evet bende duydum 5tl ye gs tv ayrı paket olacakmış ve bunun geliri klube gidecekmiş arkadaşlar .. ben 5tl ye üye olacağım sanırım ..
Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Hüseyin Çıtak":2u8qj359]Eko spor paketi var problem olmaz dimi?
bencede katılıyorum bende üye olacağım hemen sonuçta bu para klübe gidiyor arkadaşlar bunu unutmamk lazım ben 30tl fila olur zannetmiştim 5tl nedir ki aylık Galatasaray için ...Şamil Turançiftçi' Alıntı:Digitürk kullanıcıları için ekstradan 5 tl vermek çok koymasa gerek bence Digitürkü olan her galatasaraylı üye olmalı. Ya GSTV paketine üye olunacak yada aynı parayı verip internetten izleyecek zira başka seçenek yok GSTV izleyebilmek için.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Sorma Eren O fener tv de bi voleybol maçı izlemek zorunda kaldım ha bide bayan basket maçı, allah o spikerlerin belasını versin insan da hiç mi meslek etiği olmaz.
İyide Eren,o kemeralar bize mi ait, yoksa DIGITÜRKe mi bunuda düşünmek lazım.Eren Aydın' Alıntı:Daha 5-6 ay öncesine kadar Fbtv şöyle Fbtv böyle diyenler bugünkü A2 maçlarının yayınlarını izlemiştir umarım. Bizim yayınımız ne kadar güzelken(kamera açıları, pozisyonların net bir şekilde kerana getirilmesi vs. vs.) Fbtv'de bir o kadar kötüydü. Kameraları çoğu pozisyonu göremedi hatta bu yüzden sürekli yer kameralarına geçmek zorunda kaldılar. Bizim kanalımız ise çok güzel bir açıdan her olayı yerinde gösterdi.
Unutmadan Fbtv'nin spikeri sürekli hakeme giydirirken bizin spikerimiz sadece maçı anlattı.
aykun her branş için 2 3 program yapılacakmış fakat malesef kötübir haber veriyim maç anlatımında can ve veliye mahkumuz gibi duruyor..Aykun Alan' Alıntı:Bizi şu an memnun etmeyen tek konu herhalde amatör branşlarla ilgili programların az oluşu.Umarım yeni sezonda onuda hallederler.Örneğin maçlarımızda başarılı bir spiker ve saygıdeğer bir yorumcu.
Nesi var ki Can Erbeslerin, bence iyi anlatıyor maçları (voleybol).Onur Karakuzu' Alıntı:aykun her branş için 2 3 program yapılacakmış fakat malesef kötübir haber veriyim maç anlatımında can ve veliye mahkumuz gibi duruyor..
sanırım o konuda baya iddaalılar çünkü pota arkaları filanda dahil 5kamera ile çekim yapılacakmış (futboldaki gibi acemi kamera değişiklikleri yapıp izleme kalitesini düşürmezler umarım . ) voleybolda da iddaalılar d sporun göstermediği maçlarda yine 4kamera ile çekim yapılacakmış d sporun gösterdiği maçlarda ortak yayın yapılacakmış fakat ayrı spikerler (geçen yıl fb tv nin yaptığı gibi ) .. beni en çok düşündüren skorboard hala tam bulunamamış bazı detayları varmış ve zor bir işmiş anlamadım tam .Eren Aydın' Alıntı:Maçı kaliteli ve güzel çeksinlerde Emre Tilev anlatsın![]()
Nee Emre tilev mi? :shock:Eren Aydın' Alıntı:Maçı kaliteli ve güzel çeksinlerde Emre Tilev anlatsın![]()
Nee Emre tilev mi? :shock:[/quote:11gjilnd]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Eren Aydın":11gjilnd]Maçı kaliteli ve güzel çeksinlerde Emre Tilev anlatsın![]()