• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":u6v1x0hg]Maçı kaliteli ve güzel çeksinlerde Emre Tilev anlatsın :)
Nee Emre tilev mi? :shock:[/quote:u6v1x0hg]
şaka yapıyorsun herhalde ciddiye almış olamazsın ?

umarım 8. gün programı gibi bi program olur...adnanın konuk seçimi olmamak kayıdıyla!!!

Voleybol maçlarına bişey diyemem ama basketboldan az çok anlayan herkes can erbeslerin basketbol bilgisinin ne kadar eksik olduğunu anlar.Eğer tek seçim şansımız Can Erbesler ve Veli Yiğitse tabilki Veli Yiğiti tercih ederim.

Misal:2'de 0 kaçırdı ?

Ya maçlar yayınlansın da SESİNİ kısıp izleriz.Fark etmez yani yeter ki maçlar yayınlansın.Sizin de dert ettiğiniz şeye bakın :)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Ya maçlar yayınlansın da SESİNİ kısıp izleriz.Fark etmez yani yeter ki maçlar yayınlansın.Sizin de dert ettiğiniz şeye bakın :)
öyle deme hüseyin mesela bayan basketbol maçlarında adam akıllı anlatan bir spiker ve derya özyerde yorumcu ve taraflı bir anlatım olsa inanın tadından yenmez tek anlatımlarda bazen çok daralıyor insan .

Valla ben ayırt etmiyorum.Bazen spikeri bile duymuyorum zaten heyecandan.Oyuncuların hepsini tanıyoruz.İlk gelecek yabancılarıda 3 ,4 haftada zaten beynimize yazmış oluyoruz.Kim asist yaptı kim sayı yaptı biliyoruz.Sadece İstatistikleri ekrana getirmeleri önemli... :)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Valla ben ayırt etmiyorum.Bazen spikeri bile duymuyorum zaten heyecandan.Oyuncuların hepsini tanıyoruz.İlk gelecek yabancılarıda 3 ,4 haftada zaten beynimize yazmış oluyoruz.Kim asist yaptı kim sayı yaptı biliyoruz.Sadece İstatistikleri ekrana getirmeleri önemli... :)
oho hüseyin maşallah valaha sen yakında sadece skor yazsın bi tek onu sayamıyoruz zor oluyo dersin :) bence bir iş yapılacaksa tam yapılmalı istatistik filan zaten bence imkansız ama en azından skorboard iyi olmalı .

Bu sene bayanlar abdi ipekçide değil mi ?Ben orada olurum büyük ihtimal:)Gs tv ile işim olmaz maçlarda.Erkekleri bilmem de bayanları izlemeye gidecem :)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Bu sene bayanlar abdi ipekçide değil mi ?Ben orada olurum büyük ihtimal:)Gs tv ile işim olmaz maçlarda.Erkekleri bilmem de bayanları izlemeye gidecem :)

Peki disardaki maclar !

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1wa2s7t2]

Misal:2'de 0 kaçırdı ?
Bunu Can Erbesler mi dedi?[/quote:1wa2s7t2]

Daha ne hatalar yapti zamaninda.Artik agliycaktim sinirimden.Ozellikle deplasmandaki ael imperial maci.Birde ben herseyi bilirim edasiyla yorumlar yapmiyomu.Deli ediyo beni.

Onları da sessiz izleriz:D Ama gerçekten haklısnız iyi bir spiker lazım kanala.Ama yavaş yavaş olur bu işler Kanalda düzelmeler var yani benim gözümde.Geçen Beşiktaş maçını izliyordum sıkıldım maçtan açtım Gstv yi Atina Seferini gösteriyordu.(Bu arada Yunanlı Askerler Etek giyiyor.Ne iş anlamadım!! :D )

ben galatasaray.com'a girdiğimde izleyemiyorum :S

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
ben galatasaray.com'a girdiğimde izleyemiyorum :S

Internet explorer acmaz.Digerlerini dene istersen.Opera,Mozilla.

aykun ben onlarıda denedim yine açamadım ?

opera'yı dene.Eğer açmazsa sayfayı günceller.Yine açmazsa sürümü yenile.Yine açmazsa sorun senin pc'dedir.Bu kadar insan seyredebilediğine göre

Bende aynı sorundan muzdaribim.Girdiğimde siyah bi ekran çıkıyor,yayın yok...Benim gibi birçok arkadaşımda da aynı sorun var.Ama aynı oranda izleyenlerde var.Acayip bir durum :roll: Nedeni ne olabilir ki!

Bende internet expoler de acamamistim .

Mozilla firefox'u tavsiye ederim .

Gayet akici ve kaliteli bir yayin var .

Galatasaray Tv'de Rijkaard ile yapılan ayda 1 kere bir program var.Bu programda spiker tercüman aracılığıyla Rijkaard'a sorular yöneltiyor.Bu programı biraz daha geliştirebilirler.Mesela Gsmobile kullanıcılarının sorduğu sorular ile. Can Erbesler Monitörü takip edebilir diğer spiker de önceden hazırladığı soruları Rijkaard'a sorabilir.Hem Rijkaard'a olan güvenimizi göstermiş oluruz atacağımız mesajlarla hemde Gstv'ye maddi (çok fazla olmasa da ) kaynak sağlanabilir.

Onur Karakuzu' Alıntı:
sanırım o konuda baya iddaalılar çünkü pota arkaları filanda dahil 5kamera ile çekim yapılacakmış (futboldaki gibi acemi kamera değişiklikleri yapıp izleme kalitesini düşürmezler umarım . ) voleybolda da iddaalılar d sporun göstermediği maçlarda yine 4kamera ile çekim yapılacakmış d sporun gösterdiği maçlarda ortak yayın yapılacakmış fakat ayrı spikerler (geçen yıl fb tv nin yaptığı gibi ) .. beni en çok düşündüren skorboard hala tam bulunamamış bazı detayları varmış ve zor bir işmiş anlamadım tam .
Benim bu maç yayınlarıyla ilgili kafamı kurcalıyan başka bir sorun var,örnek vericek olursam,olurda bayan basketbol takımımız ile voleybol takımlarımizdan biri (bayan veya erkek) lig maçların saatleri çakışırsa o zaman maçları dönüşümlü mü gösterirler sence?

Geri