Galatasaray TV

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaslar,bugünkü bayan basket macimizin yayinlanmasinda DIGITÜRKün yardimi var mi acaba?Skor tabelasina baktigim zaman Beko Basketbol Ligi ile aynisini yapmisda. :p :)

O yayından digitürke ait olmayan tek şey Veli Yiğit ve Can Erbesler, Hakan. Bizim bir şikayetimiz yok yalnız yavaş yavaş bizde kendi yayınlarımızı verecek duruma geliriz. Yeterki maçlarımızı yayınlasınlar.

canın hava attığına bakmayın bütün kameralar spormaxindi :) ama yine de hoşuma gitti yayınlamaları voleybola çok az önem veriyoruz gibi geliyor ..

manşet programı başlamış adnan mert paşaoğlu sunuyor ve sanırım kanalımızla anlaşmış yeniden voleyb ol maçlarınıda sanırım o anlatacakmış böylece veli yiğit tam anlamıyla basket maçlarına yönelebilir onun Galatasaraylı anlatışı o heycanı hoşuma gidiyor ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
manşet programı başlamış adnan mert paşaoğlu sunuyor ve sanırım kanalımızla anlaşmış yeniden voleyb ol maçlarınıda sanırım o anlatacakmış böylece veli yiğit tam anlamıyla basket maçlarına yönelebilir onun Galatasaraylı anlatışı o heycanı hoşuma gidiyor ..
Bugünkü avrupa macini nicin yayinlamiyor GS TV o zaman? :( :?

Barca, Chelsea, Manu, R.Madrid gibi takımlar amatör şube maçlarını bırakın deplasmandaki futbol maçlarını bile çekip yabancı basına satabiliyor ve ek bir gelir kaynağı daha buluyor. Arsenal-Chelsea maçını Chelseatv den izledim. Hadi bunlar büyük takım yıllardır bu işin içinde diyeceğiz, Benficatv bile Avrupa Ligi maçlarını canlı veriyor.
Biz daha yolun başındayız. Geçen sene kendi sahamızdaki maçları bile veremediğimize bakarsak, bu yıl çağ atladık nerdeyse. Yavaş yavaş işler yoluna giriyor.

Halil İbrahim' Alıntı:
Barca, Chelsea, Manu, R.Madrid gibi takımlar amatör şube maçlarını bırakın deplasmandaki futbol maçlarını bile çekip yabancı basına satabiliyor ve ek bir gelir kaynağı daha buluyor. Arsenal-Chelsea maçını Chelseatv den izledim. Hadi bunlar büyük takım yıllardır bu işin içinde diyeceğiz, Benficatv bile Avrupa Ligi maçlarını canlı veriyor.
Biz daha yolun başındayız. Geçen sene kendi sahamızdaki maçları bile veremediğimize bakarsak, bu yıl çağ atladık nerdeyse. Yavaş yavaş işler yoluna giriyor.
çok haklısın halil o kadar güzel tespitlerki ben o kadar olabileceğini düşünmüyorum futbolda ..

Bu Cüneyt Tanman'ın tarafsızlığı da beni öldürecek arkadaş tamam tarafsız olmak lazım da, tarafsız olayım derken kendi haklarını yedireceksen, haklarını savunamıyacaksan yemişim öyle tarafsızlığı. GsTv yorumcularının biraz daha dikkatli olması lazım.

Tamam hakem art niyetli değil ama krampon renginden olabilir ne demek, 5 metrede hakem. Ayrıca Kasımpaşa maçının hakemi de buydu galiba.

Levent Tüzemen gibi olması lazım yorumcularının. Tarafsızlıkla Hakkını savunma arasındaki ince çizgiye dikkat etmek lazım.

Ayrıca tarafsızım diyorsan çıkma kardeşim tarafatr tv sine. adamların tv sini bir açıyorum. syrettiğim maçı başka maç diye düşünüyorumm. öyle yorumcular kullanıyorlar. Bizim şu tarafsız olmam lazım objektf olmam alzımcılığımız beni öldürecek..

bu haftaki manşet programını sunan bayan spiker yeni galiba voleybol bilgisi çok ama çok üst düzeyde çok zevkli bir program oldu GS TV de bence çok önemli değişiklikler var ilk başlarda reklam dahi alamayan kanal şimdi 18 19 dakika reklam yapıyor çok ilginç :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
bu haftaki manşet programını sunan bayan spiker yeni galiba voleybol bilgisi çok ama çok üst düzeyde çok zevkli bir program oldu GS TV de bence çok önemli değişiklikler var ilk başlarda reklam dahi alamayan kanal şimdi 18 19 dakika reklam yapıyor çok ilginç :)
Bayan mi sundu,Adnan abi gene mi ayrildi GS TV´den? :( :?

Barış Şişman' Alıntı:
Kanalda maç öncesi ve sonrası programlar, haberler hariç hiç "canlı" program yapılıyor mu?
Benim bildiğim yapılmıyor . Bence gerekte yok sonuçta program yapıldıktan 2 3 saat sonra yayınlanıyor. Canlı yayın zor iş her türlü aksilik olabiliyor ...
Birde 24 Saniye programı şuanlık yok başka bir isimle anlaşılıp yapılacak yada Adnan tek devam edecek

Televizyonların olmazsa olmazlarındandır canlı yayınlar, madem Digitürk bünyesindeki kanallar arasında birinciliğe oynuyoruz ve madem izlenme oranları yüksek "bence" canlı yayında olmalı..

Atıyorum Futbol Akşamı programını canlı yapabilirler mesela ya da diğer programları, yeter ki onlarda istesinler..