• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Senaryo şu. GSTV'nin kendi ekipmanı, personeli ve ofisi olacak. Kanımca şu an Doğan TV'nin elemanı olarak görünen GSTV çalışanlarının hepsi bordro anlamında GSTV'ye geçecekler. Tahminim ve olacak olan bu.

GSTV'nin ofisi de belli oldu. İki ay içinde buraya taşınmalarını ümit ediyorum.

Sarı kırmızı sevgilerimle.

Melih Şabanoğlu

Ben de çok isterim canlı olmasını ama sanırım hem çok masraflı, hem de içerik olarak gerek yok. Çünkü sıcağı sıcağına bir şey anlatmıyorum ben. Eski ve kuru şeyler birçok Galatasaraylı için.

Sevgilerimle.

Melih Şabanoğlu

Kablolu tv veya digiturk'te ne zaman görecegiz gs tv'yi ? İki kere izleyebildim sadece şaka gibi.

Aykun Alan' Alıntı:
Ben de çok isterim canlı olmasını ama sanırım hem çok masraflı, hem de içerik olarak gerek yok. Çünkü sıcağı sıcağına bir şey anlatmıyorum ben. Eski ve kuru şeyler birçok Galatasaraylı için.

Sevgilerimle.

Melih Şabanoğlu

gördüğünüz gibi yazılanlarda etkilenmiş sevgili melih şabanoğlu

canlı yayının ek olarak masrafı nedir ??

Aykun Alan' Alıntı:
Bende dikkat ettim artık haberler vs hep floryadan sunuluyor.Buda büyük bir gelişme.Sanırım artık kesin olarak doğanlardan ayrıldık diyebiliriz.Ama kafamı karıştıran bazı şeyler var.Can Erbesler,Adnan Paşaoğlu,Veli Yiğit-ki hala bjk tv'de seslendirme yapıyor.

Ofis olayı tam olarak nedir?Yani yayınların bir bölümü oradamı yapılacak.Yada programların ?

bjk tv ne ki. bütün doğan kanallarında cnn kanal d star dspor hepsinde velinin canın sesini duydum ben. sanki başka deneyimli spiker yokmuş gibi. bizim elemanlara seslendirme yapmışlar. bari orda kalsalarda bize daha iyileri gelse. şimdiki bayan spiker arkadaşın yanına gökçe ünver de gelirse tekrar haberler süper olur.

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1mwanszb]Bende dikkat ettim artık haberler vs hep floryadan sunuluyor.Buda büyük bir gelişme.Sanırım artık kesin olarak doğanlardan ayrıldık diyebiliriz.Ama kafamı karıştıran bazı şeyler var.Can Erbesler,Adnan Paşaoğlu,Veli Yiğit-ki hala bjk tv'de seslendirme yapıyor.

Ofis olayı tam olarak nedir?Yani yayınların bir bölümü oradamı yapılacak.Yada programların ?

bjk tv ne ki. bütün doğan kanallarında cnn kanal d star dspor hepsinde velinin canın sesini duydum ben. sanki başka deneyimli spiker yokmuş gibi. bizim elemanlara seslendirme yapmışlar. bari orda kalsalarda bize daha iyileri gelse. şimdiki bayan spiker arkadaşın yanına gökçe ünver de gelirse tekrar haberler süper olur.[/quote:1mwanszb]
şuanda bizim spikerlerimiz diye bir şey yok anlaşmaları doğan tv ile ..

Gs tv böyle olacaksa olmasın daha iyi altta abuk sabuk sms'ler falan meltem tv gibi bişey.Kablolu'da yok digiturk'te yok benim için yok zaten :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
Gs tv böyle olacaksa olmasın daha iyi altta abuk sabuk sms'ler falan meltem tv gibi bişey.Kablolu'da yok digiturk'te yok benim için yok zaten :)
kardeşim o msjların bir tanesinden 5tl kazanırlıyor ve gündü 100lerce msj geliyo aylık çok ii bi gelir beğendiğimden değil ama doğan tv den ayrılırsak bu gelirlere ihtiyacımız olcak

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":1aovfhrd]Gs tv böyle olacaksa olmasın daha iyi altta abuk sabuk sms'ler falan meltem tv gibi bişey.Kablolu'da yok digiturk'te yok benim için yok zaten :)
kardeşim o msjların bir tanesinden 5tl kazanırlıyor ve gündü 100lerce msj geliyo aylık çok ii bi gelir beğendiğimden değil ama doğan tv den ayrılırsak bu gelirlere ihtiyacımız olcak[/quote:1aovfhrd]

ayrılmıştık hani ?

[/quote]

ayrılmıştık hani ?[/quote]
aykun test yayını süresince şuanda doğan tv deyiz ofise taşınıyoruz taşındıktan sonra ayrılacağız ..

ya şunu söyliyim lig özetlerini almaları bile doğantvden ayrılmasının göstergesidir çünkü digitürk d-smart bağlı olan kanallara özet görüntüleri vermiyor

Ercan Şahin' Alıntı:
ya şunu söyliyim lig özetlerini almaları bile doğantvden ayrılmasının göstergesidir çünkü digitürk d-smart bağlı olan kanallara özet görüntüleri vermiyor
cnnturk te bağlı o alıyor sadece vermiyo değil daha yüsük ücret talep ediyor ama biz kesinnkez ayrıldık

Fortis Türkiye Kupası maç özetleri de GSTV de olacak.

GS TV, 2 Şubat' tan itibaren Digitürk 75. kanaldan yayına başlayacakmış...

Metin Kuruçay' Alıntı:

Sahimi ?Ne Güzel Bir Haber

kanal çoştu bi kere güsel haberler ardı ardına geliyor bayanların avrupa maçınıda yayınlıyolar herşey çok güzel olmaya başladı

Metin Kuruçay' Alıntı:
kaynak ne kardeşim ?? birde perşembe günü saat 19 30da maçı yayınlıyomuş gs tv hemde deplasmandaki nasıl sevindim anlatamam inş spiker olmasa bile canlı yayın aracı alınmıştır maç için logo skorboard da hazırlasalar keşke :) bide sonunda naklen ve sadece demesi bitirdi :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Metin Kuruçay":2ckhwstm]GS TV, 2 Şubat' tan itibaren Digitürk 75. kanaldan yayına başlayacakmış...
kaynak ne kardeşim ?? birde perşembe günü saat 19 30da maçı yayınlıyomuş gs tv hemde deplasmandaki nasıl sevindim anlatamam inş spiker olmasa bile canlı yayın aracı alınmıştır maç için logo skorboard da hazırlasalar keşke :) bide sonunda naklen ve sadece demesi bitirdi :)[/quote:2ckhwstm]

maçı rum tv'lerinden ortak yayınlayacakları için dspor misali bir skorboard olmaz.Digital olur büyük ihtimalle.Ve can erbesler anlatıcak anlaşılan.

İçlerinde ukte kalmış naklen ve sadece dcemek :)

şimdi digiturke geçince turksattan izleyemicek miyiz

Geri