.jpg

Kim hazırlıyor acaba o altyazıları :? Rezalet ...O yazıları yazmak için,acaba hangi iletişim fakültesini bitirdiler? O alt yazıyı yazan kişinin sınav kağıtlarını düşünemiyorum doğrusu. :?

TVde çok fazla tekrar var. En güzel programlarımız Kaleydeskop ve sporcularla yapılan soyleşiler. Bir arkadasın dediği gibi haberler çok sıkıyor. Surekli aynı haberler ve uzun haberler. Çocuklara yonelık programlar falan olabilir. Canlı yayında taraftarın telefonla baglanacagı sohbetler olabilir. Ayrıca şu altyazı olayı bitsin. Millet şampiyon Galatasaray, tek aşkım Galatasaray yazıp mesaj yolluyo. İsimlerini bile yazmıyorlar. Tamam gelir kaynağı ama saçma bir şey.

Daha nitelikli insanlar ve daha nitelikli programlar görmek elbetteki isteğimiz.
En basitinden , maçlarda tribüne bir kamera sokup en çok izlenen programı yaratmak o kadarda zor olmasa gerek.

Hep hatalarını yaptığı işkenceleri yazdık ama yaptığı güzel bir proğram vardı geçen hafta.Aktüel adlı proğramda Belçika deplasmanında ki gidişden yedikleri yemeğe kadar göstermerleri , Cünet in kazandığı 100$ falan falan çok eğlenceli bir proğramdı.Tebrikler

Serdar Aslan' Alıntı:
Hep hatalarını yaptığı işkenceleri yazdık ama yaptığı güzel bir proğram vardı geçen hafta.Aktüel adlı proğramda Belçika deplasmanında ki gidişden yedikleri yemeğe kadar göstermerleri , Cünet in kazandığı 100$ falan falan çok eğlenceli bir proğramdı.Tebrikler

Evet, o program güzeldi. Güzel hazırlanmış. Fatih'in mikrofonu eline alıp röportaj yapması eğlenceliydi. Takımın kaynaşmış olmasını görmek güzel.

Kanalın sitesinde görev yapmış biri olarak çok fazla takip ediyorum ve eminim gstv çalışanlarından daha iyi tanıyorum kanalı...birincisi çalışanlarımızın hepsi doğan medya grubundan...hiçbirisi bize ait değil...koskoca kanalalda tam 7 çalışan var...ve birçoğuda isteksiz çalışıyolar...ekranda çok ruhsuz gözüküyolar herbiri bitsede gitsek havasındalar...biz site olarak mail bombardımanına tuttukta logoyu falan öyle düzelttiler...kaç defa logo motifleri yolladık kanala...ayrıca yayınlanan programlar hep aynı aktüel,ajanda florya günlüğü 8.gün bunlar hep birbirinin aynısı.Örneğin diyarbakırdan gelen grubu hem haberler verdi hem aktüel verdi...m.m.oğlu belçikaya gitti hem haberlerde hem aktüelde hemde ajandada verildi...yeni görüntüler yok yani bunun sebebide az çalışan olması,bunun sebebide sevgili yönetimimizin altyapı olarak hazır olmaması...bakın fb tv ye en az 10-15 tane çalışanı var...
Sizinde dediğiniz gibi haber başlıkları hiç özen gösterilmeden konuşma ağzıyla yazılıyo...aynı şekilde temada bir rezalet temada gri rengin ne işi var ya...bir lafımda altyazılara...hiç okunmuyor galiba çünkü geçen gün biri aynen böyle yazmıştı"sizin gibi kanalın *** hiç taraftarlarınıza önem vermiyosunuz"...bu ne demektir ya...kaldırın gitsin onun yerine bi mesaj numarası verin herkes mesaj atsın madem paraya ihtiyacınız var...en alasını yaparız...son olarakta şu maç yayınları...gitsinler adam akıllı bi spiker bulsunlar basketboldan anlamayan adamları basketbol spikerliği görevini veriyolar...can erbesler adlı çalışanımız gs-alpella maçında aynen şu cümleyi söledi"ve alpellalı oyuncular topu ağlarımıza bırakıyolar"...birde futbol maçları var veli yiğit abimiz anlatıyor ama okadar ruhsuz anlatıyorki dinlemek gelmiyo içimden...birde maç yayını sırasında ekranın sağ tarafındaki kale şeklindeki para tuzağı var onuda anlamak mümkün değil....

aslında daha çok yazıcak şey var ama fazlada üstlerine gitmeyelim üzülürler sonra :D

Düzeltme: Rakibi aşağılayıcı ifade kullanmak yasak. (O.Y)

Basketbol Dünyası programında spiker Veli Yiğit ile Doğan Hakyemez arasındaki diyalog:
VY:Sayın Hakyemez iyi akşamlar.
DH:İyi akşamlar.
VY:Efendim ben tekrar iyi akşamlar dilemek istiyorum :D
Yahu bir insan neden iki kere üst üste iyi akşamlar der ki,Anlamadım :)

Ayrıca bizim kanalda objektiflik diye bir şey de yok.Sabahleyin Yenigün programında spiker gazetelerdeki habeleri okurken yanlışlıkla Canaydın'ı eleştiren bir haberi okumaya başladı..Daha sonra hemen haberi yarıda kesip başka bir habere geçti.Böylece taraftarları kandırdıklarını mı sanıyorlar bilmiyorum ama öyle sanıyorlarsa aldanıyorlar.

Bir arkadaşımdan duyduğuma göre GS TV'de çalışanların çoğu stajer.Şuanki aldığım maaşı vereceklerini bilsem,hemen iş başvurusunda bulunurdum.Ama hiç sanmıyorum.Görünüşe göre onlar iletişim mezunu kaliteli eleman bulma derdinden çok, ucuza adam çalıştırma peşindeler.

tabiki stajyer kaleydeskopu sunan derya aydopan ve d yorumu sunan melisa çizmeci öyle mesela...pınar hanımında söylediği gibi ucuz eleman almak için yapıyolar bunu zaten diğer kısmıda dsporun elemanları şu anda doğan medya centerda dspor bölümüne gidin hepsi oradadır...zaten o gazete haberleri falanda çok saçma haberi okuyolar sonra başka gazetede yine aynı haberi okuyolar üstüne bide kendi haberlerini veriyolar...bari bi ön çalışma yapın ya

Dün açılmıştı; fakat şu an denedim, açılmıyor. GS TV'de reklamını gördüğümde, 9.95 $ karşılığında üye olunması gerektiğinden bahsedildi. Bununla ilgili yazı ve bağlantı adresi:

GS TV

Galatasaraylılar ekran başına!!

Maç görüntüleri, kulüpten son dakika haberleri, tartışmalar, yorumlar. Kısaca Galatasaray hakkında bilmek istediğiniz her şey GS TV'de.

SecveSeyret.com Spor Paketi altında yayınlanacak olan 4 kanalı ayda sadece $ 9.95 'e izleyebileceksiniz.
http://www.secveseyret.com/spor_paketi.php

Tekrar denedim, açıldı kanal Media Player'da. Yalnız, ücretli olduğunu biliyorum. Şu an deneme aşamasında olabilir.

(Mesaj birleştirilebilir.)