• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
bugün saat 18:55 civarında GS- chevakata maçının skorunu beklerken hala mihriban hanımın yaptığı açıklamalrı yayınlayan kanaldan ben tüm ümitlerimi kestim.

adamlar dünden beri en az 7-8 kere aynı haber bülteninin kasetini yayınladılar.

ne desek boş onun için eğer sinirlerime hakim olabilirsem yazdıklarım bu topice yazacağım son ileti olur :oops:

Gerek yok şimdi kanalı eleştirmeye.Takım yine tarih yazdı.Onları konuşalım.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":262p7qpx]bugün saat 18:55 civarında GS- chevakata maçının skorunu beklerken hala mihriban hanımın yaptığı açıklamalrı yayınlayan kanaldan ben tüm ümitlerimi kestim.

adamlar dünden beri en az 7-8 kere aynı haber bülteninin kasetini yayınladılar.

ne desek boş onun için eğer sinirlerime hakim olabilirsem yazdıklarım bu topice yazacağım son ileti olur :oops:

Gerek yok şimdi kanalı eleştirmeye.Takım yine tarih yazdı.Onları konuşalım.[/quote:262p7qpx]Iyi´de kardesim bayan basketciler´de yazmadi mi o tarihi? Onlarin macini nicin izleyemiyoruz acaba onu cok ama cok merak ediyorum.

kanalı eleştirmek öneri yapmak için giriyoruz bu konuya ya 90+programında canlı yazsına filan bayıldım onu acaba her programda mı uygulayacak ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
kanalı eleştirmek öneri yapmak için giriyoruz bu konuya ya 90+programında canlı yazsına filan bayıldım onu acaba her programda mı uygulayacak ??
Bu sabah´da Vakifbank-GS macini banttan verdi ayni temayi kullandi.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2s8oq9cq]kanalı eleştirmek öneri yapmak için giriyoruz bu konuya ya 90+programında canlı yazsına filan bayıldım onu acaba her programda mı uygulayacak ??
Bu sabah´da Vakifbank-GS macini banttan verdi ayni temayi kullandi.[/quote:2s8oq9cq]
evet bundan sonra temamız o olacakta merak ettiğim yine mesajlar kadar aşağıda boşluk bırakılıyor test yayınından sonra msjlar devam etcek sanırım ya diğer forumda bir arkadaş bi öneri yazmış çok hoşuma gitti alt yazı olacağına acaba maç sonunda tüm branşlarımızın formalarını imzalı formalarını yarım saatlik program yapsınlar en çok oy gönderene hediye edilse hem daha çok maddi getirisi olur hemde alt yazıdan kurtulmuş oluruz

Onur Karakuzu' Alıntı:
evet bundan sonra temamız o olacakta merak ettiğim yine mesajlar kadar aşağıda boşluk bırakılıyor test yayınından sonra msjlar devam etcek sanırım ya diğer forumda bir arkadaş bi öneri yazmış çok hoşuma gitti alt yazı olacağına acaba maç sonunda tüm branşlarımızın formalarını imzalı formalarını yarım saatlik program yapsınlar en çok oy gönderene hediye edilse hem daha çok maddi getirisi olur hemde alt yazıdan kurtulmuş oluruz
Evet o öneri benim´de hosuma gitti de uygulamaya gecmez diye düsünüyorum.

resmi site uyguluyo ama bakalım

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3a0c8w5n]kanalı eleştirmek öneri yapmak için giriyoruz bu konuya ya 90+programında canlı yazsına filan bayıldım onu acaba her programda mı uygulayacak ??
Bu sabah´da Vakifbank-GS macini banttan verdi ayni temayi kullandi.[/quote:3a0c8w5n]

tekrarına aynı temayı kullanmış dsporla ortak verdiği maça skor tabelası koyamayan kanal tekrarda tema koysa nolur ki

herşey sırayla arkadaşlar sırayla ya sakin olalım

Onur Karakuzu' Alıntı:

hem kendin bu kanaldan bişey olmaz diyosun sonrada millete herşey yavaş yavaş sakin olalım diyosun.Spor müsabakasında skorboard kullanmayan kanalın maç esnasında kullandığı tema beni hiç ilgilendirmiyor.

Onur Karakuzu' Alıntı:

Daha önce kanal hakkında ki yorumlarını okumuş biri olarak şimdi bunu demen bana biraz ilginç geldi.

[quote="Aykun Alan"

hem kendin bu kanaldan bişey olmaz diyosun sonrada millete herşey yavaş yavaş sakin olalım diyosun.Spor müsabakasında skorboard kullanmayan kanalın maç esnasında kullandığı tema beni hiç ilgilendirmiyor.[/quote]
[quote="Saadet Unal"

Daha önce kanal hakkında ki yorumlarını okumuş biri olarak şimdi bunu demen bana biraz ilginç geldi.[/quote]Her ikinize´de katiliyorum bana´da cok ilginc geldi. :P

arkadaşlar gs ereğli maçı gstvde canlı şimdii

Gs tv acılalı 1.5 sene oldu mu ?

Tolga Kaplan' Alıntı:
Gs tv acılalı 1.5 sene oldu mu ?

2 seneyi geçti diye hatırlıyorum.

ya arkadaşlar bi ton eleştirdik noldu hiçbirşey çnkü şuanda adamlara ne derseniz diyin test yayını yazısı olduğu sürece ağzımızı açmaya hakkımız yok eğer test yayınından çıktıüımızda yine düzelme olmassa o zamn konuşuruz bundan sonra böle düşünüyorum seviyor muyum günahım kadar sevmiyorum şuanda ama dediğim gibi içimde inanılmaz umut var

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya arkadaşlar bi ton eleştirdik noldu hiçbirşey çnkü şuanda adamlara ne derseniz diyin test yayını yazısı olduğu sürece ağzımızı açmaya hakkımız yok eğer test yayınından çıktıüımızda yine düzelme olmassa o zamn konuşuruz bundan sonra böle düşünüyorum seviyor muyum günahım kadar sevmiyorum şuanda ama dediğim gibi içimde inanılmaz umut var
Güzel söylüyorsunda Onur kardesim hâlâ bu 2 kanal (BJK,GS) TV´lerin neyi nasil test ettigini cözemedim sahsen.Yahu TRT6 bile bu bahs ettigim 2 kanal´dan cok sonra acilmasina ragmen test yayinini vs.herseyini bitirdi ne güzel yayin yapiyor (1´de kürtce bilseydik dilinden anlayabilirdik ama neyse) :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":5qziv4qw]ya arkadaşlar bi ton eleştirdik noldu hiçbirşey çnkü şuanda adamlara ne derseniz diyin test yayını yazısı olduğu sürece ağzımızı açmaya hakkımız yok eğer test yayınından çıktıüımızda yine düzelme olmassa o zamn konuşuruz bundan sonra böle düşünüyorum seviyor muyum günahım kadar sevmiyorum şuanda ama dediğim gibi içimde inanılmaz umut var
Güzel söylüyorsunda Onur kardesim hâlâ bu 2 kanal (BJK,GS) TV´lerin neyi nasil test ettigini cözemedim sahsen.Yahu TRT6 bile bu bahs ettigim 2 kanal´dan cok sonra acilmasina ragmen test yayinini vs.herseyini bitirdi ne güzel yayin yapiyor (1´de kürtce bilseydik dilinden anlayabilirdik ama neyse) :P[/quote:5qziv4qw]
sen kendini trt'yle karşılaştırma onların alt yapı sağlam senin değil ondan

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3dm8ar5w]ya arkadaşlar bi ton eleştirdik noldu hiçbirşey çnkü şuanda adamlara ne derseniz diyin test yayını yazısı olduğu sürece ağzımızı açmaya hakkımız yok eğer test yayınından çıktıüımızda yine düzelme olmassa o zamn konuşuruz bundan sonra böle düşünüyorum seviyor muyum günahım kadar sevmiyorum şuanda ama dediğim gibi içimde inanılmaz umut var
Güzel söylüyorsunda Onur kardesim hâlâ bu 2 kanal (BJK,GS) TV´lerin neyi nasil test ettigini cözemedim sahsen.Yahu TRT6 bile bu bahs ettigim 2 kanal´dan cok sonra acilmasina ragmen test yayinini vs.herseyini bitirdi ne güzel yayin yapiyor (1´de kürtce bilseydik dilinden anlayabilirdik ama neyse) :P[/quote:3dm8ar5w]
hakan sadece gülüyorum gerçekten devletin kanalıyla 40yıllık trt nin kanalıyla 2yıllık kanalı karşılaştırıyosun bu kanallar doğan tv ile yola çıkmışlardı ve anlaşma bittikten sonra kendi ayakları üstünde durmak kolay değil zaman geçmesi gerekiyor biraz daha sabır eğer test yayınından çıktıktan sonrada istediğimiz gibi olmasa isyan ederiz ama sanırım demeye korkuyorum ( diyince çıkıyo ) bi gündür alt yazı göremiyorum ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan sadece gülüyorum gerçekten devletin kanalıyla 40yıllık trt nin kanalıyla 2yıllık kanalı karşılaştırıyosun bu kanallar doğan tv ile yola çıkmışlardı ve anlaşma bittikten sonra kendi ayakları üstünde durmak kolay değil zaman geçmesi gerekiyor biraz daha sabır eğer test yayınından çıktıktan sonrada istediğimiz gibi olmasa isyan ederiz ama sanırım demeye korkuyorum ( diyince çıkıyo ) bi gündür alt yazı göremiyorum ??
Cok fazla sevinme bence her an cikabilir,bunu daha önce Aykuna´da söylemistim maalesef dedigim oldu. :?

Geri