Galatasaray TV

Uygulamanın doğruluğunu tartışmayacağım fakat D-Spor kulüp televizyonuna öncelik vermek izlenirliğini arttırmak adına kendi yayın programındaki maçı şifreliyorsa bu iyi bir şey değil. Dün Bayanlar liginin iki denk takımı oynadı ve belki de ligin en iyi maçlarından biri oldu fakat D-Spor açık yayın yapmadığı için izlenemedi. Neden şifreleme yapıldı bilmiyorum fakat maç sadece Galatasaray Tv'den izlenebilsin diye böyle bir uygulamaya gittilerse, voleybol federasyonunun voleybol izlemek isteyen kitlekitlenin yanında olması gerekeni yapması lazım.

Onur Karakuzu' Alıntı:
normal televizyon gibi gayet canlı pazar günü 13 ve 15te iki voleybol maçıda sadece Gs tv deymiş sevindirici ir haber :)
Biz seyredemiyoruz bari ne degisiklikler var onu yazarsan sevinirim,acaba canli yayin araci alinmismidir asil merak ettigim bu sahsen.

Alınmadı hala hakan digiturkten besleniyoruz bakalım onlarla ayrılınca neler olacak ama digiturk şuanda sağolsun her türlü desteği veriyor gerçekten diğer şeyler aynı .

Onur Karakuzu' Alıntı:
Alınmadı hala hakan digiturkten besleniyoruz bakalım onlarla ayrılınca neler olacak ama digiturk şuanda sağolsun her türlü desteği veriyor gerçekten diğer şeyler aynı .
Sayet bigün cikarsak tekrar canaga dönme sansimiz ne sence?

bence şuanda çok çok zayıf çünkü şuanda şifreleme dönemide olduğundan artık iyice gözümüz kulağımız digiturk oldu kendi ayaklarımızın üstünde durmak istiyorsak üzerinde GS TV yazan bir araca ihtiyac var !!

Canlı yayın aracına artık gerek kalmadı aslında... Malum 3G diye bir şey çıktı bir laptop halleder işi.. Sorun yok artık klüpte. İki tane donanımlı stüdyo da var. Yayını nasıl zenginleştireceklerini bilemiyorlar belki..

Sühan Cem' Alıntı:
Canlı yayın aracına artık gerek kalmadı aslında... Malum 3G diye bir şey çıktı bir laptop halleder işi.. Sorun yok artık klüpte. İki tane donanımlı stüdyo da var. Yayını nasıl zenginleştireceklerini bilemiyorlar belki..
Sorun yokta kanalin kendiside yok ama.... :( :?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3bz0p5vt]Canlı yayın aracına artık gerek kalmadı aslında... Malum 3G diye bir şey çıktı bir laptop halleder işi.. Sorun yok artık klüpte. İki tane donanımlı stüdyo da var. Yayını nasıl zenginleştireceklerini bilemiyorlar belki..
Sorun yokta kanalin kendiside yok ama.... :( :?[/quote:3bz0p5vt]

Hakan internetten aylık 1 tlye satın alabilirsin yayını. Tabii haklısın bir çok kişi kredi kartı kullanmıyor hatta olanları da netten kredi kartı kullanmakta endişeli. Bu yüzden klübün, ödeme şeklinde değişiklikler ve farklılıklar yaratması lazım. Mesela cep telefonundan bir yere kısa mesaj atarak aylık ödemenin sağlanıp üye yapılması düşünülebilir.

Sühan Cem' Alıntı:
Hakan internetten aylık 1 tlye satın alabilirsin yayını. Tabii haklısın bir çok kişi kredi kartı kullanmıyor hatta olanları da netten kredi kartı kullanmakta endişeli. Bu yüzden klübün, ödeme şeklinde değişiklikler ve farklılıklar yaratması lazım. Mesela cep telefonundan bir yere kısa mesaj atarak aylık ödemenin sağlanıp üye yapılması düşünülebilir.

1 TL değil abi 4,99

Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2gli0xr7]

1 TL değil abi 4,99[/quote:2gli0xr7]

ha 5 liramıymış.. başkan 1 TL den bahsedince öyle olacak sanmıştım. ben de TV'si olduğundan bakmamıştım net olayına.. Teşekkür ederim Uğur bilgi için..

Sühan Cem' Alıntı:
Benim demek istedigim o degildi,nicin kanali izliyebilmek icin ayda 5 TL vermek zorundayim?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":eek:l95um93]

Benim demek istedigim o degildi,nicin kanali izliyebilmek icin ayda 5 TL vermek zorundayim?[/quote:eek:l95um93]

Anladım Hakan.. Bu da bir bakış açısı tabii. Eğer karasalda olsa takımımız para alamzlardı büyük ihtimalle. Uyduya çıkamıyoruz zaten bilmem haberin varmı? Çnükü GSTV hala resmen bir TV kanalı olarak görülmüyor. RTÜK'ün frekans ihalesini yapması gerekiyor. Dsmart'ın içinde iken de Doğan yayıncılık kendilerine ait frekansları bize kullandırtıyordu. Diyeceksinki Digiturk'den ücretsiz olabilir. Haklısın olabilir ama taraftarında olaya katılmasını istiyor yönetim. Sinekden yağ çıkartmaya çalışıyor. Yıllığı 48 tl olmasına rağmen ben aylık üye oldum mesela Her ay 5 tl katkı sağlayabileyim diye. Herkesin böyle olmasını beklemiyorum ama bana görede yayın kalitesi artacaksa, paralı olmasında sakınca yok. Bedava iken olan yayını da hatırlıyorum çünkü...

Yayından görüntü

gstv1.jpg

bunun bir çok örneği var klüpler bunlardan paralar kazanıyor mesela manu tv chelsea tv barca tv madrid tv bunların hepsi aylık 9euro gibi bedelle izleniyor ve klüpler artık bir gelir kapısı olarak görünüyor nasıl bir formayı niye parayla satın alıyorsan klubün resi kanalınında paralı olmasına şaşırmamak lazım malum kanalı örnek verirseniz bilemem ama onların yıllık gelirleri zaten yüksek ve böyle şeylere ihtiyaç yok benim kendi görüşüm bu ben memnunumda birkaç ufak tefek aksaklıklar tabiki var ama bence güzel

Onur Karakuzu' Alıntı:
bunun bir çok örneği var klüpler bunlardan paralar kazanıyor mesela manu tv chelsea tv barca tv madrid tv bunların hepsi aylık 9euro gibi bedelle izleniyor ve klüpler artık bir gelir kapısı olarak görünüyor nasıl bir formayı niye parayla satın alıyorsan klubün resi kanalınında paralı olmasına şaşırmamak lazım malum kanalı örnek verirseniz bilemem ama onların yıllık gelirleri zaten yüksek ve böyle şeylere ihtiyaç yok benim kendi görüşüm bu ben memnunumda birkaç ufak tefek aksaklıklar tabiki var ama bence güzel
Iyide o bahs ettigin tvlerin canli yayin araci olmasi kuvvetle muhtemel,oysa bizim kanalin canli yayin araci olmadigini ve bütün yayinlari (mac yayini dahil) DIGI´nin yardimiyla yaptigini kendin söylüyorsun zaten,düsünsene daha canli yayin araci olmayan bir kanala neden ayda 5 TL veriyim ki? Böyle sacma sey mi olur?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":312apesp]bunun bir çok örneği var klüpler bunlardan paralar kazanıyor mesela manu tv chelsea tv barca tv madrid tv bunların hepsi aylık 9euro gibi bedelle izleniyor ve klüpler artık bir gelir kapısı olarak görünüyor nasıl bir formayı niye parayla satın alıyorsan klubün resi kanalınında paralı olmasına şaşırmamak lazım malum kanalı örnek verirseniz bilemem ama onların yıllık gelirleri zaten yüksek ve böyle şeylere ihtiyaç yok benim kendi görüşüm bu ben memnunumda birkaç ufak tefek aksaklıklar tabiki var ama bence güzel
Iyide o bahs ettigin tvlerin canli yayin araci olmasi kuvvetle muhtemel,oysa bizim kanalin canli yayin araci olmadigini ve bütün yayinlari (mac yayini dahil) DIGI´nin yardimiyla yaptigini kendin söylüyorsun zaten,düsünsene daha canli yayin araci olmayan bir kanala neden ayda 5 TL veriyim ki? Böyle sacma sey mi olur?[/quote:312apesp]

Hakan sorduğun sorunun yanıtını sana vermiştim ama hala canlı yayın arabası diyorsun. Ne yapacaksan arabayı? Burda taraftar canlı yayın arabası varmı diyor. Diğer tarafta bir başkası çatının kapakları vidalımı olacak yoksa yoksa twist-off mu diye soruyor. abartmaya başaldık ilgi alakayı...

Almayan almasın arkadaşım GStv'yi ne diyeyim yani.

Başkan demin söyledi bir konuşmasında Digitürk klübümüzde her konuda desteği varmış, çekim tekniği, otobüs filan her konuda destekliyormuş, sadece personel masraflarını biz ödüyormuşuz...

Mustafa Yalçın