• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

kardeşim daha doğan tv deolduğumuz için yayınlayamıyoruz 2ay içinde test yayınından da doğan tv den de kurtuluyoruz lig özetleri bunun kanıtı kurtulduğumuzun ayaklarımızın üzerinde durduğumuzun test yayınından sonra canlı yayın aracı alınır bi kaç bilgili spikerle bu iş biter merak etmeyin

Arkadaslar konunun 1az disina cikicam ama BJK TV´de almis mi özetleri?

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaslar konunun 1az disina cikicam ama BJK TV´de almis mi özetleri?
maç sonunda izleyeceğim bide anlatımda arka plan filan değişmiş onada bakcam

Maçın özetini GSTV den izleyen var mı izleyemedim de...

Ben izledim veli yiğit anlattı.Gayet iyiydi...

"Sabreden Derviş Muradına Ermiş"

Teşekkürler Hasan Tankaya ve emeği geçen herkese...

Bundan sonra yapılacak tek şey kanalımızı desteklemek

Bir özetle tamamen fikirlerin değişti mi Aykun :)

Burak Barut' Alıntı:

Malum o günden sonra baya bir zaman geçti e insanoğlu zaman içerisinde gelişim gösteriyor.Birde mevzu ligtv olunca anlatım şekli değişti.Birde ilk maç tabi bütün izleyenlerin gözü onun üzerinde e böyle olunca tabi eskiye göre farklı oldu...

Bu haftaki Sultani'den Zirveye programının konuğu Koray Hoca'mızdı.Genelde uyku getiren bu program bu defa eğlenceliydi.Keyifli bir sohbet oldu.

Burak Barut' Alıntı:
burak barut bey diyeceğim yaşıınızı bilmediğimden böyle hitap ediyorum kusura bakma abi .. benim görüşlerimi değiştiren konu ilk başta özetlerin alınması ikinci olarak kesin olarak doğan tv den ayrılmamız :) test yayını bitimine kadar ofis almışız tüüm malzemeleri ofise taşıyomuşuz ayrıca artık tema da değişmek üzere kardeşim 90+daki o yazı gibi olacak kırmızı üzerine beyaz yazı bunlar güzel gelişmeler ee daha ne diyim :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Burak Barut":6f043ytl]Bir özetle tamamen fikirlerin değişti mi Aykun :)
burak barut bey diyeceğim yaşıınızı bilmediğimden böyle hitap ediyorum kusura bakma abi .. benim görüşlerimi değiştiren konu ilk başta özetlerin alınması ikinci olarak kesin olarak doğan tv den ayrılmamız :) test yayını bitimine kadar ofis almışız tüüm malzemeleri ofise taşıyomuşuz ayrıca artık tema da değişmek üzere kardeşim 90+daki o yazı gibi olacak kırmızı üzerine beyaz yazı bunlar güzel gelişmeler ee daha ne diyim :)[/quote:6f043ytl]Bence o temalara mac gösterildigi zaman BJK TV´deki gibi macin hangi tarihde oynandigini yazsalar daha iyi olur diye düsünüyorum.

mustafa_güler' Alıntı:
Maçın özetini GSTV den izleyen var mı izleyemedim de...

ben izledim bol bol gösteriyorlar artık :)
bugünleri de mi görecektik dedim çok hislendim izlerken.
dedim ki bizim kanalımız kendi sahamızdaki maçları bile yayınlamaktan acizken kalkmış maç özetlerini almış :)

hakan bey zaten kanalımız eski maçları gösterrken tarih atıyor sağ üst tarafa bide ikinciis olarak kendi sahamızdaki maçları göstermiyor demiş bi arkadaşımız bunu test yayınından çıktıktan sonra yani kendi ayaklarımızın üstünde durduktan sonra canlı yayın aracı alabildikten sonra gösterebiliriz ...

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan bey zaten kanalımız eski maçları gösterrken tarih atıyor sağ üst tarafa bide ikinciis olarak kendi sahamızdaki maçları göstermiyor demiş bi arkadaşımız bunu test yayınından çıktıktan sonra yani kendi ayaklarımızın üstünde durduktan sonra canlı yayın aracı alabildikten sonra gösterebiliriz ...
Onu biliyorum ben diger branslari örnegin bayan basketbol & voleybol vs.bant yayini yaptigi zaman´da yazsa fena mi olur?

katılmamk elde değil hakan abi yada bant yayınıda olsa bir yorumcuyla anlatmak tek kişi 40dakka çok sıkıyo .. bence test yayınından sonra banttan bile anlatılmaz gibime geliyo ya ne olur taşının hemen şu ofise :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
katılmamk elde değil hakan abi yada bant yayınıda olsa bir yorumcuyla anlatmak tek kişi 40dakka çok sıkıyo .. bence test yayınından sonra banttan bile anlatılmaz gibime geliyo ya ne olur taşının hemen şu ofise :)
Ofis??? Nerde ne zaman?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":9iy28f3e]katılmamk elde değil hakan abi yada bant yayınıda olsa bir yorumcuyla anlatmak tek kişi 40dakka çok sıkıyo .. bence test yayınından sonra banttan bile anlatılmaz gibime geliyo ya ne olur taşının hemen şu ofise :)
Ofis??? Nerde ne zaman?[/quote:9iy28f3e]
florya dışında başka bir yerde ofis kiralanmış ve oraya taşınılacakmış florya ve oradan yayın yapılacakmış doğan tv den kurtulup tabiki bu stadımız yapılana kadar geçecek bir süreymiş bana gelen bilggi bu yönde ...

@Onur Karakuzu canliyayin olucakmiymis peki o ofis´de? Olucaksa nasil olucak? Bu konuda 1 bilgin var mi?

Hakan Avci' Alıntı:
@Onur Karakuzu canliyayin olucakmiymis peki o ofis´de? Olucaksa nasil olucak? Bu konuda 1 bilgin var mi?
yanlış bilgi verdiysem özür dilerim bu alt yapı aletleri kayıtlar vs nin olacağı bir ofis ve floryanın içinde olacakmış hakan abicim .. yani şuan da doğan tv den sağladığımız şeyi sağlayacağız ..

Bende dikkat ettim artık haberler vs hep floryadan sunuluyor.Buda büyük bir gelişme.Sanırım artık kesin olarak doğanlardan ayrıldık diyebiliriz.Ama kafamı karıştıran bazı şeyler var.Can Erbesler,Adnan Paşaoğlu,Veli Yiğit-ki hala bjk tv'de seslendirme yapıyor.

Ofis olayı tam olarak nedir?Yani yayınların bir bölümü oradamı yapılacak.Yada programların ?

Aykun Alan' Alıntı:
Bende dikkat ettim artık haberler vs hep floryadan sunuluyor.Buda büyük bir gelişme.Sanırım artık kesin olarak doğanlardan ayrıldık diyebiliriz.Ama kafamı karıştıran bazı şeyler var.Can Erbesler,Adnan Paşaoğlu,Veli Yiğit-ki hala bjk tv'de seslendirme yapıyor.

Ofis olayı tam olarak nedir?Yani yayınların bir bölümü oradamı yapılacak.Yada programların ?
bence bu onlarla bağlarımızı koparttığımız anlamına gelmez, galiba bize stüdyo vermiyorlar. dediğin gibi bizde çalışanlar orda hem vtr seslendirmesi, birde maç anlatımları yapıyorlar!

Geri