Galatasaray TV

Utku OĞUL' Alıntı:
Daha durun Beşiktaş -Fb tv bile uzun süre bekledi kablo tv'yi...Özellikle Bjk tv kabloya geçeli sayılı gün oldu herhalde.Ayrıca özel dekoderler var klube katkı yapmak isteyenler duyurulur 8)
Bjk tv kablo tv de yok.

BJK tv İstanbuldaki koblo da yok.Galaxy i de ilk defa duydum.ama başka şehirlerde varsa onu bilemiyorum.

Re: GS TV (Frekans Sayfa 6'da)

haykırışşşşşşş

günde 3 defa futbo programı yayınlanıyor farklı farklı ve bu 3 programın da 3 er defa tekrarlarını izliyoruz bugüne kadar bir voleybol programı izledim onun dışında hiç birşey yok ya nolur el atalım ben kanalımda basketbol izlemek istiyorum haber bülteninde 3 gün aynı haberi izliyoruz sıkıldık artık sıkıldık duyuralım şu sesimizi

şuanda kablolu tv nin kanal kapasitesi dolu yeni bir projeyle bu kapasite 3 katına çıkıyor vel bu bu projenin en başındada bizim dilekçemiz var MIŞ.özhan canaydının açıklaması aynen bu

Arkadaşlar gs tv spikerleri bece çok yetersiz.Özellikle mustafa muratoğlu çok amatör .ayrıca veli yiğit ve can erbesler de yetersiz.Daha iyi lerini bulmalıyız.ayrıca fb tv spikerlerine baktığımızda hepsi cnn türk ten geldiler.çok tecrübeli.Bizde böyle isimler almalıyız

arkadaşlar bugün sabah 9.30 sularında bizim kablo tvde euro d yerine GSTV geldi.şu anda yaklaşık 1.5 saatir yayın yapıyolar.acaba GSTV kalıcı olacak mı kablo tvde?bi bilgisi olan varsa acaba yazabilir mi?

Spikerler gerçektende çok yetersiz kalıyor ayrıca bir programı defalarca göstermeleri günlerce önce olan bir olayı hala söylemeleri insanı sıkıyor...

Resmi sitemiz sonrası,GS TV 'de acayipleşti.Basketbola biraz ilgisizler gibi.Bir iki örnek.Galatasaray bayan takımının avrupa maçı yayınlanacak ve maçın tanıtımında voleybol topu gösteriliyor.Bir de geçtiğimiz pazar günü oynanan maçta,GS TV ,çağrı yapıyor.Çağrı şöyle,Aslanlarımız pazar günü saat 14:00 da (yanlız) bırakmayalım.Türkçe hatasını herkes gördü umarım.Bu çağrı günlerce televizyonda kaldı.Televizyonun,günümüzde etkilerini tartışmaya gerek yok.Biraz daha ilgili olsalar iyi olacak.