• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Barış ben mesaj attım aylık üye yaptılır yıllık falan olmak istiyosan digitürk müşteri hizmetlerini araman lazım bana digitürk den gelen mesajı aynen yazıyorum buraya.

Sayın bilmemne;
ÜyelikEkleme (GSTV; AYLIK; 4,99 TL ) gerçekleşti.
Yayınınız kısa sürede açılacaktır, GALATASARAY TV kanalını izleyebilirsiniz.
Keyifli seyirler! (DI

Koyu ile yazdığım kısım bana Digitürkden gelen mesaj.

Müşteri Hizmetlerini aradım ve şimdilik aylık üye oldum. Zaten her ayın üçünde kanal otomatik olarak üyeliği yeniliyormuş, 5.32 TL'de gelecek ay faturasına yansıyacakmış.

Asıl fark şimdi belli olacak ne kadar Galatasaraylı kanalı izlediğini şimdi öğrenebileceğiz.Aslında bunu dahada çekici hale getirebilirlerdi.Gsmobile ile GSTV birlikte bir kampanya olsa.

Kanala üye olmak için Gsmobile üyesi olmak gibi yada kanala üye olanlara Gsmobile hattı hediye edilmesi gibi vs vs.Örnekler çoğaltılabilir buna Galatasaray dergisinide eklebiliriz.Bir taşla 2-3 kuş misali.

iyi bir gelir kapısı bu galatasaray için tüm gelir yönetime gidiyor çünkü bu 5tl nin :)

işin ilginç tarafı ben sabah mesaj attım fakat sinema paketine üye yaptılar aylık 47,90lık :) müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirip yaptım kafam karıştı :)

Şimdi üyeliği kabul edersem bu ayda 5 tl Galatasaray Kulübünün kasasınamı girecek ?

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Şimdi üyeliği kabul edersem bu ayda 5 tl Galatasaray Kulübünün kasasınamı girecek ?
evet

bakalım sözler tutulacakmı voleybolda sezonlar başlıyor bu haftasonu

Onur Karakuzu' Alıntı:
Pek fazla ünidim yok acikcasi. :oops:

Sinan Soysal' Alıntı:
Bende internet expoler de acamamistim .

Mozilla firefox'u tavsiye ederim .

Gayet akici ve kaliteli bir yayin var .

Evet.Biraz geç oldu ama tek sorun buymuş...

Onur Karakuzu' Alıntı:
Üzerine basa basa"Voleybol ve Basketbol'da son haberler" diyor. Ben hiç inanmıyorum maç vereceklerine.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Üzerine basa basa"Voleybol ve Basketbol'da son haberler" diyor. Ben hiç inanmıyorum maç vereceklerine.
Ne yalan söyliyim bende inanmiyorum. :oops:

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3fd7r6dz]bakalım sözler tutulacakmı voleybolda sezonlar başlıyor bu haftasonu
Üzerine basa basa"Voleybol ve Basketbol'da son haberler" diyor. Ben hiç inanmıyorum maç vereceklerine.[/quote:3fd7r6dz]
onu değiştirmişler artık basketbol voleybol ve diğer branşlarımızdan maçlar ve özel programlar demişler maçları verecekleri kesin ama nasıl hangi spikerle filan bi ton sorun

Onur Karakuzu' Alıntı:
onu değiştirmişler artık basketbol voleybol ve diğer branşlarımızdan maçlar ve özel programlar demişler maçları verecekleri kesin ama nasıl hangi spikerle filan bi ton sorun
Maçlar Veli ve Can abilere emanet sanırım. :oops:

Baskebol maçlarını Veli Yiğit anlatsın başka birşey istemem dostlar.

yarın voleyb ol maçında bir sürpriz olabilir kesin değilmiş ama dur bakalım ;)

Aykun Alan' Alıntı:
Baskebol maçlarını Veli Yiğit anlatsın başka birşey istemem dostlar.
Veli Yiğit mi,emin misin?Daha önce birçokkez bu konu başlığında basketbol anlatımı eleştirilmiştide kendisinin. :oops:

Onur Karakuzu' Alıntı:
yarın voleyb ol maçında bir sürpriz olabilir kesin değilmiş ama dur bakalım ;)
Maçı Adnan abi anlatabilse keşke. :(

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1m8p4dtj]Baskebol maçlarını Veli Yiğit anlatsın başka birşey istemem dostlar.
Veli Yiğit mi,emin misin?Daha önce birçokkez bu konu başlığında basketbol anlatımı eleştirilmiştide kendisinin. :oops:[/quote:1m8p4dtj]

elimizde daha iyisi varmı ?

O anlatsın başka birşey istemem demişsin ya biraz tuhaf olmuş Aykun :)

Geri