• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Onur Karakuzu' Alıntı:
kardeşim eğer aldıysan maç özetlerini göstereceksin nedenini üstte açıklamış daha golleri izlemedim nasıl oynadık n hatalarla golleri yedi
k naptık fikrim yok anladın mı neden ??
Kardesim diger branslarimizi kayip ettigmiz zaman böyle merak ediyor musun´da böyle konusuyorsun? Ben´de yelken,kürek,yüzme vs.gibi branslarda nasil 1 derece yaptigimizi merak ediyorum.Hani gösteriyor mu GS TV?

ya ne alaka hakan bu senn dediğin elimizde olmayan ekipmandan dolayı gösterilemiyor ama benm dediğim zaten alındı özetler yenildik dye göstermemek acemilik ya

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya ne alaka hakan bu senn dediğin elimizde olmayan ekipmandan dolayı gösterilemiyor ama benm dediğim zaten alındı özetler yenildik dye göstermemek acemilik ya
Niye acemilik olsun? Söyle düsün 2-5 yenildigimiz maci devamli koyup,taraftarlarin moralini bozucagina göstermesin daha iyi.

sende beni anlamıyorsun devamlı koyacak bir durum yok ki maçın hikayesinde koy ve 90+programında nasıl koymazsın ya ?? programlarda tartışılmıyormu bu maç orda da tartışmayalım o zamn moralimiz bozulur ne kadr yanlış bir düşünce bu

bu konuda hakana katılıyorum açıkcası.

sende mi aykun madem izledikçe moralin bozulacak o hataları nerden göreceksin golü şöle yedik bu hata düzeltilmeli filan bunu görmek yorumları dinlemek için oturdum gs tv karşısına

Onur Karakuzu' Alıntı:
sende mi aykun madem izledikçe moralin bozulacak o hataları nerden göreceksin golü şöle yedik bu hata düzeltilmeli filan bunu görmek yorumları dinlemek için oturdum gs tv karşısına

Bizim maçı izleyip şu golü şöyle yedik bu hata düzeltilmeli dememiz neyi değiştirecekki.

ya o zamn analiz programı sarı kırmızı gündem programı yada durun hiçbir maç hakkında program yapılmasın adamların demesi neyi değiştirecek ki ??? s

o zaman hiç özetleri almasaydık daha iyiydi biz her yenildigimizde özet almıcaz mı yanii

Bu kadar büyütmeye gerek yok bence.

Mehmet Özcan' Alıntı:
o zaman hiç özetleri almasaydık daha iyiydi biz her yenildigimizde özet almıcaz mı yanii
Dostum bu ise ben karsi cikiyordum zaten.

Yani GSTV eğer özetleri aldıysa sonuna kadar göstermeli.Ama göstermiyorsada bu kadar sorun yapmaya gerek yok arkadaşlar.Diğer ulusal kanallardan rahatlıkla izleyebiliriz özetleri.Zaten maç bittikten hemen sonra Ntv olsun TRT olsun CNN Türk olsun hemen canlı yayına bağlanıyorlar ve özetleri 40 dk. kadar sonra veriyorlar.Yani GStv vermiyorsa bizde burdan izleriz o zaman.

Deniz Yasan' Alıntı:
Yani GSTV eğer özetleri aldıysa sonuna kadar göstermeli.Ama göstermiyorsada bu kadar sorun yapmaya gerek yok arkadaşlar.Diğer ulusal kanallardan rahatlıkla izleyebiliriz özetleri.Zaten maç bittikten hemen sonra Ntv olsun TRT olsun CNN Türk olsun hemen canlı yayına bağlanıyorlar ve özetleri 40 dk. kadar sonra veriyorlar.Yani GStv vermiyorsa bizde burdan izleriz o zaman.
ya nie aldık o zamn özetleri çok saçma ya nese yorum yapıyorum bu kadr hatta artık düzelene kadar gs tv bile izlemiyorum ii günler herkese

Galatasaray Tv şöyle bir şey yapma şansı varmı sizce?
Mesela maç Galatasaray-Bordeaux(maçı kazandık diyelim) maçın yıldızını smslerle seçip maç topunu bütün futbolcularımıza imzalatıp en çok sms yollayan kişiye verseler.Yada maçın yıldızının imzalı formasını...Büyük maçlarda böyle olaylara girsek nasıl olur acaba?(fikirlerinizi soruyorum illa yapılsın demiyorum).

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya o zamn analiz programı sarı kırmızı gündem programı yada durun hiçbir maç hakkında program yapılmasın adamların demesi neyi değiştirecek ki ??? s

TVde yayınlanan programlar ayrı Onur konuyu saptırma lütfen. Belki teknik direktör o programları izler ama bizim kendi evimizde oturup yorum yapmamız hiç birşeyi değiştirmez çünkü kimse duymaz. Duysa bile haklı olarak kimsenin ciddiye alacağını zannetmiyorum.

kardeşim sen saptırma konuyu diyorum ki ben oturup takımım nasıl oynamış diyip izlemek istiyorum ve kanalın karşısına geçtiğimde izleyemiyorum neden TAKIMIMIZ YENİLMİŞ vah vah vah

Onur Karakuzu' Alıntı:

sendemi bendemi diye bakma olaya.Yenildiğimiz maçlar zaten alınıyor.Örnek sivas maçı.Fakat içeride 5 tane yediğin bir maçın özetini alıp hafta boyunca programlarda göstermek ne kadar mantıklı olur sence?Hadi 1-0 2-0 hadi diyelim 3-1 kaybedersin yine yayınlarsın ama 5 tane yediğin maçıda 1 hafta boyunca yayınlamazsın.Son olarak.Yenilmek ile fark yemek arasında çok fark var.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Galatasaray Tv şöyle bir şey yapma şansı varmı sizce?
Mesela maç Galatasaray-Bordeaux(maçı kazandık diyelim) maçın yıldızını smslerle seçip maç topunu bütün futbolcularımıza imzalatıp en çok sms yollayan kişiye verseler.Yada maçın yıldızının imzalı formasını...Büyük maçlarda böyle olaylara girsek nasıl olur acaba?(fikirlerinizi soruyorum illa yapılsın demiyorum).

Öok güzel bir uygulama.Bu uygulamayı yaparsak ekinim alt yazılardan daha çok mesaj gelir

Renkdaslar su anda "90+" isimli programdaki temalara bayildim diyebilirim. :P

bugün saat 18:55 civarında GS- chevakata maçının skorunu beklerken hala mihriban hanımın yaptığı açıklamalrı yayınlayan kanaldan ben tüm ümitlerimi kestim.

adamlar dünden beri en az 7-8 kere aynı haber bülteninin kasetini yayınladılar.

ne desek boş onun için eğer sinirlerime hakim olabilirsem yazdıklarım bu topice yazacağım son ileti olur :oops:

silindi.

Geri