Galatasaray TV

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":138svy2u]Hakan canlı yayın aracı var yada yok sonuçta yayınlanıyor maçlar üretmeye gerek yok ben çok ama çok memnunum gerçekten :)
Ben digilim üstüne basa basa söylüyorum,insallah sonu D-SMART gibi olmaz ne diyim.[/quote:138svy2u]

Neden !??

Yahu 5 TL bir kahve - çay parası arkadaşlar. Bunu söyleyen ben de zengin falan değilim. Memur çocuğuyum yani. İlk gün üye oldum daha da açıp izlemedim bile. Bizim ülkemizde olmaz da şöyle bir 50 bin kişi üye olsa 3 milyon TL yapar yılda. Destek olmak lazım.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Yahu 5 TL bir kahve - çay parası arkadaşlar. Bunu söyleyen ben de zengin falan değilim. Memur çocuğuyum yani. İlk gün üye oldum daha da açıp izlemedim bile. Bizim ülkemizde olmaz da şöyle bir 50 bin kişi üye olsa 3 milyon TL yapar yılda. Destek olmak lazım.
Emre,sende bircokkez sahit olmussundur ki,acildigi ilk günden beri biz taraftarlari hayalkirikligina ugratan bir kanaldan bahs ediyoruz,hadi diyelim üye oldum beni tekrar hayalkirikligina ugratmiyacaginin garantisini verebilir misin?

Kanalın ücreti çok fazla değil tabii ama asıl sorun yalnızca Digitürk'te olması. Dolayısıyla Digitürk üyesi olmak da gerekiyor aynı zamanda. Bu da bir külfet getiriyor tabii insanlara.
Eğer üyelik sistemiyle bir kanal kuruyorsanız (ki normaldir bence) kanalı kaliteli yapmanız lazım. Programların kalitesi fazla iyi değil. Örneğin voleybol maçını yayınlıyorsunuz bir tane yorumcu koymuyorsunuz.
Takımın voleybol ve bayan basketbol maçlarının yalnızca içsaha maçları canlı yayınlanıyor. O da hepsi değil. Ayrıca siz iyi bir takım da kurmalısınız ki maça gidemeyenler (mesela bizim gibi Ankara'dakiler) izlesin. İddiasız bir takımın, sürekli yenilen bir takımın maçları izlenmez. Dolayısıyla Galatasaray TV'nin üye sayısı amatör branşlardaki başarıyla da ilgili.
Ayrıca özel basılan Galatasaray kitabından da alarak (ki fiyatı 400 liraydı ve yalnızca 1905 adet basılmıştı) kulübe katkıda bulunanlardan biriyim. Kocaman, dev gibi bir kitap, ama içerik çok kötü. Ne doğru düzgün anı var, ne futbol dışı branş. Örneğin elimde Galatasaray plakları var, kitapta adı bile geçmiyor Galatasaray şarkılarının. Sözün özü kulüp taraftar desteği istiyorsa biraz özenli yapacak işleri. Televizyonu da öyle, dergisi de öyle, kitabı da öyle özenli olacak. Naçizane görüşlerim :)

Eurosport'da ki eski spikeri manşet programı için galiba transfer etmişiz.Bugün Galatasaray.org da görmüştüm.Spikerin adı da Başak Koç muş.İlk konuğu da yarın Franck Dehne !

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Kanalın ücreti çok fazla değil tabii ama asıl sorun yalnızca Digitürk'te olması. Dolayısıyla Digitürk üyesi olmak da gerekiyor aynı zamanda. Bu da bir külfet getiriyor tabii insanlara.
Eğer üyelik sistemiyle bir kanal kuruyorsanız (ki normaldir bence) kanalı kaliteli yapmanız lazım. Programların kalitesi fazla iyi değil. Örneğin voleybol maçını yayınlıyorsunuz bir tane yorumcu koymuyorsunuz.
Takımın voleybol ve bayan basketbol maçlarının yalnızca içsaha maçları canlı yayınlanıyor. O da hepsi değil. Ayrıca siz iyi bir takım da kurmalısınız ki maça gidemeyenler (mesela bizim gibi Ankara'dakiler) izlesin. İddiasız bir takımın, sürekli yenilen bir takımın maçları izlenmez. Dolayısıyla Galatasaray TV'nin üye sayısı amatör branşlardaki başarıyla da ilgili.
Ayrıca özel basılan Galatasaray kitabından da alarak (ki fiyatı 400 liraydı ve yalnızca 1905 adet basılmıştı) kulübe katkıda bulunanlardan biriyim. Kocaman, dev gibi bir kitap, ama içerik çok kötü. Ne doğru düzgün anı var, ne futbol dışı branş. Örneğin elimde Galatasaray plakları var, kitapta adı bile geçmiyor Galatasaray şarkılarının. Sözün özü kulüp taraftar desteği istiyorsa biraz özenli yapacak işleri. Televizyonu da öyle, dergisi de öyle, kitabı da öyle özenli olacak. Naçizane görüşlerim :)
Kelimesi kelimesine katiliyorum Kurtulus abi,hayalkirikligindan kastim buydu aslinda.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Eurosport'da ki eski spikeri manşet programı için galiba transfer etmişiz.Bugün Galatasaray.org da görmüştüm.Spikerin adı da Başak Koç muş.İlk konuğu da yarın Franck Dehne !
"Manset"isimli programin sunucusu yine mi degismis?

GSTV'nin kalitesini biz yükselteceğiz arkadaşlar. Üye sayısı arttıkça onlara verilen hizmette artar. Başkanımız bilakis ilk ağızdan söyledi. GSTV GS bonus GSMobile gelirleri direk amatör şubelere akacak.. Sonuçta bende ligtv yok ama GSTV var. İzlediğim yok ama aldım. Amatör şubelerin kalkınmasını istiyorum. Üye sayısı arttıkça, daha fazla gelir elde edilecek ve amatör şubelerde kalite artacak. Şampiyonluğa oynayan iyi takım kuruldumu da, zaten içeride dışarıda tüm maçalrını verecektir GSTV. Digitürkde olması önem taşmıyor bir yönden. Çünkü Netten de üyelik sistemi ile izlenebiliyor artık.

Alisamiyende canlı yayın stüdyomuz vardı. Aslantepeye bunun daha büyük ve kapsamlı olanını ekliyorlar. O zaman konuklarımızı GSStore larda değil direk o stüdyolarda ağırlayabileceğiz. Önümüzdeki sene çok iddialı bir kanal haline gelecektir. Zaten kanalın geliri artarsa, Uyduya da çıkacaktır.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
ilk konuğu değil o yaklaşık 2aydır yapıyor programı fenada değil kanal gerçekten iyi yeni sezonda daha da iyi olcak buna inanın ..

Onur abi, ben yeni görüyorum.Hatta kimmiş diye Google amcaya sordum.Diyor ki; Eurosport ve Trt Türk kanallarında voleybol programları yapmış.Ayrıca radyo programı falan da varmış.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Onur abi, ben yeni görüyorum.Hatta kimmiş diye Google amcaya sordum.Diyor ki; Eurosport ve Trt Türk kanallarında voleybol programları yapmış.Ayrıca radyo programı falan da varmış.
ayrıca eski bir voleybolcu diye biliyorum programda çok bahsediyor kendinden ama güzel yapıyor programı sanırım 2 3 haftaya 3 4 çalışan daha alınacakmış :)

Bayanların Avrupa maçlarını Dspor yayınlayacakmış.Umarım Galatasaray TV'miz de yayınlar.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":15o7vdhe]Bayanların Avrupa maçlarını Dspor yayınlayacakmış.Umarım Galatasaray TV'miz de yayınlar.
evet ama yayınlanamayacak yayın hakkını almış d spor[/quote:15o7vdhe]GS TV´demi yayinlanmiyacak?

Evet.Sadece tekrarlar yayınlanır.D spor yayın haklarını satın almış.

bugün bir kez daha kutladım GS TV yi sabahtan beri yas ilan edildi özhan başkanımız için rozet siyah beyaz oldu her an hatırlandı tekrar tekrar teşekkürler gerçekten .

Dün gecede ekranı karartarak, "Galatasaray'ımızın Başı Sağolsun" ibaresini eklediler..

Bugünde sabahtan öğlen 1'e kadar anma programı yaptılar ama ondan sonra ne oldu bilemiyorum.

Güzel şekilde vefa örneği gösterdi kanal.

Barış Şişman' Alıntı:
Dün gecede ekranı karartarak, "Galatasaray'ımızın Başı Sağolsun" ibaresini eklediler..

Bugünde sabahtan öğlen 1'e kadar anma programı yaptılar ama ondan sonra ne oldu bilemiyorum.

Güzel şekilde vefa örneği gösterdi kanal.
muhteşemdi 2gün boyunca devam ediliyor gerçekten vefa öreneğini en iyi şekilde gösterdi tam 48saattir her dakikası Özhan Başkanımızla geçiyor kanalın duygulanmamak elde değil