• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Beyler doğrudan Ligtv'ye üye olan yani normal Dıgıtürk alıcılarına sahip olmayıp Vestel alıcıları ile Dıgıtürk'e ulaşan insanlarda var ve onlar GSTV'yi izleyemiyolardı. Onlara yönelik olması lazım bu kampamyanın.

Eren Aydın' Alıntı:
Beyler doğrudan Ligtv'ye üye olan yani normal Dıgıtürk alıcılarına sahip olmayıp Vestel alıcıları ile Dıgıtürk'e ulaşan insanlarda var ve onlar GSTV'yi izleyemiyolardı. Onlara yönelik olması lazım bu kampamyanın.

bende vestel alıcı var ama gayet rahat izliyodum.Anlamadım ne demek şimdi bu?Acaba maç tekrarları yayınlanırken ekospor paketinin altındaki paketlere şifrelenicek mi?Böyle olursa LigTv=GSTV olmaz mı?

Berkay 9.90lık paketlere Vestel alıcı veriyor zaten ben yanlış anlattım sanırım. Uydu üzerinden Ligtv izlemek üzere alınmış alıcılar diyeyim o zaman. Normal Dıgıtürk kanal sırası olmayan alıcılar. Benim 2 arkadaşımda var bu tarz alıcı ikiside izleyemiyor GStv'yi.

Türksat üzerinden izliyor yani o arkadaşların anladım.Biz yıllar önce "zapp" diye bir kampanyadan girmiştik.Uydu alıcılarını vestel vermişti.Bir an öyle bir şey sandım.

durum aynen şu galatasaray tv yine bir saçmalığa kurban gidiyor yakında giriş oaketinden çıkıp daha üst paketlere geçecekmiş gerçekten ardarda şok üstüne şok olmaya başladı çok can sıkmaya başladı bu konu artık birisinin dur demesi gerekiyor ..

Özür dilerim ama yuh artık! Yahu zaten milyonlarca insan izleyemiyor birde kalkıp bunu yaparlarsa ne olacak o zaman?

Bu işlerden kim sorumlu ise biran önce bu işten dönmeli, madem öyle yapıyorlar hiç değilse versinler bize imkan atıyorum evimizde oynadığımız bir maçı Gs Tv canlı yayınlasın. Nasılsa Lig Tv gibi bir muamele yapılıyor, o zaman bunu yapsınlar..

adnan polatın talimatıyla olmuş kanalın giderlerini de digiturk ödeyecekmiş yazık bi ton arkadaşım giriş paketi aldı sırf bu yüzden çok yazık çok .. ( 1ekimde internetten yayın başlıyormuş o ana kadar logo filan değişecekmiş . )

Gstv artik internet uzerindende yayinda.

Galatasaray.com

Adnan Polat'ı artık takdir etmemek mümkün degil..Bu kadar kısa zamanda bu kadar icraat..Valla Büyük Baskan olma yolunda adım adım ilerliyor...

B_4753_05b.jpg

Galatasaray.com Yayında: GSTV 24 Saat Online İzlenebilecek

Galatasaray Spor Kulübü'nün tüm medya kanallarını bir araya toplayacak olan Galatasaray.com'da Galatasaray TV'nin test yayını başladı. Artık Galatasaray TV'yi 7 gün 24 saat internet üzerinden kesintisiz olarak online izleyebileceksiniz.

Galarasaray.org

Şu anda 2 yıl önceki Manisa maçını var.İyi olmuş bu gelişme.Adnan Polat geçmişte kanalı internet üzerinden yayın hayatına geçireceğiz ve aylık çok az bir paraya taraftarlarımız kanalımızı izleyebilecek ve kulübe gelir sağlanacak demişti.

birde inşallah üst paketlere geçmez ne diyeyim ..

İnternet'ten GS TV yayınına geçildiğinde ki sanıyorum aylık 5 TL gibi bir mevlaya hayata geçer digitürk'e olan bağımlılık yüksek biçimde azalır.Ve geliri doğrudan kulübümüze gidecek ciddi bir gelir kalemi olabilir bu.

5 tl lik mebla gayet makul olur, ama böyle şeylerin taraftar arsında yaygınlaşması biraz zaman alabilir o yüzden gs mobile gibi ilk başlarda gerekli ilgiyi görmezse bu konudaki girişimlerden vazgeçilmemeli bence.

İnternetten 5 tl önemli değil de asıl sormam gereken soru şu, 5 tl + kota miktarı mı ?

Burak Barut' Alıntı:
İnternetten 5 tl önemli değil de asıl sormam gereken soru şu, 5 tl + kota miktarı mı ?
evet burak kota miktarına karışmıyorlar fiyat 5 değil aylık 3tl ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Burak Barut":27znht9q]İnternetten 5 tl önemli değil de asıl sormam gereken soru şu, 5 tl + kota miktarı mı ?
evet burak kota miktarına karışmıyorlar fiyat 5 değil aylık 3tl ..[/quote:27znht9q]

3 tl Galatasaray için verilir de 30 tl daha fazladan Telekom'a da gider.
Kota miktarını her ay aşarız eğer oradan izlersek kanalı :S

Kotasıza geçişin maliyeti 15 tl olduğuna göre toplam 18 tl eder aylık. Dıgıturk alsan 2 yıl aylık 9.90 :) :)

Gecen ay dergideki roportajda bayan basketbol lig-el erkek-bayan volaybol maclarinin canli yayinlanacagi soyleniyordu.Fakat ahmet comertteki turnuva maliyet onesurulerek canli yayinlanmayacak.Peki en basit bir hazirlik macini bile gosteremeyrn kanal bu kadar bransin altindan nasil kalkmayi dusunuyor.Laf agizdan cikiyor ama icraate gelince bahane cok.

Geri