• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Onur Karakuzu' Alıntı:
vala bende görmedim ama diğer forumda baya bi arkadaş görmüş hafif şişmanımsı ama sesi güzelmiş ya hem antremanda sesi var hemde roportajı yaptığına göre bi değişme var kanalda dur bakalım
ya ben gördüm meira röportajını seyretmediniz mi hiç

Ercan Şahin' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2ot57x9s]vala bende görmedim ama diğer forumda baya bi arkadaş görmüş hafif şişmanımsı ama sesi güzelmiş ya hem antremanda sesi var hemde roportajı yaptığına göre bi değişme var kanalda dur bakalım
ya ben gördüm meira röportajını seyretmediniz mi hiç[/quote:2ot57x9s]Hayir insallah görürüz..... ;)

şimdi izledim yeni spiker meira ile konuşurken galatasaray televizyonndaki kariyeriniz hayırlı olsun dedi yani yeni spikerimiz o adam

Simdi gördüm muhabiri bence ise yarar. ;)

bencede ama ne iş yapacağı önemli bence bu adamı maç anlatımında roportajlarda filan kullanmak gerekir sessi gerçkten muaazzam

Onur Karakuzu' Alıntı:
bencede ama ne iş yapacağı önemli bence bu adamı maç anlatımında roportajlarda filan kullanmak gerekir sessi gerçkten muaazzam
Yakup Cinarin pabucu dama atildi yani.....

adam gidiyo gol oluyo gibi r leri sölemeyen adamın pabucu tabiki atılır dama

Onur Karakuzu' Alıntı:
adam gidiyo gol oluyo gibi r leri sölemeyen adamın pabucu tabiki atılır dama
Saka 1 yana ben hic haber bültenlerinde görmedim acaba ayrildi mi kendisi?

sakalımız varda sözümüz dinlenmiyor:) neyse bu adam şuan bizim tvden maçları anlatan kişilerden daha güzel anlatır ses tonu hakkaten güzel

sanırım yakubun yerine alınmış ama bakalım hayırlısı birde bu adamıda kaptırrırz lig tv ye yada başka kanal a gerçkten güzel birisi

Onur Karakuzu' Alıntı:
sanırım yakubun yerine alınmış ama bakalım hayırlısı birde bu adamıda kaptırrırz lig tv ye yada başka kanal a gerçkten güzel birisi
Keske Melissa Cizmeci´de gitse.

yavaş yavaş olacak şeler onlar ama yinede bir kıpırdanma olması sevindirici inş bunuda diğer kanallara satmayız

Onur Karakuzu' Alıntı:
yavaş yavaş olacak şeler onlar ama yinede bir kıpırdanma olması sevindirici inş bunuda diğer kanallara satmayız
Yeni gelen muhabirin ismini biliyor musun?

Abi anliyamiyorum...........

GS TV´nin her "Mac Basliyor" programin´da GS TV genel yayin yönetmeni Hasan Tankaya´ya baglaniliyor,kendisi ise hep macin oynandigi stadtan telefonla baglanip maci analiz ediyor.1 genel yayin yönetmenin görevi bu mudur?

Hakan Avci' Alıntı:
Abi anliyamiyorum...........

GS TV´nin her "Mac Basliyor" programin´da GS TV genel yayin yönetmeni Hasan Tankaya´ya baglaniliyor,kendisi ise hep macin oynandigi stadtan telefonla baglanip maci analiz ediyor.1 genel yayin yönetmenin görevi bu mudur?
o da kanalın yönetmeni mi belli değil anlamıyorum insan kanalı nasıl kurtaracaz diye çabalar bazen bizim oyuncuları havalanında gösteriyrlar başta hasan bey

Beni en cok düsündüren hâlâ ekranda "Test Yayini"yazisidir,cok merak ediyorum hâlâ neyi nasil test ediyorlar.

kanalımız yeni bir spikerle daha anlaşmış dikkatli izleyiciler varsa uçaktan dönüşte röportaj yapan değişik bir isim ilginç :) hayırlı olsun

hakan hangi platfoma geçeceğimiz TAM KESİN OLUNCA test yayınından çıkılacak

Onur Karakuzu' Alıntı:
kanalımız yeni bir spikerle daha anlaşmış dikkatli izleyiciler varsa uçaktan dönüşte röportaj yapan değişik bir isim ilginç :) hayırlı olsun

onur onu bende fark ettim yüzü biraz ince tipli bıyıklı ama öyle pala bıyığı yok hani yeni yetmeler bıyık bırakır ya ondan:D

Onur Karakuzu' Alıntı:

Gördügünüz yeni 1 bayan var mi?

Ya arkadaşlar yanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum. Bu Gs Tv'yi hayatınızın merkezine koymuş gibi yorum yapıp bekliyorsunuzda abi bu kadar kasmanıza gerek yok ki. Belli bir müddet sonra zaten herşey duyurulur, hep birlikte görürüz ve okuruz yani yanlış anlaşılmasın ama sizin bu konuyla ilginiz bana biraz garip geldi.

Forumda o kadar konu var ancak sizin mesaj sayınızın büyük bir kısma GS Tv topicinde. Fazla takmayın kafaya, takılın diğer konulara.. ;)

En nihayetinde bir tv kanalı...

p.s: Sakın yanlış anlaşılmasın, biraz garipsediğim bir şeyi yazdım.. :)

Geri