• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

tarsus bld maçınımı

Aykun Alan' Alıntı:
Sahimi?mukemmel bir haber.kaynak nedir
Kaynak GS TV az önce reklamini gördüm. :P :)

umtlarınızı kırmayayım ama d spor ile birlikte verecek sanırım kendi imkanlarıyla hayatta veremez verrsede harbiden canlı yyaın aracı alınmıştır demektir .. birde arkadaşlar bir konuya açıklık getiriyim artık bu yıl maçları canlı yayınlama gibi birşey yapamazlar çnkü yayın ihalesini almaları gerekiyo oda sezon başında yapılıyor

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":c7n97q6a]Sahimi?mukemmel bir haber.kaynak nedir
Kaynak GS TV az önce reklamini gördüm. :P :)[/quote:c7n97q6a]
yok artık devenin palepabucu :) noluyo bizim kanala ama dediğim gibi sanırım d sporla birliktedir :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
umtlarınızı kırmayayım ama d spor ile birlikte verecek sanırım kendi imkanlarıyla hayatta veremez verrsede harbiden canlı yyaın aracı alınmıştır demektir .. birde arkadaşlar bir konuya açıklık getiriyim artık bu yıl maçları canlı yayınlama gibi birşey yapamazlar çnkü yayın ihalesini almaları gerekiyo oda sezon başında yapılıyor

Dsporun bu haftaki yayininda gs in maci gozukmuyordu aslinda...neyse anlariz pazar gunu.tesekkurler bilgi icin

artık d spordan ayrı yayınlayıp birde birden fazla kamera kullandıysa valaha artık birşey diyemem helal olsun derim sadce :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
Yani FB TV´de bu ihalelerin hepsini aldi mi?

Aykun Alan' Alıntı:
Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...

2'de 2 kacirdi(2 de 0 atti)
basketi isabetli(sutu isabetli)
sadece 1 basket buldu(gordu) potasinda sari-kirmizililar
umariz 40 dakikaya yayilmasi(yayilir)
(dis atis)posttan atilan suta
stopjump-shot'a turnike
ve bombayi sona sakladim "Cok Sik Bir Basketbol Ekranlara Geldi"

Bir insan bu kadar sik mac anlatip hicmi gelistiremez kendini.ilk gunden beri bu sekilde mac anlatiyor.teknik bilgisi 0 olam bir spikere nicin israrla mac anlattirilir.en azindan yanina bir yorumcu koysaydikda spikerin hatalarini kapatsaydi

aykun abi en önemlisini unuttun itirazlarını sürdürürse sportmenlik dışı faul çalacak :)

inş bu haber dogrudur ve inş d sporsuz yayınlıyoruzdur.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":40amxcb1]umtlarınızı kırmayayım ama d spor ile birlikte verecek sanırım kendi imkanlarıyla hayatta veremez verrsede harbiden canlı yyaın aracı alınmıştır demektir .. birde arkadaşlar bir konuya açıklık getiriyim artık bu yıl maçları canlı yayınlama gibi birşey yapamazlar çnkü yayın ihalesini almaları gerekiyo oda sezon başında yapılıyor
Yani FB TV´de bu ihalelerin hepsini aldi mi?[/quote:40amxcb1]
evet bayan voleybol erkek voleybol bayan basket hepsini zaten aşırı bi ücret değil souçta tek takımın yayınlıyosun

birde can erbesler in seimone augustus ı SEYMİYONE agustus diye okuyor ya, ona hasta oluyorum işte :)

Hakan Avci' Alıntı:
FLAS FLAS FLAS!!!!

Bayan Basketbol macini GS TV verecek arkadaslar.
Çok iyi haber.İnşallah d spor la ortak değildir.

Tbl.org'a göre D Spor bizim maçı göstermeyecek.

Aykun Alan' Alıntı:
Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...

stopjump-shot'a turnike

Bir insan bu kadar sik mac anlatip hicmi gelistiremez kendini.ilk gunden beri bu sekilde mac anlatiyor.teknik bilgisi 0 olam bir spikere nicin israrla mac anlattirilir.en azindan yanina bir yorumcu koysaydikda spikerin hatalarini kapatsaydi

bir ilavede benden. bant olduğu için oraları atlamışlar sanırım.
can kısa bir reklam arası diyor
araya hüseyin giriyor: hişşşşt,,,
1, 2, 3, cimbombom
fülker maçından sonraki tribün şovunu izliyoruz
sonra tekrar maça dönüyoruz :D

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":25sznt5s]Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...

stopjump-shot'a turnike

1, 2, 3, cimbombom
sonra tekrar maça dönüyoruz :D[/quote:25sznt5s]Halil Ibrahim abi bunun neresi hatali?

bende onu diyecektim gerçekten bunun neresi hatalı kanal kendi ayakları üzerine duruncaya kadar reklam alamıyo alsaada d sporun reklamları oluyo ne diyecekti kısa bir klip arası mı ??

FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!

gs tv tarsus maçını canlı yayın aracımızla VE SADECE KENDİ İMKANLARIMIZLA YAYINLIYORMUŞ :) :) :) :) :)

Güzel canliyayin araci alindiysa o zaman voleybol & diger branslari´da gösterebilir herhalde. :P

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":of9cpwqv]Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...

stopjump-shot'a turnike

1, 2, 3, cimbombom
sonra tekrar maça dönüyoruz :D[/quote:of9cpwqv]Halil Ibrahim abi bunun neresi hatali?[/quote]

neresi hatalı anlatayım, tamam güzel maçta ezdik yendik bitti ona ve gstv de tekrar tekrar gösterilmesinde de hata yok. ama bir gs temalı air vick midir nedir oda parfümü var, sırf o tek reklam için yayın kesildiğini hatırlıyorum reklam arası diye, hem molalara daha uygun kısalık olarak hemde gelir. galatasaray bir futbol kulübü değil spor klübü. hep aynı şeyleri göstereceğine, kürek, atletizm, binicilik, su topu, genç, süper vb. bir sürü branş var. bu branşların görüntülerden klip yayınlansa daha güzel olmaz mı. can erbes lerde kısa bir reklam arası değil, kısa bir ara veriyoruz der bu kadar, zor bişey yok aslında. futbol ve basket maçlarının yada voleybolda yendiğimiz zaman fülker maçlarının görüntülerinden klipler oluşturulup yayınlanırken dspordan izin alınmıyor bildiğim kadarıyla. diğer branşlar içinde uygulansa hem o dallardaki sporcu arkadaşlar için, hemde galatasaray bünyesindeki bütün sporcuları görme imkanı bulan bizler için daha iyi olmaz mı?

neresi hatalı anlatayım, tamam güzel maçta ezdik yendik bitti ona ve gstv de tekrar tekrar gösterilmesinde de hata yok. ama bir gs temalı air vick midir nedir oda parfümü var, sırf o tek reklam için yayın kesildiğini hatırlıyorum reklam arası diye, hem molalara daha uygun kısalık olarak hemde gelir. galatasaray bir futbol kulübü değil spor klübü. hep aynı şeyleri göstereceğine, kürek, atletizm, binicilik, su topu, genç, süper vb. bir sürü branş var. bu branşların görüntülerden klip yayınlansa daha güzel olmaz mı. can erbes lerde kısa bir reklam arası değil, kısa bir ara veriyoruz der bu kadar, zor bişey yok aslında. futbol ve basket maçlarının yada voleybolda yendiğimiz zaman fülker maçlarının görüntülerinden klipler oluşturulup yayınlanırken dspordan izin alınmıyor bildiğim kadarıyla. diğer branşlar içinde uygulansa hem o dallardaki sporcu arkadaşlar için, hemde galatasaray bünyesindeki bütün sporcuları görme imkanı bulan bizler için daha iyi olmaz mı?[/quote]Ah güzel abim ben´de bunu defalarca söyledim (GS´nin 1 futbol digil,spor kulübü)oldugunu önceki yazilara baktiysan eger.Sahsen bende diger branslarin sporcularini görmeyi cok isterim TV´mizde ama zamanla olabilir diye düsünüyorum.

Geri