• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

doğan tv ile devam ediliyosa sanırım alt yazı olur ama bir an önce şu test yayınından çıkılsında artık kanalımızın yeni temasını görelim

Onur Karakuzu' Alıntı:
doğan tv ile devam ediliyosa sanırım alt yazı olur ama bir an önce şu test yayınından çıkılsında artık kanalımızın yeni temasını görelim
BJK TV´de olayip bizim kanalimizda olmasini hazmedemiyorum. :oops:

Ayrica ayrilmiyacak madem niye hâlâ test yayinin´da ohalde?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3wt7kma1]doğan tv ile devam ediliyosa sanırım alt yazı olur ama bir an önce şu test yayınından çıkılsında artık kanalımızın yeni temasını görelim
BJK TV´de olayip bizim kanalimizda olmasini hazmedemiyorum. :oops:

Ayrica ayrilmiyacak madem niye hâlâ test yayinin´da ohalde?[/quote:3wt7kma1]
benmde kafamı o kurcalıyo ama bugün özetler yine verilmeyince anladım gerçekten ayrılmamışız yazıklar olsun diyorum ve susuyorum geçen hafta göstermemesinden belliydi

Onur Karakuzu' Alıntı:
benmde kafamı o kurcalıyo ama bugün özetler yine verilmeyince anladım gerçekten ayrılmamışız yazıklar olsun diyorum ve susuyorum geçen hafta göstermemesinden belliydi
Inanamiyorum sana Onur ya birak
GÖS-TER-ME-SIN dönüp dolasip ayni konuya geliyoruz farkindayim ama buna 1az´da beni sen zorluyorsun.Yelken,su torpu,yüzme,kürek vs. bu branslarin subeleri niye bizim kulübümüzde var acaba merak ediyorum?

Arkadaşlar şimdi maç görüntülülerini vs. falan bir kenara bırakalım size bir soru soracağım.. Biz bu ay Digiturk'e geçecekmiyiz yoksa şimdiki formatlamı devam edeceğiz...?

Barış Şişman' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi maç görüntülülerini vs. falan bir kenara bırakalım size bir soru soracağım.. Biz bu ay Digiturk'e geçecekmiyiz yoksa şimdiki formatlamı devam edeceğiz...?
Galiba bu sorunun cevabi cok basit renkdas eski formatla diye düsünüyorum ama niye hâlâ test yayinin´dan cikamadigini´da merak ediyorum dogrusu.

yaw bırakın gösterilmesin gösterildiğinden beri bir galibiyetimiz denizliden daha yok arkadaş gösterilmesi uğursuz geldi seneye göstermeye başlansın hemde daha düzenli olur eğer Adnan Başkan dediğini yaparsa gene aynı şeyler eski başkanların toplandığı yemektede dedi ama hayırlısı

Yok mu bu kanal'ın bir telefonu ya da taraftarların ulaşılabileceği insanlar? Digiturk yetkilileri çalışmalar sürüyor diyorlardı ee kanal'ın genel yayın yönetmeni'de çalışmalar sürüyor diyordu. Belli ki bazı şeyler olacak ancak biraz daha zamana ihtiyaçları olabilir diye düşünüyorum. Üstteki sorumu neden sordum, çünkü burada okumuştum Mart ayında digi'ye geçileceğini o yüzden sordum..

Barış Şişman' Alıntı:
Yok mu bu kanal'ın bir telefonu ya da taraftarların ulaşılabileceği insanlar? Digiturk yetkilileri çalışmalar sürüyor diyorlardı ee kanal'ın genel yayın yönetmeni'de çalışmalar sürüyor diyordu. Belli ki bazı şeyler olacak ancak biraz daha zamana ihtiyaçları olabilir diye düşünüyorum. Üstteki sorumu neden sordum, çünkü burada okumuştum Mart ayında digi'ye geçileceğini o yüzden sordum..
barış kardeşim şuan hiç kimse ne olduğunu bilmiyor ama biliyor gibi davranan çok bende senin gibi bekliyorum bakalım ama şu biliniyor Adnan Başkan mart ayı içinde başka bir gstv seyredileceğini söylemişti tek o biliniyor oda yapılırsa

Konya maçının özeti yok mu harbiden ?

arkadaşlar gayın sin programı yapımcısı ve yorumcusu melih şabanoğluyla konuştum dediği doğan tv ye tekrar girdik bence yapılmaması gerekenn bir hareketti ayrıca digi ile bir sorun çıktı ne digiye geçebieleceğiz nede lig özetlerini alabileceğiz yine de son durumu sorup haber veririm dedi

Onur Karakuzu' Alıntı:
arkadaşlar gayın sin programı yapımcısı ve yorumcusu melih şabanoğluyla konuştum dediği doğan tv ye tekrar girdik bence yapılmaması gerekenn bir hareketti ayrıca digi ile bir sorun çıktı ne digiye geçebieleceğiz nede lig özetlerini alabileceğiz yine de son durumu sorup haber veririm dedi
GÖS-TER-ME-SIN dönüp dolasip ayni konuya geliyoruz farkindayim ama buna 1az´da beni sen zorluyorsun.Yelken,su torpu,yüzme,kürek vs. bu branslarin subeleri niye bizim kulübümüzde var acaba merak ediyorum?

hakan oha diyorum yani abicim dediklerimle ne alaka ya yelken vb branşlarımızı göstermiyo lig özetlerinide göstermesin diyosun yuh diyorum sadece ametörlük bu yapılan anlaşma 3maç için değil bozulması vs aşırı acemilik fb tv 4yıldır alıyo görüntüleri

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan oha diyorum yani abicim dediklerimle ne alaka ya yelken vb branşlarımızı göstermiyo lig özetlerinide göstermesin diyosun yuh diyorum sadece ametörlük bu yapılan anlaşma 3maç için değil bozulması vs aşırı acemilik fb tv 4yıldır alıyo görüntüleri
1 kere ben sen´den yasca büyüyüm lütfen saygili olur musun? Ayrica haber bültenlerin´de bile diger branslari digilde, Arjantin,Italya,Ingiltere vs. futbol Liglerini gösteriyorsa ne yapayim öyle GS TV´yi.

sana şunu diyorum 3kamerayla hangi birine yetişsinler ya ??

1´de madem 2 TV´de (BJK,GS) ayni sistemle devam ediyorsa 1 zamet su "Test Yayini" yazisini kaldirsinlar artik ya...

kaldrsan nolcak şimdi kanal kötü diyince bahaneleri var yok efendim test yayınındayız daha

Onur Karakuzu' Alıntı:
kaldrsan nolcak şimdi kanal kötü diyince bahaneleri var yok efendim test yayınındayız daha
Iyi´de hic 1 deyisikli yok kanalda kardesim.Nasil Test Yayini bu böyle?

bundan sonra özetler yok kanalımızda :) :( ???

Aykun Alan' Alıntı:
bundan sonra özetler yok kanalımızda :) :( ???
Ne güzel icimin yagilari eridi.Ayrica acildigindan beri hic 1 degisiklik yok kanalda keske acilmasamiydi acaba diye düsünüyorum 1 yandan ancak 1 yandanda evde yanliz kaldigim zaman ilacim oluyor bazen ne yapicagimi sasirdim ya......

Geri