• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Eren Aydın' Alıntı:
Kotasıza geçişin maliyeti 15 tl olduğuna göre toplam 18 tl eder aylık. Dıgıturk alsan 2 yıl aylık 9.90 :) :)
artık 9,90lık pakettende çıkacak malesef daha üst paketlere geçecekmiş ..

Aykun Alan' Alıntı:
Gecen ay dergideki roportajda bayan basketbol lig-el erkek-bayan volaybol maclarinin canli yayinlanacagi soyleniyordu.Fakat ahmet comertteki turnuva maliyet onesurulerek canli yayinlanmayacak.Peki en basit bir hazirlik macini bile gosteremeyrn kanal bu kadar bransin altindan nasil kalkmayi dusunuyor.Laf agizdan cikiyor ama icraate gelince bahane cok.
gerçekten bende çok merak ediyorum o konuyu bence bu internetten izlenenlerin parası kanal yönetimine giderse oradan gelen parayla bence bu iş yapılabilir ..

Ne takılma var ne de başka birşey.Yayın çok akıcı.Aynı tvlerde izlediğimiz gibi.Uygulama harika.Teşekkürler Büyük başkan ;)

Sanırım bu Pazartesi ile birlikte yeni programlar falan başlıyormuş.

Barış Şişman' Alıntı:
Sanırım bu Pazartesi ile birlikte yeni programlar falan başlıyormuş.
evet ilk program 18,90da günün onuğu daha sonra da 21,de futbol zamanı diye 2yeni program var

onur günün konuğu diye bir program vardı yeni-günden sonra.Herhalde formatı değişti değilmi?

Futbol zamanı adlı program hakkında bilgin varmı ?

günün konuğunda format değişmemiş sanırım futbol zamanı hakkında da bilgin yok program daha çekilmemiş canlı yayınlanacakmış

Yarından itibaren eski maçlarımızda galiba "Sarı Kırmızı Yıllar" adı ile yayınlanacakmış birde 19:00'da ki Metin Oktay Belgeseli'de gözlerimi yaşarttı valla, güzel bir belgesel ve anlatımdı..

gs tv ayrı bir pakete geçecekmiş lig tv reklam vermiş filan izleyen yada bilen var mı ne kadar olacak ücreti ?

Onur Karakuzu' Alıntı:
gs tv ayrı bir pakete geçecekmiş lig tv reklam vermiş filan izleyen yada bilen var mı ne kadar olacak ücreti ?
Hangi paketler?

Evet Lig Tv de izledim ben o reklamı, benim anladığım GSTV Digitürk içindede şifreli olacak izlemek isteyen Digitürk aboneleri 4,99 lira aylık ücret karşılığı GSTV yi açtırabilecekler

GSTV yi tek başına bi paket gibi düşünün GSTV paketi, Digitürk içindeki konumunuz paketiniz farketmeden bu GSTV paketine aylık 4,99 liraya üye olabiliyosunuz.

Bizim kanalı izleyebilmek için sanırım Ekonomik pakete üye olmak gerekiyor, onunda fiyatı şimdilik 22,90 TL.

Peki internetten kalkıcak mıymış?

Benim Lig tv den izlediğim reklamdan anladığım hangi pakete üye olursanız olun GSTV için ekstra 4,99 lira ödemeniz gerekli.

Hakan Avci' Alıntı:
Peki internetten kalkıcak mıymış?
İnternet yayını zaten şu an test yayında o zaten paralı (cüzi bi miktar 3 yada 4 lira gibi ) olacak test yayını bitsin.

Barış şu an için ekonomik pakette var GSTV henüz geçmedi paralı üyelik sistemine, sanırım bu geçiş için hazırlık yapıyolar reklam vs, ama daha olmadı.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Eko spor paketi var problem olmaz dimi?

Hüseyincim benim ligtv de izlediğim reklamdan anladığım kadarı ile ekospor da olsa, süper sporda olsa, sinemada olsa paketin eğer GSTV izlemek istiyosan ekstradan 4.99 tl ye GSTV ye üye olmalısın.

Geri