• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Galatasaray'ın Sk'nin kanalı bu kadar basit olmamalı.

Bakalım Digitürk'te nasıl olacak!(onuda kaç kişi izleyebilecek ki zaten?)

az önce öğrendiğim bir kaç bilgiyi sizinle paylaşmak isterim ilk başta doğan tv bize kazık atmasına karşın tarftar kart ve mobile çıkarcağımzı için tekrar bizimler anlaşmak istemiş şuanda yönetim doğan tv mi digiturk mu karar vermeye çalışıyormuş ..ve dikkat edin asıl bomba yer burası nasılsa digiye geçeceğiz diye özetler BEDAVA alınmış digi ile olan anlaşma bozlduğu için artık özetleri alamıyormuşuz eğer digiye geçecek isek özetler alınacakmış aksi taktirde alınmayacakmış son durum bu arkadaşlar paylaşmak istedim teşşekkürler melih abi benm için hasan tankayayla konuştuğun için ..

Aykun Alan' Alıntı:
Evet son bombayı patlatıyorum.Malum bir programımız var adı "basketbol dünyası".Her hafta pazartesi günü yayınlanıyor.Peki burada hangi konular işlenir.Basketbol takımlarımızda 1 hafta içerisinde yaşanan gelişmeler,maçlar,analizler vs.Peki kulübümüzde geçen hafta neler oldu.Erkek takımımız türkiye kupası yarı finaline yükseldi ve elendi,hosley ve tolliver takıma dahil oldu.Bayan takımımız avrupa'da yarı finale yükseldi,wnba'in en önemli oyuncularından kara braxton galatasaray'a geldi.Normalde bu konuların işlenmesi gerekir.Ama dünki basketbol dünyası programını büyük bir hevesle açtığımda karşımda kimi gördüm bir tahmin edin bakalım.Evet doğru bildiniz.Tekerlekli sandalye basketbol takımımızın oyuncularından ferit gümüş,ve yine aynı takımdan bir yardımcı antrenör(?).Gündem bu kada yoğunken tsb takımımızdan bir oyuncu ve bir antrenör ile programı kapattılar.İşte kulüp kanalı budur abi,kalite bu,gündem bu kadar yoğunken bayan,erkek takımlarımızın antrenörlerini,oyuncularını çıkarmak neymişki efendim?Ne gerek var...
Rakip kanalı örnek vermeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.Pes artık pes.

Adnan Paşaoğluna buradan sevgilerimi sunuyorum...

Aykun ALAN

BU ADAMA BİRİ YETER DEMELİ ARTIK...

sürekli tekerlekli basketbol takımı...basketbol dünyası yetmezmiş gibi bidee 8. gündede aynı!!!10 programın 9 u bunlar...antipati kazandırdı bu takıma artık...maçlarına eskide giderdim ama onada gitmiyorum midem bulandırır olduu adnan ve tekerleli takımı bir arada görmek.....

YETER EDNAN YETER....nasıl ulaşılır bu adama...

yeter ve çek git babanın kanalına bu adam beni cılgına cevirecek adam bu işten anlamıyor birde igrenç esprileri yokmu cokmu komik sanıyor kendini birde utanmadan dünya şampiyonları programda diyor nerdeyse bir yıloldu yeter bırk git.....................................

dnan mert pasa oğlumusun nesin yapma bu programı artık

Veysel Cevik' Alıntı:
yeter ve çek git babanın kanalına bu adam beni cılgına cevirecek adam bu işten anlamıyor birde igrenç esprileri yokmu cokmu komik sanıyor kendini birde utanmadan dünya şampiyonları programda diyor nerdeyse bir yıloldu yeter bırk git.....................................
Dostum Adnan abimiz su anda GS TV´nin en iyisi (mac spikeri olarak) ;) sonra Can abimiz sonra Veli amiz sonra´da Yakup abimiz zaten baska yok diyyeceksin haklisin en azindan siralama böyle. ;)

Emre Evren İçöz' Alıntı:
bari tanıdıklar izlemeden olsa öyle bişeyde rezil olmasak :)
Aynen ;)

mustafa_güler' Alıntı:
Niye bu kadar alay ediyorsunuz ki ? Diyelimki yanlışlıkla verdi ne olacak yani,fb tv de geçende bizimle ilgili bir klip vermişti yanlışlıkla şampiyonluk klibimiydi neydi tam hatırlamıyorum.
Dostum nasil FB TV ile karsilastirabiliyorsun anlamiyorum,tamam onlar bizim sampiyon oldugumuz gün yanlislikla Ali Sami Yen´deki kutlamalari vermis olabilir,ancak onlarda isini cok iyi bilen ekipmanlar calisiyor & bu yayinlardan´da belli oluyor. ;)

Onur Karakuzu' Alıntı:
az önce öğrendiğim bir kaç bilgiyi sizinle paylaşmak isterim ilk başta doğan tv bize kazık atmasına karşın tarftar kart ve mobile çıkarcağımzı için tekrar bizimler anlaşmak istemiş şuanda yönetim doğan tv mi digiturk mu karar vermeye çalışıyormuş ..ve dikkat edin asıl bomba yer burası nasılsa digiye geçeceğiz diye özetler BEDAVA alınmış digi ile olan anlaşma bozlduğu için artık özetleri alamıyormuşuz eğer digiye geçecek isek özetler alınacakmış aksi taktirde alınmayacakmış son durum bu arkadaşlar paylaşmak istedim teşşekkürler melih abi benm için hasan tankayayla konuştuğun için ..
Su anda hâlâ Doganda mi?

Kusura bakmayın ama programa çıkan oyuncularımızı da tanıyamıyorsak demek ki bıkılacak birşey yokmuş.

Bir de bazı arkadaşlar var ki mesajlarının yüzde 90'ı GSTV. Galatasaray sizi hiç mi alakadar etmiyor anlamış değilim.

Sevgili arkadaşlar,
Adnan Paşaoğlu arkadaşımdır.
Kendisine bire bir iletmemi istediğiniz eleştirilerinizi bu yazımdan itibaren yazarsanız topluca kendisine iletirim. Amacımız GS TV' ye yapıcı eleştirileri ulaştırmak ve daha keyifli programlar hazırlanmasına yardımcı olmaktır.
Eleştirilerinizi bekliyorum.
Sevgiler.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kusura bakmayın ama programa çıkan oyuncularımızı da tanıyamıyorsak demek ki bıkılacak birşey yokmuş.

Bir de bazı arkadaşlar var ki mesajlarının yüzde 90'ı GSTV. Galatasaray sizi hiç mi alakadar etmiyor anlamış değilim.

Farklı bir yaklaşım Kerem bey fakat kimse kusura bakmasın ama bizler takımı tanıyalım diye değil sırf mecburiyetten dolayı yapıyor.Çünkü her hafta programı çekmek zorunda.Mesela 1-2 hafta arka arkaya serdar antaç çıkmıştı programa.Eğer her branşa bu kadar önem versek inanın hiç sıkılmadan izlerim.Ama her hafta her hafta sıktı artık.

İnsanın aklına acaba adnan paşaoğlu diğer branştaki oyuncularla hocalarla irtibata geçmekten utanıyormu,çekiniyormu sorusu akla geliyor.Birde "yine en sevdiğim takımın yanındayız" dedi dün resmen çıldırdım.Sanki kendisi izlemek için çekiyor bu programlar.

Hem burada hem de diğer şikayet konusundaki yazıları gördükten sonra iyi yapıyor. Devamlı da çıkarsın programlara istiyorum.

Her hafta onları programa çıkarıyor ama TV'de herhangi bir diğer branştan biri hapşursa foruma konu açılıyor, yazılıyor da sizler madem o kadar izliyorsunuz neden bir kere dahi foruma bilgi vermiyorsunuz. Yoksa sizin için çakma, gereksiz bir spor mu? (Siz derken şahsınıza değil şikayet edenlere diyorum Aykun Bey)

Abi inanamiyorum,az önce haberler´de Milan Baros´un GS TV´deki röpotajini izledim,ne dedi tahmin edin bakalim.Evet dogru "Taraftarlarimiz bizi yanliz birakmasin"Saka gibi digil mi?

yorumsuz.....

Hakan Avci' Alıntı:
Abi inanamiyorum,az önce haberler´de Milan Baros´un GS TV´deki röpotajini izledim,ne dedi tahmin edin bakalim.Evet dogru "Taraftarlarimiz bizi yanliz birakmasin"Saka gibi digil mi?

yorumsuz.....

abi ne var bunda şaşılacak ?

Bu sabah "Yenigün" Programında Can Erbesler gazete okurken üstüne basa basa fb'nin Sivas'ı 3-1 yendiğini ve büyük avantaj yakaladığını söyledi bizim kanalda neden bu haber okunuyor çok merak ettim. ;) FBtv'i sunucaları aynı şeyi yapıyorsa birşey demem ama ben bugüne kadar hiç rastlamadım. Galatasaray Uefa kupasını alsa bile o kanal o haberi vermez yada okumaz..

yapmıyolar zaten yerel kanal gibi olduk bütün takımlara aynı mesafede yaklaşıyoruz

Saadet Unal' Alıntı:
Bu sabah "Yenigün" Programında Can Erbesler gazete okurken üstüne basa basa fb'nin Sivas'ı 3-1 yendiğini ve büyük avantaj yakaladığını söyledi bizim kanalda neden bu haber okunuyor çok merak ettim. ;) FBtv'i sunucaları aynı şeyi yapıyorsa birşey demem ama ben bugüne kadar hiç rastlamadım. Galatasaray Uefa kupasını alsa bile o kanal o haberi vermez yada okumaz..
Bizim kanalin acilen Dogan TV´den cikip,en azindan DIGITÜRKe gecsin diyecegim ama ozaman´da TBBL & Voleybol (bayan & erkek) lig maclarini gösteremez herhalde offoff.Isimiz cok zor......

Saadet Unal' Alıntı:
işi bilmeyen stajer hangi takımlı olduğu belli değil zaten yapar böyle şeyler bıktım bende.. bu başka takım haberlerini vermemeyi yine üzülerek söylüyorum fbtv yapıyo güzel bi düzen çeşitli güzel programlar mesela ben o takımlı olsam o kanaldan başka kanal izlemem diyebilirim yani HADİ GSTV(açılımının galatasaray televizyonu olduğunu anlayamıyorum) :oops: ;)

mustafa_güler' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":88yy2e9y]Abi inanamiyorum,az önce haberler´de Milan Baros´un GS TV´deki röpotajini izledim,ne dedi tahmin edin bakalim.Evet dogru "Taraftarlarimiz bizi yanliz birakmasin"Saka gibi digil mi?

yorumsuz.....

abi ne var bunda şaşılacak ?[/quote:88yy2e9y]Sasirilicak ne mi var? Söyle anlatiyim,GS taraftarinin futbol´dan baska 1 bransi dogru dürüst destekledigi nerde görülmüs acaba söyler misin? (FB maclari haric)
Eger futbolcular bile bunu söylüyorsa diger branslarin sporculari ne yapsin? :?

Geri