• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Erdem Akkaş' Alıntı:
sabır Hakan sabır..GSTV yayını için doğan tv bize para ödüyor..istediğin gibi olması için kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor oda şuan için imkansız..yönetimin elbette böyle bir projesi var ama şuanda ekonomik olarak rahat değilken bide kanalın doğantvden ayırıp ek masrafı göze alamıyolar..hak vermek lazım..özellikle stad projesi gibi uğraşılması gereken önemli bir sorun varken yönetim şuan GSTVle uğraşmaz..

hele bir düzlüğe çıkalım şu stadı bitirelim riva için harekete geçilsin şirketler birleştirilsin yani kısaca gelirler bi artsın yavaş yavaş herşey olacak inşallah
Ödüyorsa 1 zahmet kaliteli yayın yapsın.

Abi Can Erbesler 1 az önce "Eger turu gecersek kura GS TV´den naklen yayinlanacak" dedi.Söz konusu futbol ise niye pas gecmiyor bu kanal anlamadim gitti.Bu takima nicin "SPOR KULÜBÜ" diyoruz? :?

Hakan Avci' Alıntı:
Abi Can Erbesler 1 az önce "Eger turu gecersek kura GS TV´den naklen yayinlanacak" dedi.Söz konusu futbol ise niye pas gecmiyor bu kanal anlamadim gitti.Bu takima nicin "SPOR KULÜBÜ" diyoruz? :?
hakan kura gs tv den yayınlanacak dedi çünü d smarta ait hakları star tv ile ortak yayınlayacaktık olmadı

Ben kanaldan memnunum.Daha iyisi de olabilir tabiii.Ama ben tv de izleyecek bir şey olmadığı zaman 11,tekrar olsa bile paf takımının maçını tekrar tekrar izliyorum.Saçma sapan dizileri izleyeceğime Gs tv yi izlerim.Bayan basketbol maçlarını canlı yayınlamasalar bile tekrarlarını kesinlikle yayınlıyorlar.Tv olmadan önce izleyebiliyormuydunuz peki?

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Ben kanaldan memnunum.Daha iyisi de olabilir tabiii.Ama ben tv de izleyecek bir şey olmadığı zaman 11,tekrar olsa bile paf takımının maçını tekrar tekrar izliyorum.Saçma sapan dizileri izleyeceğime Gs tv yi izlerim.Bayan basketbol maçlarını canlı yayınlamasalar bile tekrarlarını kesinlikle yayınlıyorlar.Tv olmadan önce izleyebiliyormuydunuz peki?
Farkli kanallari izliyoruz sanirim.Ben sahsen kendi sahamiz´daki PAF LIGI maclarin´dan & erkek basketbol takimimizin kayip ettigi maclar´dan baska dogru dürüst 1 mac yayini yaptigini görmedim GS TV´nin.(D SPOR göstermez ise)

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":31gstxwe]Abi Can Erbesler 1 az önce "Eger turu gecersek kura GS TV´den naklen yayinlanacak" dedi.Söz konusu futbol ise niye pas gecmiyor bu kanal anlamadim gitti.Bu takima nicin "SPOR KULÜBÜ" diyoruz? :?
hakan kura gs tv den yayınlanacak dedi çünü d smarta ait hakları star tv ile ortak yayınlayacaktık olmadı[/quote:31gstxwe]Olsun kardesim.Diger branslara hic önem vermiyorlar koysakta olur koymasakta olur havasin´dalar ama is futbol olunca GS´nin bütün yayin organlari yani (remi sitemiz,GS TV & GS dergisi) bos durmadigini gördügüm icin niye bu takima spor kulübü dedigimizi sordum. :oops: :oops:

bende aynı görüşteyim senle sadece benm dediğim çok acemiyiz para ile kendine gelecek kanal oda olmuyo ... bgn yenigün programına girecekken 2kere star tv ye bağlandı ya petek dinçöze rezalet ya

Onur Karakuzu' Alıntı:
bende aynı görüşteyim senle sadece benm dediğim çok acemiyiz para ile kendine gelecek kanal oda olmuyo ... bgn yenigün programına girecekken 2kere star tv ye bağlandı ya petek dinçöze rezalet ya
STAR TV? Petek Dincöz? 1 az daha özelden söyler misin? Ne oldu bügün tam olarak?

arkdaşlar maçın hikayesinde ts maçınınkinde programı seslendiren kim ?? değer bey değil ama sesi çok güzel ve uygun ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
arkdaşlar maçın hikayesinde ts maçınınkinde programı seslendiren kim ?? değer bey değil ama sesi çok güzel ve uygun ??
Söylesene Onur (özelden) ne oldu "Yenigün" Programin´da bugün? Isteydimde.....

mesaj silinmiştir..

ama şu kısmını anlamadım kanalın pazarlaması bizim olacak ?? bu uydu ve d smartada pazarlayabilir miyiz demek anlamadım ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
alın size bir bomba haber daha teşekkürler melih abi :)
Estağfurullah Onur.
Bugün Florya'daydım. Karar belli olmuş.
Lig TV'de içinde olacakmışız.
9 milyonluk paketin içinde.
İdari personelin giderlerini biz üstleneceğiz.
Teknik ekipmanı Lig TV.
2001'den sonraki bütün maçlarımızı alıyoruz Lig TV'den.
Kanalın pazarlaması da bizim olacak.

Bence fena değil bu anlaşma.
Anlaşma 1.5 senelik.
Bu 1.5 sene içinde bütün maçların görüntülerini alıp kendi ayaklarımızın üzerinde duracak vaziyete geliriz reklam gelirleri sayesinde.
Sonrasında da ayrılıp kanalıtamamen kendi mıza sahip oluruz.

Sevgilerimle.

Melih
Gözün aydin´da diger branslar ne olucak? Benim icin bayan voleybol cok önemli.

hakan yeni yılda bütün branşların yayın hakları alınıyormuş hepsinin bayan basket erkek ve bayan voleybol hatta diğer ametör branşların bile

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan yeni yılda bütün branşların yayın hakları alınıyormuş hepsinin bayan basket erkek ve bayan voleybol hatta diğer ametör branşların bile
Insallah Seray Altay biz´de kalir. :P

1´de kanal canakta kalicakmiymis?

Onur Karakuzu' Alıntı:
alın size bir bomba haber daha teşekkürler melih abi :)
Estağfurullah Onur.
Bugün Florya'daydım. Karar belli olmuş.
Lig TV'de içinde olacakmışız.
9 milyonluk paketin içinde.
İdari personelin giderlerini biz üstleneceğiz.
Teknik ekipmanı Lig TV.
2001'den sonraki bütün maçlarımızı alıyoruz Lig TV'den.
Kanalın pazarlaması da bizim olacak.

Bence fena değil bu anlaşma.
Anlaşma 1.5 senelik.
Bu 1.5 sene içinde bütün maçların görüntülerini alıp kendi ayaklarımızın üzerinde duracak vaziyete geliriz reklam gelirleri sayesinde.
Sonrasında da ayrılıp kanalıtamamen kendi mıza sahip oluruz.

Sevgilerimle.

Melih

üzülsem mi sevinsem mi anlamadım kanalı öyle yada böyle izliyorduk ama şimdi oda gitti,

çok taviz veriyoruz çok, fener tv hem digide hem dsmartta hemde türksat ve kablo tv de yayın hayatını sürdürürken biz aylardır sadece digiye geçmek için digitürk yetkililerine dudak büküyoruz, ben neyleyim böyle zihniyeti :oops:

not: kanalımız geçen hafta akşam saatlerinde bir iki kez star tv ye bağlanıp bize yabancı gelin programını canlı yayında izletmiştir, kanalımız canlı yayın yapmıyor hiçbir değişiklik yok diyenler utansın al sana buz gibi canlı yayın :P :P :P

memet eğer bakarsan kanalımızın pazarlaması bize ait olacak diyor yani istersek kanalımızı d smarta uyduya yada diğer platformlara pazarlaayabilirz ?? yada ben mi öle anladım

nota cvp :) vala öle kardeşim sabahta petek dnçöze :)

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":malep1na]hakan yeni yılda bütün branşların yayın hakları alınıyormuş hepsinin bayan basket erkek ve bayan voleybol hatta diğer ametör branşların bile
Insallah Seray Altay biz´de kalir. :P

1´de kanal canakta kalicakmiymis?[/quote:malep1na]
onu sordumm cvpını bekliyorum ya bana ordaki kanalı pazarlama hakkı bizde olacakmış bu yazı çok umut verdi ama bakalım

bence pazarlamadan kasıt reklam alıp almamasıdır.

cevabı merakla bekliyorum.

kanalın pazarlaması derkn onun anlamı daha değişik mesela fb tv kendi knalını pazarladı digi d smart ve uyduya :) bizimkide inş öledir de uydudan çıkmayız

Geri