Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..
tarsus bld maçınımı
tarsus bld maçınımı
Kaynak GS TV az önce reklamini gördüm.Aykun Alan' Alıntı:Sahimi?mukemmel bir haber.kaynak nedir
Evet.Furkan Atacar' Alıntı:tarsus bld maçınımı
Kaynak GS TV az önce reklamini gördüm.Hakan Avci' Alıntı:[quote="Aykun Alan":c7n97q6a]Sahimi?mukemmel bir haber.kaynak nedir
Onur Karakuzu' Alıntı:umtlarınızı kırmayayım ama d spor ile birlikte verecek sanırım kendi imkanlarıyla hayatta veremez verrsede harbiden canlı yyaın aracı alınmıştır demektir .. birde arkadaşlar bir konuya açıklık getiriyim artık bu yıl maçları canlı yayınlama gibi birşey yapamazlar çnkü yayın ihalesini almaları gerekiyo oda sezon başında yapılıyor
Yani FB TV´de bu ihalelerin hepsini aldi mi?Onur Karakuzu' Alıntı:umtlarınızı kırmayayım ama d spor ile birlikte verecek sanırım kendi imkanlarıyla hayatta veremez verrsede harbiden canlı yyaın aracı alınmıştır demektir .. birde arkadaşlar bir konuya açıklık getiriyim artık bu yıl maçları canlı yayınlama gibi birşey yapamazlar çnkü yayın ihalesini almaları gerekiyo oda sezon başında yapılıyor
Aykun Alan' Alıntı:Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...
2'de 2 kacirdi(2 de 0 atti)
basketi isabetli(sutu isabetli)
sadece 1 basket buldu(gordu) potasinda sari-kirmizililar
umariz 40 dakikaya yayilmasi(yayilir)
(dis atis)posttan atilan suta
stopjump-shot'a turnike
ve bombayi sona sakladim "Cok Sik Bir Basketbol Ekranlara Geldi"
Bir insan bu kadar sik mac anlatip hicmi gelistiremez kendini.ilk gunden beri bu sekilde mac anlatiyor.teknik bilgisi 0 olam bir spikere nicin israrla mac anlattirilir.en azindan yanina bir yorumcu koysaydikda spikerin hatalarini kapatsaydi
Yani FB TV´de bu ihalelerin hepsini aldi mi?[/quote:40amxcb1]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Onur Karakuzu":40amxcb1]umtlarınızı kırmayayım ama d spor ile birlikte verecek sanırım kendi imkanlarıyla hayatta veremez verrsede harbiden canlı yyaın aracı alınmıştır demektir .. birde arkadaşlar bir konuya açıklık getiriyim artık bu yıl maçları canlı yayınlama gibi birşey yapamazlar çnkü yayın ihalesini almaları gerekiyo oda sezon başında yapılıyor
Çok iyi haber.İnşallah d spor la ortak değildir.Hakan Avci' Alıntı:FLAS FLAS FLAS!!!!
Bayan Basketbol macini GS TV verecek arkadaslar.
Aykun Alan' Alıntı:Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...
stopjump-shot'a turnike
Bir insan bu kadar sik mac anlatip hicmi gelistiremez kendini.ilk gunden beri bu sekilde mac anlatiyor.teknik bilgisi 0 olam bir spikere nicin israrla mac anlattirilir.en azindan yanina bir yorumcu koysaydikda spikerin hatalarini kapatsaydi
Halil İbrahim' Alıntı:[quote="Aykun Alan":25sznt5s]Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...
stopjump-shot'a turnike
Halil İbrahim' Alıntı:[quote="Aykun Alan"f9cpwqv]Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...
stopjump-shot'a turnike