• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Turkcell Süper Lig Galatasaray maç özetleri 24 Ocak Cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçından itibaren her hafta Galatasaray TV ekranlarında!

Galatasaraylı taraftarlar ve futbolseverler bundan sonra her hafta Galatasaray maçlarının özet görüntülerini hafta boyunca Galatasaray TV ekranlarında izleyebilecekler.

Galatasaray?ın hem Ali Sami Yen?de hem de deplasmanda oynayacağı maçların özet görüntüleri maçın hemen ardından GS TV?de ekranlara gelecek.

24 Ocak Cumartesi günü 14.00?da Süper Lig 17. haftasında oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçının özet görüntüleri maçın hemen ardından 16.00?da ?90+? programında GS TV ekranlarında olacak.

Onur Karakuzu' Alıntı:
birde kötü hber veriyim size bu hafta lig tv özetlerini beklemeyin test yayınından çıktıktan sonra anlaşmak için zemin hazırlanacakmış yani bekle babam bekle
Cok surmedi, 24 saat :)

tövbe tövbe rüya mı bu ?? vay vay vay kıskananlar çatlasın :)

Galatasaray Maç Özetleri GS TV?de

Turkcell Süper Lig Galatasaray maç özetleri 24 Ocak Cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçından itibaren her hafta Galatasaray TV ekranlarında!

Galatasaraylı taraftarlar ve futbolseverler bundan sonra her hafta Galatasaray maçlarının özet görüntülerini hafta boyunca Galatasaray TV ekranlarında izleyebilecekler.

Galatasaray?ın hem Ali Sami Yen?de hem de deplasmanda oynayacağı maçların özet görüntüleri maçın hemen ardından GS TV?de ekranlara gelecek.

24 Ocak Cumartesi günü 14.00?da Süper Lig 17. haftasında oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçının özet görüntüleri maçın hemen ardından 16.00?da ?90+? programında GS TV ekranlarında olacak.

Güzel gelişme de, bayan basketbol maçları da canlı yayınlansa harika olacak. Diyeceksiniz Sarp efendi, tatilde Samsun'a dönünce canın yandı tabii. Haklısınız.

digiturk e girme yolunda büyük adım bence

Stad bittiğinde Digitürke geçeriz diye düşünüyorum.Digitürk altyapısında olur ama kendi ayaklarımız üstünde duran bir kanal oluruz.Digitürk stüdyoları zaten hemen bizim stadın yanında Digitürke geçersek hem basket hem futbol maçı özetlerini rahatlıkla alabiliriz

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Galatasaray Maç Özetleri GS TV?de

bir devrim olmuş
hayret
resmi sitede görene kadar şüpheliydim
ama gene de içimden bir his
maç bitip görüntüleri gstvde görmeden sevinme diyor

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Stad bittiğinde Digitürke geçeriz diye düşünüyorum.Digitürk altyapısında olur ama kendi ayaklarımız üstünde duran bir kanal oluruz.Digitürk stüdyoları zaten hemen bizim stadın yanında Digitürke geçersek hem basket hem futbol maçı özetlerini rahatlıkla alabiliriz
stad bittikten sonra doğan tv den çıkcakmışız doğan tv deyken nasıl aldık özeti şaşırıyorum ama nese :)

Fortis Kupası ne oldu acaba? O da alındı mı? Bu konuda bir bilgi verilmemiş.

2 önemli konu daha var.

1) www.Galatasaraytv.com ne zaman açılacak? Domain name satın alınmış gördüğüm kadarı ile.

2) Digitürk' te yayın ne zaman başlayacak?

Güzel bir gelişme.İnşallah diğer branşlarımıza da gereken önem verilir.Taraftarımıza bütün maçlar en azından banttan da olsa yayını yapılır.

GSTV de böylelikle antenman görüntüleriyle yapılan kliplerden maç özetlerinden yapılan kliplere geçiş yapar.

Metin Kuruçay' Alıntı:
Fortis Kupası ne oldu acaba? O da alındı mı? Bu konuda bir bilgi verilmemiş.

2 önemli konu daha var.

1) http://www.Galatasaraytv.com ne zaman açılacak? Domain name satın alınmış gördüğüm kadarı ile.

2) Digitürk' te yayın ne zaman başlayacak?

fortis kupasının görüntülerini sadece trt alıyo onundan nedeni resmi kanal olduğundan fortisi hiç bir kanal almıyor neden bilmiyorum
doğantvden ayrıldık diye duydum hatta zoban rafik abimizin dediğine bakılırsa btün herşey floryaya taşınıyormuş bu da doğan holdinge bağlı olmadığımızı gösterir ama yayınlarımız devam eder yani her iki platformda da valla bu haftada ki sarı kırmızı programda kablolu tv şifreliye geçince kablolu tvden yayınlarımızın devam edeciğini söyledi hasan tankaya hatta iler ki zamanlarda diğer platformlarda yayına geçeceğini söyledi ligtv özetlerini almak doğan holdingden ayrıldığımızın belgesidir bence

http://www.Galatasaraytv.com da melih şabanoğlu abimiz bana kapanma sebebinin doğanholding yüzünden olduğunu bizileri onların kovduğunu ve araya bakanların girdiğini ayrılmak için zaman tanındığını söylemişti hatta bana 1,5-2 ay kadar daha netliğe kavuşacağını söyledi asıl yerimizin aslantepe olcağınıda söylemişti

bunla ilgili konu başlığı açıcam ancak ilk açacağım başlı olduğu için izin almak istiyorum

Burak Koç' Alıntı:
bunla ilgili konu başlığı açıcam ancak ilk açacağım başlı olduğu için izin almak istiyorum
Ne ile ilgili?

gs orgta reklamı bile yayınlandı medya bölümünde helal olsunn

birde test yayınından sonra kesinlikle doğan tv den çıkıyoruz bide canlı yayın aracı alırsak gelsin reklamlar ve paralar :)

mustafa_güler' Alıntı:

Kim ne derse desin ben bu ise karsi oldugumu daha önce´de söylemistim.Tamam resimler´den kurtulduk ama sadece LIG TV´nin 3 dakikalik mac özetleriyle olmaz bu isler arkadaslar.Biliyorsunuz bu takimin Voleybol takimlari,basket takimlari vs.var onlar ne olucak?Daha dün GS-Samsun bayan basketbol macini CANLI göstermedigi icin söyleniyordunuz GS TV´ye ne oldu? Hani GS sadece FUTBOL digil,SPOR KÜLÜBÜ´ydü.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":3nmsrbdw]Turkcell Süper Lig Galatasaray maç özetleri 24 Ocak Cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçından itibaren her hafta Galatasaray TV ekranlarında!

Kim ne derse desin ben bu ise karsi oldugumu daha önce´de söylemistim.Tamam resimler´den kurtulduk ama sadece LIG TV´nin 3 dakikalik mac özetleriyle olmaz bu isler arkadaslar.Biliyorsunuz bu takimin Voleybol takimlari,basket takimlari vs.var onlar ne olucak?Daha dün GS-Samsun bayan basketbol macini CANLI göstermedigi icin söyleniyordunuz GS TV´ye ne oldu? Hani GS sadece FUTBOL digil,SPOR KÜLÜBÜ´ydü.[/quote:3nmsrbdw]

amma mualifsin arkadaşım kimse aksini iddaa etmiyor ama tvmizin iyi yolda olduğunu görüyoruz yapılan işleri övüyoruz yapılmayan işleri yeriyoruz herşeyin olacağına inanıyorum diyorsun ki canlı göstermiyor voleybol felan haklısın ama bunun için altyapı lazım şuanda zaten o altyapı oluşturuluyor önceden dedim halen diyorum biraz sabır herşey daha güzel olacak inanıyorum

belki ilk yarının özet görüntüleri de alınmıştır gs orgdaki reklamda atılan golleri görünce o düşünceye vardım o zaman mükemmel klipler olur çünkü harbi jeneriklik goller vardı

Geri