Galatasaray TV

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":3pz4ihry]Kanalda maç öncesi ve sonrası programlar, haberler hariç hiç "canlı" program yapılıyor mu?
Benim bildiğim yapılmıyor . Bence gerekte yok sonuçta program yapıldıktan 2 3 saat sonra yayınlanıyor. Canlı yayın zor iş her türlü aksilik olabiliyor ...
Birde 24 Saniye programı şuanlık yok başka bir isimle anlaşılıp yapılacak yada Adnan tek devam edecek[/quote:3pz4ihry]

onur bence sen bu kadara bildiyle kanalda stajyer olarak işe başlarsın.Senin demeçlerinde o ışığı gördüm.Her kanal her gün belirli saatlerde canlı yayın yapması lazım.Yoksa hepsi kanal 1 gibi olur.Baksana ntvspor'a adamlar 7/24 canlı nerdeyse :)

Ya ben olaya aslında şu yönden bakmıştım canlı yayında olsa hani sonuçta msj atılmazsa seyirci tarafından hani soru cevap şeklinde yapılsa dediğiniz haklı olabilir ama zaten dediğim gibi çekildekten 3saat sonra yayında oluyor bencede aslında canlı yayınlanırsa hoş olur ama yaklaşık 1buçuk saatin canlı yayına giden harcamaları bence gereksiz olur çünkü ıvır zıvır çok şeye gidiyor ama tekrarda öyle bir durum yok bırakın tek eksik yanımı z az canlı yayın olsun zaten bu konuda yakında bir kaç sürpriz gelecek basketbol programlarında soru cevap şeklinde .

Onur Karakuzu' Alıntı:
bu haftaki manşet programını sunan bayan spiker yeni galiba voleybol bilgisi çok ama çok üst düzeyde çok zevkli bir program oldu GS TV de bence çok önemli değişiklikler var ilk başlarda reklam dahi alamayan kanal şimdi 18 19 dakika reklam yapıyor çok ilginç :)
Bence Adnan abi daha iyiydi. :( :?

Yarın GS Cafe Crown' ın Avrupa maçı canlı yayınla GS TV de bayanlarımızın voleybol maçıda uzama ihtimali için verilmeyecekmiş nerden takip edeceğiz bilmiyorum inşallah bir skor yapar kanal ...

Kanal güzel işler yaparak yoluna devam ediyor ama kimsenin bir yerlere yayın akışı vermek aklına gelmiyor galiba ya da aklına geliyor da nasıl olsa biz uyamayacağız bu akışa boşuna vermeyelim diye mi düşünüyorlar acaba?

Halil İbrahim' Alıntı:
Kanal güzel işler yaparak yoluna devam ediyor ama kimsenin bir yerlere yayın akışı vermek aklına gelmiyor galiba ya da aklına geliyor da nasıl olsa biz uyamayacağız bu akışa boşuna vermeyelim diye mi düşünüyorlar acaba?

http://www.galatasaray.org/galatasarayt ... isicrs.php
bu linkte var ama çoğu zaman aksatıyorlar..zaten çoğu programın saaati belli 00,30 da tekrar maçları oluyor genellikle teramo maçı büyük ihtimal 00,30 da olur.

Kenan İmirzalıoğlu Galatasaray Televizyonu'nda

Melisa Çizmeci?nin sunduğu ,her hafta sanat,spor,siyaset ve iş dünyasının en renkli isimlerini en keyifli sohbetleriyle evlerinize konuk eden Bizim Dükkan, bu hafta Türkiye?yi ekrana bağlayan Ezel dizisinin Ezel?i Kenan İmirzalıoğlu?nu ağırlıyor.

?Ezel?den beri Galatasaraylıyım? diyen İmirzalıoğlu?nun sarı kırmızılı renklere olan aşkını, Ezel dizisiyle ilgili detayları,Galatasaraylı futbolcuların yorumlarını ve merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını Bizim Dükkan?da bulacaksınız.

Sürprizlerle dolu programda ayrıca Ezel dizisi ve filmlerinden görüntüleri de izleyeceksiniz.
Bizim dükkan Cumartesi 21.00?de Galatasaray Tv?de...

gerçekten sağlam GS'lıdır 29da bir kere tanışma fırsatı bulmuştum barda konuşurken biz, barmenle aralarında şuna benzer bir konuşma geçti.

barmen: siz büyükseniz bizde sizden büyğüz abi. nasıl yendik gecen hafta sizi
Kenan: sen FBlisin galiba? hiç gittinmi FB müzesine gezmeye?
barmen: hayır gitmedim
Kenan: gitme zaten bakacak bişi yok.. :)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
GSTV ile Digiturk kaç yıllığına anlaşmıştı?
Sözleşme bittiğinde belki uyduyada geçer.

Şöyle anlatayım. Rtük, frekans için yasalarını düzenlemeli. Ondan sonra yeni frekans ihalesine çıkmalı. Ancak ondan sonra GS'ın uydudan yayın yapmasını bekleyebiliriz. Daha önce uydudan yayın yaparken D yayıncılığın katkısı ile yapıyorduk. D yayıncılığın başka kanallar açabilirim diyip aldığı frekansları kullandık geçici olarak. Şu an da da RTÜK'ün gözünde GSTV diye bir kanal yok. zira frekans tahsisi yapılmamış bir kanal GSTV. Biz digiturk eğlence paketi içinde bir kanalız. Şu süreç itibarı ile de uyduya çıkmamız imkansız. tam emin değilim ama kabloda uydunet'in, "teledünya" gibi bir oluşumu var. İşte ona dahil olabilir belki GSTV... (tabi gene üyelik sistemli)

Haldun Üstünel GSTV'de

Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Galatasaray Televizyonu'na yeni transferler ve Avustralyalı yıldız oyuncumuz Harry Kewel'la ilgili özel açıklamalar yaptı.

Haldun Üstünel'in açıklamaları saat 17.00'de başlayacak GSTV haber bülteninde ekranlara gelecek.

Haldun üstünel GSTV ye çıktı...Harry kewell için kontrat yenileyeceğiz gibi bir şey demediği gibi, hatta Kewell'in gidişide hem ona hem camiamıza yakışır şekilde olacak dedi.. Bu bence Kewell'in sezon sonu gideceği anlamına geliyor.. İyi yani 4-6 hafta arası kewell'in döneceğini söylüyor..