Evet son bombayı patlatıyorum.Malum bir programımız var adı "basketbol dünyası".Her hafta pazartesi günü yayınlanıyor.Peki burada hangi konular işlenir.Basketbol takımlarımızda 1 hafta içerisinde yaşanan gelişmeler,maçlar,analizler vs.Peki kulübümüzde geçen hafta neler oldu.Erkek takımımız türkiye kupası yarı finaline yükseldi ve elendi,hosley ve tolliver takıma dahil oldu.Bayan takımımız avrupa'da yarı finale yükseldi,wnba'in en önemli oyuncularından kara braxton galatasaray'a geldi.Normalde bu konuların işlenmesi gerekir.Ama dünki basketbol dünyası programını büyük bir hevesle açtığımda karşımda kimi gördüm bir tahmin edin bakalım.Evet doğru bildiniz.Tekerlekli sandalye basketbol takımımızın oyuncularından ferit gümüş,ve yine aynı takımdan bir yardımcı antrenör(?).Gündem bu kada yoğunken tsb takımımızdan bir oyuncu ve bir antrenör ile programı kapattılar.İşte kulüp kanalı budur abi,kalite bu,gündem bu kadar yoğunken bayan,erkek takımlarımızın antrenörlerini,oyuncularını çıkarmak neymişki efendim?Ne gerek var...
Rakip kanalı örnek vermeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.Pes artık pes.
Adnan Paşaoğluna buradan sevgilerimi sunuyorum...
Aykun ALAN