Galatasaray TV

ya aldıkları paralar çok uçuk çok çok iş yapan adam 1500alıyor can 3500 filan yazık günah ya hepsini belli düzeye çekeceksin yada yapmayackasın bu işi .. ..

Ben de hem tv hem netten üyeyim kalite bende de iyidir hep. Yalnız aynı anda çok kişinin girdiği zamanalr yayını biraz geiden alma ihtimali var netten izlendiğinde

Konu Galatasaray olunca şikayet etmek gibi bir adetim olmadığı için dile getirmiyordum. Ödediğim altı üstü ayda 5 TL diyordum. Zaten 3-4 aydır toplasam 3 saat izlememişimdir kanalımızı.

Geçen Berkan Ankara´ya geldiğinde ara ara giriyordu, büroda pek sorun yaşamasak da evdeki internetin hızı 8 MB olmasına rağmen kalite çok düşüktü ve donma yapıyordu.

Onur Yavuz' Alıntı:
Konu Galatasaray olunca şikayet etmek gibi bir adetim olmadığı için dile getirmiyordum. Ödediğim altı üstü ayda 5 TL diyordum. Zaten 3-4 aydır toplasam 3 saat izlememişimdir kanalımızı.

Geçen Berkan Ankara´ya geldiğinde ara ara giriyordu, büroda pek sorun yaşamasak da evdeki internetin hızı 8 MB olmasına rağmen kalite çok düşüktü ve donma yapıyordu.
İlginç abi bende ne bir donma var ne de bir kalite düşüklüğü 24saat açıktır bende ..

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Arkadaşlar Melih Şabanoglu abimiz vardı
GS TV de Gayın Sin programını sunardı
haberi olan varmı

Melih abinin ayrıca gayin-sin.net adlı bird eblogu vardı. oldukça güzel yazıalr yazdığı ve insanalrın güzel yorumalrı ile katıldığı. Nisandan beri ara vermişti geçen gün, tekrar oraya yazmaya başlayabilecğeini söyledi. GSTV ile ise bir alakası yok en azından şu an için.

Ben televizyonu internet üzerinden seyrediyorum ama galatasaray.com'a bir türlü giremiyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı yada nasıl çözebilirim bu sorunu

Biraz anlatir misiniz arkadaslar,mac yayini,program jenerikleri vs. nasil? Bu arada yeni mac spikeri var mi yoksa Veli & Can devam mi ediyor? Yeni muhabir(ler) var mi?

ben sağdan soldan duyduklarımı anlatayım 2bayan 2 erkek spiker alınıp kadro olarak çok genişletildi hala canlı yayın aracı yok digiturk abimizin eline bakıyoruz ama şuda bir gerçek 3g sistemi getirildi ve bu muhteşem bence her an canlı yyaın yapılabilecek bu spikerlerin yanı sıra iddaa programı içinde muhteşem 2isimle anlaşıldı buda süper gelişmeler yeni programlar çıkmaya devam edecekmiş ben hala üye olmayanlara şiddetler tavsiye ederim ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
ben sağdan soldan duyduklarımı anlatayım 2bayan 2 erkek spiker alınıp kadro olarak çok genişletildi hala canlı yayın aracı yok digiturk abimizin eline bakıyoruz ama şuda bir gerçek 3g sistemi getirildi ve bu muhteşem bence her an canlı yyaın yapılabilecek bu spikerlerin yanı sıra iddaa programı içinde muhteşem 2isimle anlaşıldı buda süper gelişmeler yeni programlar çıkmaya devam edecekmiş ben hala üye olmayanlara şiddetler tavsiye ederim ..
Yurdisi internet üyeligi nekadar abi biliyor musun?

ben internetten ne kadar bilmesem de digiturkte 3euro diye duymuştum yinede biraz araştırıp kesin bir şey bulursam söylerim ama dediğim gibi kesin değil bir araştırmak lazım .

Arkadaslar,Can Erbesler kanalimizdan ayrildi mi? Bunu sormamin bir sebebi var oda su,az önce SPORTS TV Spartak Moskova-Zirina sampiyonlar ligi karsilasmasinin özetini gösterdi ve orada Can Erbesler konustu. :shock:

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaslar,Can Erbesler kanalimizdan ayrildi mi? Bunu sormamin bir sebebi var oda su,az önce SPORTS TV Spartak Moskova-Zirina sampiyonlar ligi karsilasmasinin özetini gösterdi ve orada Can Erbesler konustu. :shock:
bizden 3500 tl alan adam ayrılır mı :)