• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Abi gülsemmi aglasammi bilemiyorum.40 yilda 1 altyazilar gitti diye seviniyoruz gösterdigi seye bak GS TV´nin. 2001 ´de oynanan GS-Real Madrid macini. Hangisini yapmaliyim acaba? :roll:

alt yazılar kaldrılmadı diye biliyorum aarada çıkıyor malesef

Onur Karakuzu' Alıntı:
alt yazılar kaldrılmadı diye biliyorum aarada çıkıyor malesef
Bugün hic görmedim,sen gördün mü yoksa? :? :shock:
bosuna mi sevindik ya..... :?

gördüm demdim sadece böle yapıyolar 2gün sonra çıkartıveriyolar dedim

Ne Tv miş arkadaş.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Ne Tv miş arkadaş.
Sorma Erdem kardesim öv öv bitiremiyoruz,anlasilan o ki bitiremiyecegiz....... :oops:

Abi bilen birisi bu kanalin nicin acildigini söyleyebilir mi? Yahu kardesim altyazilari görmedigim icin seviniyorum ama......

.....gösterdigi sey hâlâ 2001´de oynanan GS-Real Madrid maci.Saka gibi ya..... :( :shock: :?

melih abi yine rahatsız ediyorum bu konu hakkında binlerce kez özür diliyorum aklıma takılan kanalımızla ilgili bazı şeler daha var gittiğinde iletirsen gerçekten çok mutlu etmiş olursun abicim beni :
1) ilk olarak eğer doğan tv centerda kalırsak digiturkten özetleri para karşılığında bile mi alamıyoruz ??
2) bir yerde digi eğer doğan tv de kalırsa GS tv özetleri alamazlar demişler acaba bu doğru mu parasıyla nasıl özet alınmaz anlamış değilim
3) digiturke geçtik diyelim neden hem uydu hem digiden izlenemiyoruz fb tv gibi yada digiturk neden fb ye d smartta yayın yapıyosun diyip özetleri vermemezlik yapmıyo
4) ne zamn çıkacağız test yayınından ?
5)doğan tv de kalırsak spiker ve diğer ekipman bize ait olacak mı yine herşeyimiz onlara mı bağlı olacak
6) digiturk neden bize geçtiğinde uydudan çıkacaksın gibi bir şart koşuyo ??
birde binlerce kez teşekkürü bir borç bilirim abicim hiç ünlü kaprisinde olmayıp bizim gibi sıradan insanları bile dinleyecek kadar yüce bir kişiliğe sahip olduğun için sorularımı inş iletirsin abicim sevgilerle ..

Onurcuğum selamlar.

Her şeyden önce ben kapının mandalıyım. Hasan Tankaya'yla filan ilişkim var ama bu onların işi. Detayları ben bilemem onlar kadar.

Kısaca sorularını yanıtlayayım.

1. Parasını verirsek zaten Digiturk'ten görüntü alırız. Ama bunun bedeli çok pahalı. Ve yalnızca NTV yapıyor.

2. Birinci sorunun yanıtı geçerli. Parasını verirsek sorun yok.

3. Digiturk'e geçince uydudan çıkmamız gerekiyor. Fener'in durumu farklı. Onlar kendi TV'lerine sahipler. Digiturk'e pazarlıyorlar. Biz ise kendi TV'mizi finansman olarak kuracak güce sahip olmadığımız için sorun çekiyoruz. (Esasında o kadar da pahalı bir şey değil, ama bu yoklukta para veremiyor bizimkiler.)

4. Test yayın geçici anlaşma hükmünce.

5. Doğan TV'de kalırsak her şey onların, personel ve ekipman. Sadece isim bizim.

6. Digiturk bir decoder teknolojisi. Uydu başka bir teknoloji. Adam bizim üstümüzden decoder satmak istiyor. Uyduya karşı çıkması normal.

Seni sevgiyle selamlıyorum.

Melih Şabanoğlu

(burda paylaşmak istedim melih abinin verdiği bilgileri belki hala daha inanmazsınız her dediğim çıkmıyoya nese )

Onur Karakuzu' Alıntı:
melih abi yine rahatsız ediyorum bu konu hakkında binlerce kez özür diliyorum aklıma takılan kanalımızla ilgili bazı şeler daha var gittiğinde iletirsen gerçekten çok mutlu etmiş olursun abicim beni :
1) ilk olarak eğer doğan tv centerda kalırsak digiturkten özetleri para karşılığında bile mi alamıyoruz ??
2) bir yerde digi eğer doğan tv de kalırsa GS tv özetleri alamazlar demişler acaba bu doğru mu parasıyla nasıl özet alınmaz anlamış değilim
3) digiturke geçtik diyelim neden hem uydu hem digiden izlenemiyoruz fb tv gibi yada digiturk neden fb ye d smartta yayın yapıyosun diyip özetleri vermemezlik yapmıyo
4) ne zamn çıkacağız test yayınından ?
5)doğan tv de kalırsak spiker ve diğer ekipman bize ait olacak mı yine herşeyimiz onlara mı bağlı olacak
6) digiturk neden bize geçtiğinde uydudan çıkacaksın gibi bir şart koşuyo ??
birde binlerce kez teşekkürü bir borç bilirim abicim hiç ünlü kaprisinde olmayıp bizim gibi sıradan insanları bile dinleyecek kadar yüce bir kişiliğe sahip olduğun için sorularımı inş iletirsin abicim sevgilerle ..

Onurcuğum selamlar.

Her şeyden önce ben kapının mandalıyım. Hasan Tankaya'yla filan ilişkim var ama bu onların işi. Detayları ben bilemem onlar kadar.

Kısaca sorularını yanıtlayayım.

1. Parasını verirsek zaten Digiturk'ten görüntü alırız. Ama bunun bedeli çok pahalı. Ve yalnızca NTV yapıyor.

2. Birinci sorunun yanıtı geçerli. Parasını verirsek sorun yok.

3. Digiturk'e geçince uydudan çıkmamız gerekiyor. Fener'in durumu farklı. Onlar kendi TV'lerine sahipler. Digiturk'e pazarlıyorlar. Biz ise kendi TV'mizi finansman olarak kuracak güce sahip olmadığımız için sorun çekiyoruz. (Esasında o kadar da pahalı bir şey değil, ama bu yoklukta para veremiyor bizimkiler.)

4. Test yayın geçici anlaşma hükmünce.

5. Doğan TV'de kalırsak her şey onların, personel ve ekipman. Sadece isim bizim.

6. Digiturk bir decoder teknolojisi. Uydu başka bir teknoloji. Adam bizim üstümüzden decoder satmak istiyor. Uyduya karşı çıkması normal.

Seni sevgiyle selamlıyorum.

Melih Şabanoğlu

(burda paylaşmak istedim melih abinin verdiği bilgileri belki hala daha inanmazsınız her dediğim çıkmıyoya nese )
1´de benim icin eger DIGITÜRKe gecersek TBBL & VOLEYBOL (bayan & erkek) lig maclarini verme sansi var mi GS TV´nin diye sorar misin 1 zahmet? ;)

ya arkadaş parasıyla değil Galatasaray yöneticileri bir hesap açsın tüm Galatasaray taraftarı oraya 5TL yatırsın o zaman bakalım arkadaş eğer para sıkıntı oluyorsa ben kendi takımımın tvsini izlemek istiyorum ama bakınca hiç hoşuma gitmiyor arkadaş hiç mi 5TL veremez bu taraftar burdan Galatasaray Yöneticilerine sesleniyorum eğer buruya bakıyorlarsa

ya bir arkadaş bugunkü antreman görüntülerinde arkada konuşan yeni bir isim olduğunu buun ne yakup nede veli olduğunu söylemişti izleyen var mı yeni birisini mi aldık ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya bir arkadaş bugunkü antreman görüntülerinde arkada konuşan yeni bir isim olduğunu buun ne yakup nede veli olduğunu söylemişti izleyen var mı yeni birisini mi aldık ??
Sanmam Dogan TV 1isini almistir.

ya sonuçta veli yakup can bunlar da doğan tv nin beni ilgilendiren bizim kanal için mi çalışacak olması

Onur Karakuzu' Alıntı:
o bir arkadaş ben oluyorumda meira röportajını başkası yapıyor meira giderkerken gstvye röportajı verid diye sabah yenigün programını seyredin veya haberlerden birini görürsünüz

Ercan Şahin' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":10a713tm]ya bir arkadaş bugunkü antreman görüntülerinde arkada konuşan yeni bir isim olduğunu buun ne yakup nede veli olduğunu söylemişti izleyen var mı yeni birisini mi aldık ??
o bir arkadaş ben oluyorumda meira röportajını başkası yapıyor meira giderkerken gstvye röportajı verid diye sabah yenigün programını seyredin veya haberlerden birini görürsünüz[/quote:10a713tm]
evet ercan sen oluyorsun gerçekten meraklandım eğer hem idmanda sunup hemde roprotaj yapıldıysa spiker almış bulunmaktayız izlemek gerekir s

Onur Karakuzu' Alıntı:
evet ercan sen oluyorsun gerçekten meraklandım eğer hem idmanda sunup hemde roprotaj yapıldıysa spiker almış bulunmaktayız izlemek gerekir s
Maalesef seni & Ercan arkadasini hayal kirikligina ugraticam cünkü o muabir DOGAN TV´ye aittir.Taktir edersiniz GS TV DOGAN TV´den ayrilmadi (henüz) ;)

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":31fsd497]
Maalesef seni & Ercan arkadasini hayal kirikligina ugraticam cünkü o muabir DOGAN TV´ye aittir.Taktir edersiniz GS TV GOGAN TV´den ayrilmadi (henüz) ;)[/quote:31fsd497]
hakan kardeş ben zaten aksini söylemedim ki sadece yeni bir muhabir gelmiş dedim:D

hakan doğan tv nin olması filan umrumda değil bizim kanalda çalışssın yeter veli yiğit yakup can filanda doğan tv de ama ağırlıklı bizim kanalda buda öle olur inş dedim

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan doğan tv nin olması filan umrumda değil bizim kanalda çalışssın yeter veli yiğit yakup can filanda doğan tv de ama ağırlıklı bizim kanalda buda öle olur inş dedim
Sen gördün mü kendisini? Ben göremedimde (henüz)

vala bende görmedim ama diğer forumda baya bi arkadaş görmüş hafif şişmanımsı ama sesi güzelmiş ya hem antremanda sesi var hemde roportajı yaptığına göre bi değişme var kanalda dur bakalım

Geri