• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

abi farklı maçları mı izledik bende bütün sesler vardı ?? ayrıca canlı yazısı ve gs imprielin yazdığı o temaya bayıldım ya[/quote]Kim anlatti maci ozaman? Ben canaktan izledim biz´de sesi gelmedi.

tek kameradan çekim değildi...özellikle saha içi kamerası olması beni oldukça şaşırttı ve mutlu etti :) bide bulmuşta bunuyor olcak ama bide sağlam bi yorumcu olsaydı en azından spikerinde açıklarını kapamış olacaktı...seyir zevki artacaktı...ama bunada şükür...:)

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
galatasaray TV'yi eleştiriyoruz ama sitemiz de geri kalmıyor bu arada. Kızların maçı biteli neredeyse 2 saat oldu hala haber sonuç vesaire yok sitede.
uyku saati

2 gun ustuste aradım dıgıturk musterı hızmetlerını bıze oyle bı bılgı gelmedı gs tv nın gecmesı soz konusu degıl falan dedı neler donuyo anlamıs degılım :oops:

KaanACAR' Alıntı:
2 gun ustuste aradım dıgıturk musterı hızmetlerını bıze oyle bı bılgı gelmedı gs tv nın gecmesı soz konusu degıl falan dedı neler donuyo anlamıs degılım :oops:
Dıgıtürk'ün müşteri hizmetlerinde yüzlerce insan var.Hepsinin bildiği şey aynı olamaz.

bence gelmesı soz konusu olsa haberı olurdu hepsının

Eren Aydın' Alıntı:
KaanACAR' Alıntı:
Dıgıtürk'ün müşteri hizmetlerinde yüzlerce insan var.Hepsinin bildiği şey aynı olamaz.

abi ben fanatik gazetesinin yalancısıyım gazetede "GSTV 2 ŞUBATTAN İTİBAREN DİGİTURK 75. KANALDA YAYIN YAPACAK" yazıyordu

o sadece fanatıkte degıl bırcok gazetede ve internet ortamında yazıldı ama daha gerceklesmedı

Adriona Polat'ın özel uçağında haberi gibi bişe olmuş o :) :)

can erbesler anlattı maçı ama kamera işi şaşırtmadı beni çünkü d spordan alındı hepsi malsef daha kendi ayaklarımızın üzerinde duramıoruz sanki bi bebek gibi emekliyoruz ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
can erbesler anlattı maçı ama kamera işi şaşırtmadı beni çünkü d spordan alındı hepsi malsef daha kendi ayaklarımızın üzerinde duramıoruz sanki bi bebek gibi emekliyoruz ..

ben bir arkadaşıma sordum oda bu isleri iyi takip ediyo hmde ultraslan forumdan adam canlı yayın aracı alındı diyo ki banada öyle geliyo ayrıca sırf lisansı yok diye kapantan kanal niye canlı yayın aracını versinki saçma geliyo hele ki bu devirde

inş dediğin gibidir ama sanmıyorum ama o arakdaşa nerden duyduğunu sorabilir misin ??

ben bir arkadaşıma sordum oda bu isleri iyi takip ediyo hmde ultraslan forumdan adam canlı yayın aracı alındı diyo ki banada öyle geliyo ayrıca sırf lisansı yok diye kapantan kanal niye canlı yayın aracını versinki saçma geliyo hele ki bu devirde[/quote]Dostum o bahs ettigin arkadasa sorarmisin lütfen madem canli yayin araci alinmissa ozaman hâlâ neden bayan basketbol & voleybol (bayan & erkek) lig maclarini D SPOR´suz gösteremiyoruz acaba?

Banttan verdigimiz maclari dusununce dunki mac 4\3 luktu spikerin sacmalamalarini saymazsak ve kendi macimizi kendi imkanlarimiz ile yayinlamamiz beni umutlandirdi bagimsizlik yolunda fakat gel gorki icerideki 1 sonraki maci yine yayinlamiyoruz boylece butun iyi dusuncelerim sonmus oluyor

Aykun Alan' Alıntı:
Banttan verdigimiz maclari dusununce dunki mac 4\3 luktu spikerin sacmalamalarini saymazsak ve kendi macimizi kendi imkanlarimiz ile yayinlamamiz beni umutlandirdi bagimsizlik yolunda fakat gel gorki icerideki 1 sonraki maci yine yayinlamiyoruz boylece butun iyi dusuncelerim sonmus oluyor

o gün aynı saatte hem voleybol hemde bayan basket var ikisinden birisini yayınlarlarsalar ayrımcılık olur zaten futbolu ayrı tutuyorlar o ayrı mesele de

Dunku macin tekrarini izledim ve iyiki yerinde izlemisim dedim.Iste can erbeslerden secmeler...

2'de 2 kacirdi(2 de 0 atti)
basketi isabetli(sutu isabetli)
sadece 1 basket buldu(gordu) potasinda sari-kirmizililar
umariz 40 dakikaya yayilmasi(yayilir)
(dis atis)posttan atilan suta
stopjump-shot'a turnike
ve bombayi sona sakladim "Cok Sik Bir Basketbol Ekranlara Geldi"

Bir insan bu kadar sik mac anlatip hicmi gelistiremez kendini.ilk gunden beri bu sekilde mac anlatiyor.teknik bilgisi 0 olam bir spikere nicin israrla mac anlattirilir.en azindan yanina bir yorumcu koysaydikda spikerin hatalarini kapatsaydi

Ercan Şahin' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2lr52fxr]Banttan verdigimiz maclari dusununce dunki mac 4\3 luktu spikerin sacmalamalarini saymazsak ve kendi macimizi kendi imkanlarimiz ile yayinlamamiz beni umutlandirdi bagimsizlik yolunda fakat gel gorki icerideki 1 sonraki maci yine yayinlamiyoruz boylece butun iyi dusuncelerim sonmus oluyor

o gün aynı saatte hem voleybol hemde bayan basket var ikisinden birisini yayınlarlarsalar ayrımcılık olur zaten futbolu ayrı tutuyorlar o ayrı mesele de[/quote:2lr52fxr]

Ayrimcilik gibi bir dusunceye sahip olmadiklarina emin olabilirsin.dspor hangi maci verirse onu veriyorlar.sen dusunuyomusinki " su anda hem basket hem voleybol maci var en iyisi ikisinide vermeyelim adil olsun" diye

Aykun Alan' Alıntı:
o gün aynı saatte hem voleybol hemde bayan basket var ikisinden birisini yayınlarlarsalar ayrımcılık olur zaten futbolu ayrı tutuyorlar o ayrı mesele de

Ayrimcilik gibi bir dusunceye sahip olmadiklarina emin olabilirsin.dspor hangi maci verirse onu veriyorlar.sen dusunuyomusinki " su anda hem basket hem voleybol maci var en iyisi ikisinide vermeyelim adil olsun" diye[/quote]

bana kalırsa olayları fazla abartıp kasıyoruz yeni yapılanmaya giren bir kanal için olağan şeyler zamanla oturacak iki üç ay oldu kapanıp açılalı kanal hepsi bir anda olacak değil hasan tankaya dediya yönetim ilgileniyor diye bizede bekleyip görmek kalacak kasmaya gerek yok

FLAS FLAS FLAS!!!!

Bayan Basketbol macini GS TV verecek arkadaslar.

Sahimi?mukemmel bir haber.kaynak nedir

Geri