melih abi yine rahatsız ediyorum bu konu hakkında binlerce kez özür diliyorum aklıma takılan kanalımızla ilgili bazı şeler daha var gittiğinde iletirsen gerçekten çok mutlu etmiş olursun abicim beni :
1) ilk olarak eğer doğan tv centerda kalırsak digiturkten özetleri para karşılığında bile mi alamıyoruz ??
2) bir yerde digi eğer doğan tv de kalırsa GS tv özetleri alamazlar demişler acaba bu doğru mu parasıyla nasıl özet alınmaz anlamış değilim
3) digiturke geçtik diyelim neden hem uydu hem digiden izlenemiyoruz fb tv gibi yada digiturk neden fb ye d smartta yayın yapıyosun diyip özetleri vermemezlik yapmıyo
4) ne zamn çıkacağız test yayınından ?
5)doğan tv de kalırsak spiker ve diğer ekipman bize ait olacak mı yine herşeyimiz onlara mı bağlı olacak
6) digiturk neden bize geçtiğinde uydudan çıkacaksın gibi bir şart koşuyo ??
birde binlerce kez teşekkürü bir borç bilirim abicim hiç ünlü kaprisinde olmayıp bizim gibi sıradan insanları bile dinleyecek kadar yüce bir kişiliğe sahip olduğun için sorularımı inş iletirsin abicim sevgilerle ..
Onurcuğum selamlar.
Her şeyden önce ben kapının mandalıyım. Hasan Tankaya'yla filan ilişkim var ama bu onların işi. Detayları ben bilemem onlar kadar.
Kısaca sorularını yanıtlayayım.
1. Parasını verirsek zaten Digiturk'ten görüntü alırız. Ama bunun bedeli çok pahalı. Ve yalnızca NTV yapıyor.
2. Birinci sorunun yanıtı geçerli. Parasını verirsek sorun yok.
3. Digiturk'e geçince uydudan çıkmamız gerekiyor. Fener'in durumu farklı. Onlar kendi TV'lerine sahipler. Digiturk'e pazarlıyorlar. Biz ise kendi TV'mizi finansman olarak kuracak güce sahip olmadığımız için sorun çekiyoruz. (Esasında o kadar da pahalı bir şey değil, ama bu yoklukta para veremiyor bizimkiler.)
4. Test yayın geçici anlaşma hükmünce.
5. Doğan TV'de kalırsak her şey onların, personel ve ekipman. Sadece isim bizim.
6. Digiturk bir decoder teknolojisi. Uydu başka bir teknoloji. Adam bizim üstümüzden decoder satmak istiyor. Uyduya karşı çıkması normal.
Seni sevgiyle selamlıyorum.
Melih Şabanoğlu
(burda paylaşmak istedim melih abinin verdiği bilgileri belki hala daha inanmazsınız her dediğim çıkmıyoya nese )