Galatasaray TV

Üyelik otomatik olarak yenileniyor, bir ay sonra siz "ben üyeliğimi iptal etmek istiyorum" diyorsunuz ve iptal oluyor. O bir aylık parada faturanıza yansıyor..

Ayrıca dün Fb Tv'de bir şey dikkatimi çekti. Bizim kanal gibi onlarda tanıtım yapıyorlardı ve tanıtımda ki bir cümle de "fb tv üyelik gerektirmiyor ve sadece tek bir platformdan yayın yapmıyor. Fb Tv; Digitürk, D- Smart ve kablo tv'de."

Cümleyi tam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi galiba, tanıtımda bile laf atıyorlar..

Barış Şişman' Alıntı:
"fb tv üyelik gerektirmiyor ve sadece tek bir platformdan yayın yapmıyor. Fb Tv; Digitürk, D- Smart ve kablo tv'de."

Cümleyi tam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi galiba, tanıtımda bile laf atıyorlar..
Iste buda bana (bize) cok koyuyor. :( :?

ne ne koyuyor anlamıyorum bizene yani sağdan soldan kanal şuanda iyi mi bence iyi fb tv nin her yaptığını daha fazlasıyla yapıyor hatta daha fazlasını yapmaya devam edecek küçük ayrıntılara takılmayalım ..

Küçük ayrıntı dediğiniz şey adamların sadece normal anten dışında her yerde olması. Adamlar her şekilde kanalını izlettiriyor ama ben izleyemiyorum ben buna bakarım. Ondan sonra programları karşılaştırırım.

Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Küçük ayrıntı dediğiniz şey adamların sadece normal anten dışında her yerde olması. Adamlar her şekilde kanalını izlettiriyor ama ben izleyemiyorum ben buna bakarım. Ondan sonra programları karşılaştırırım.
o adamların ekonomilerinden de haberiniz vardır o zaman o kanalın bütün masraflarını kendileri karşılıyor bizde şu sıkıntıda öyle bir durum zaten olamaz çok isteyen internetten de izlyebilir sonuçta ?

Onur Karakuzu' Alıntı:
o adamların ekonomilerinden de haberiniz vardır o zaman o kanalın bütün masraflarını kendileri karşılıyor bizde şu sıkıntıda öyle bir durum zaten olamaz çok isteyen internetten de izlyebilir sonuçta ?
Internet yayini okadar reklâmdan sonra kesilir zannedersem. :( :?

Adamlar derbi maçının görüntülerini kullanarak bize klip oluşturmuşlar. Tabii ki kendi çirkefliklerinden eser yok ve zırt pırt bunu yayınlıyorlar. Bizim kanal ne yapıyor? Hiç. Kanalın ilk açıldığı zamanlarda müthiş bir program vardı HAYAL-ET diye. Bir o program vardı gerçekleri ortaya koyan belgeleriyle. Sonradan işin içine birilerinin parmağı girdi sanırım kaldırıldı program. Böyle pısırık durmaya ne kadar devam edeceğiz bakalım...

Halil İbrahim' Alıntı:
Adamlar derbi maçının görüntülerini kullanarak bize klip oluşturmuşlar. Tabii ki kendi çirkefliklerinden eser yok ve zırt pırt bunu yayınlıyorlar. Bizim kanal ne yapıyor? Hiç. Kanalın ilk açıldığı zamanlarda müthiş bir program vardı HAYAL-ET diye. Bir o program vardı gerçekleri ortaya koyan belgeleriyle. Sonradan işin içine birilerinin parmağı girdi sanırım kaldırıldı program. Böyle pısırık durmaya ne kadar devam edeceğiz bakalım...
halil haberlerin 30dakikasının 20sini senin dediğin olaya ayırmışlar illa klüp yapmaya gerek yok günde 4 5kere haber oluyor hepsinde var başlığıda ORGANİZE İŞLER !! diye haberleri izlersen bidahakine anlarsın ne demk istediğimi çok güzel bir yayın olmuş ..

gs tvde güzel bir şarkı çalıyor şu an bir konserden alıntı yabancı şarkı ismini bilen var mı güzel bir klip yapmışlar şarkıyla birlikta :)

Keita Bu Akşam Son Pas'da

Galatasaray'ın yıldızları Galatasaray'ın ekranlarında...

Futbolcular Son Pas?ı Galatasaray TV ekranlarında atıyor. Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Abdel Kader Keita; stadyumlardaki heyecanı ekranlarda izleyenlerle paylaşıyor...

Perde arkasında kalanlar, bilinmeyenler, rakipler hakkındaki düşünceler; merak edilen soruların hepsi sarı-kırmızı ekranda cevap buluyor...

Son Pas, bugün saat 20.30?da Galatasaray TV'de...

Galatasaray'ı Galatasaray TV'den izleyin...

bayanların avrupa maçında yaptıkları yayına bayıldım sanırım 5kamera ile farklı açılardan süper görüntüler ardından yavaşlatılmış pozisyonda tekrarlar süper ötesiydi ya inşallah hep böle devam ederler .

Onur Karakuzu' Alıntı:
bayanların avrupa maçında yaptıkları yayına bayıldım sanırım 5kamera ile farklı açılardan süper görüntüler ardından yavaşlatılmış pozisyonda tekrarlar süper ötesiydi ya inşallah hep böle devam ederler .
Can Erbeslerin basketbol anlatimini nasil buluyorsun?

Hakan Avci' Alıntı:
Can Erbeslerin basketbol anlatimini nasil buluyorsun?

Veli Yiğit'e göre daha iyi anlatım olarak ancak bir türlü GSTV de çalıştığının farkında değil. Hala tarafsız anlatım yapma derdinde, bir türlü Dspor spikerliği kimliğinden çıkamadı. Bu yönüyle düşünürsek Veli Yiğit daha güzel anlatıyor, coşuyor, üzülüyor, gaza geliyor vs. Her ne kadar mola alındığı zaman "saha da fazla yabancı var o yüzden teknik ekipten itiraz geldi" gibi saçmalamalarda bulunsa da, Can gibi dümdüz bir anlatım yerine saçmalayan Veli'yi dinlemek daha zevkli.

Bu arada EL maçını tamamen bizim tvnin yayını olduğuna pek inanasım gelmiyor. Ekrandaki tema tamamen, erkeklerin avrupa maçlarında kullanılan temanın aynısıydı. Bizimkiler o kadar detaylı yapamaz daha, eminim digitürkün parmağı vardır. Yoksa bile olmalı...

Bence de çok kötüydü yayın. Pilot kameradan vazgeçip, sürekli farklı açılara geçtiler. Nerede ne olup bittiğini göremedik. Öyle olunca da düzgün izlenmiyor maç.