Program başladı GStvde. Aziz Bekir ilk programın konuğu
Darisi diger branslarin basina diyelim.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Programı dün gece tekrar'ını izledim çok güzel bir program olmuş çünkü sadece Galatasaray'ın konuşulduğu bir basketbol programı izlemek çok güzel aziz bekir basketbol'dan anladığını yorumlarıylada belli ediyor dün zaman zaman milli takım'la ilgili'de konuşuldu izlemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir program ben beğendim.
Oda voleybol programi mi olacak sence?Onur Karakuzu' Alıntı:bugünde manşet programı vardı ama sanırım daha sonraki günler olacak
Sonuna kadar katılıyorum. :?Onur Karakuzu' Alıntı:verilen sözlere bakın sonra gidip fb tv nin bile yayınladığı bir maçı kendi sahamızdaki maçı yayınlamada git yok kaleydoskop cart curt yazık ya rezalet gerçekten sonra kim buna üye olsunki olduğuma bile pişman oldum..
Hakan Avci' Alıntı:Saat su anda 16:00 hani abi, nerde erkek voleybol takimimizin maci,birde devamli o malum reklami göstermiyorlarmi insani deli ediyor.
hakan voleybol maçlarının sadece evimizde olanlarını gösterecekti kanalımız ama sanırım bayan voleybol maçında d sporla mı bir sporun oldu gerçekten anlamadım çok ilginç ve şaşkınım ..Hakan Avci' Alıntı:Saat su anda 16:00 hani abi, nerde erkek voleybol takimimizin maci,birde devamli o malum reklami göstermiyorlarmi insani deli ediyor.
Iki macta kendi evimizde.Onur Karakuzu' Alıntı:sanırım kendi sahamızda oynadığımız maçı verecek .