ya aldıkları paralar çok uçuk çok çok iş yapan adam 1500alıyor can 3500 filan yazık günah ya hepsini belli düzeye çekeceksin yada yapmayackasın bu işi .. ..
ben de üyeyim fakat görüntü kalitesi çok iyi bende ?Fatih Sinan DURAK' Alıntı:Şimdi üye oldum kanala görüntü kalitesi çok kötü tam hayal kırıklığı oldu
İlginç abi bende ne bir donma var ne de bir kalite düşüklüğü 24saat açıktır bende ..Onur Yavuz' Alıntı:Konu Galatasaray olunca şikayet etmek gibi bir adetim olmadığı için dile getirmiyordum. Ödediğim altı üstü ayda 5 TL diyordum. Zaten 3-4 aydır toplasam 3 saat izlememişimdir kanalımızı.
Geçen Berkan Ankara´ya geldiğinde ara ara giriyordu, büroda pek sorun yaşamasak da evdeki internetin hızı 8 MB olmasına rağmen kalite çok düşüktü ve donma yapıyordu.
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Arkadaşlar Melih Şabanoglu abimiz vardı
GS TV de Gayın Sin programını sunardı
haberi olan varmı
Yurdisi internet üyeligi nekadar abi biliyor musun?Saim Karakuzu' Alıntı:ben sağdan soldan duyduklarımı anlatayım 2bayan 2 erkek spiker alınıp kadro olarak çok genişletildi hala canlı yayın aracı yok digiturk abimizin eline bakıyoruz ama şuda bir gerçek 3g sistemi getirildi ve bu muhteşem bence her an canlı yyaın yapılabilecek bu spikerlerin yanı sıra iddaa programı içinde muhteşem 2isimle anlaşıldı buda süper gelişmeler yeni programlar çıkmaya devam edecekmiş ben hala üye olmayanlara şiddetler tavsiye ederim ..
bizden 3500 tl alan adam ayrılır mıHakan Avci' Alıntı:Arkadaslar,Can Erbesler kanalimizdan ayrildi mi? Bunu sormamin bir sebebi var oda su,az önce SPORTS TV Spartak Moskova-Zirina sampiyonlar ligi karsilasmasinin özetini gösterdi ve orada Can Erbesler konustu. :shock: