Galatasaray TV

Valla ben digi üstünden zaten üyeydim üstüne birde webden oldum az önce :)
Şirkette tv yok bugünde seçim var izlemek istedim ve ödedim 5 tl ve bence hiç problem değil. Kanalın iyi olması için üyesi olmalı

Hakan Avci' Alıntı:
Bugün oynadigimiz FB-GS bayan basketbolunu kim anlatti bizim kanalda?
veli yiit anlattı sanırım derya ablada yorumcuydu gerçekten maçı Gs tvden izledigimi anladom muhteşem yorumlardı inşallah bundan sonra her basketbool maçında birlikte yorumlarlar ..

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":124y608l]
veli yiit anlattı sanırım derya ablada yorumcuydu gerçekten maçı Gs tvden izledigimi anladom muhteşem yorumlardı inşallah bundan sonra her basketbool maçında birlikte yorumlarlar ..
Derya abla kim?[/quote:124y608l]

NtvSpor'da ki Eurocup final maçında yorumculuk yapan eski basketbolcumuz...

Kress'in serbest atışlarında HOOOOOOOOOOOOOOP girdi demişti. ;)

Galatasaray?ın Yeni Sezondaki İlk Maçı GSTV?de

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda?da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Alman ekibi Kleve?yle karşılaşıyor. Galatasaray Televizyonu, Galatasaray?ın yeni sezondaki bu ilk karşılaşmasını canlı yayınla ekranlara getiriyor.

Yeni transferler Lorik Cana, Serdar Özkan, Çağlar Birinci, Ali Turan, Mehmet Batdal ve Musa Çağıran?ın ilk kez forma giyeceği karşılaşma, öncesi ve sonrasıyla, Galatasaray TV ve Galatasaray.com ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Maç öncesi canlı bağlantılar ve karşılaşma sonrası röportajların da yer alacağı yeni sezonun bu ilk heyecanını sarı-kırmızı ekranda yaşayın.

Volksbank Arena?da oynanacak Kleve-Galatasaray hazırlık maçı 13 Temmuz 2010 Salı günü Türkiye saati ile 20.00?de canlı yayınla GSTV?de.

Kleve maçı öncesinde Galatasaray Store satış standıyla stat içinde taraftarımızın hizmetinde olacaktır.

Galatasaray Dünyası Galatasaray Televizyonu'nda.

GSTV, teknolojinin olduğu her yerde!
GSTV | Galatasaray.com | GSTV-iPhone

çok güzel bir haber bence hazırlık maçımız kendi kanalımızda !

ben digitürk üyesiyim ama kesinlikle gs tvye üye olmayı düşünmüyorum,diğer kanallardan ekstra hiçbir şey olmayan bir kanala sadece ismi gs diye üye olmak saçma geliyor,tamam kulübe destek olalım ama karşılığınıda alalım,paralı olması baştan hataydı zaten....

Öğlen 2006 yılındaki son Kayseri maçını yayınladılar, gerçi son 25 dakikasına yetiştim ama izlerken yine gözlerim doldu. Hele, Denizli'den gelen gol haberinden sonraki göz yaşlarına bende evden katıldım. O duyguyu tekrardan yaşadım, tekrardan o 16 dakikaya gittim.

Bu arada yarınki lansmanı saat 19:05'te canlı yayınlayacak Gs Tv.

kanalın yıllık kazancı herşey dahil 6trilyon ama başımızda hasan bey gibi belalı bir yayın yönetmeni olunca çalışanların %90ı maaşların azlığından şikayetçi anlam veremiyorum ya bu duruma adam 2 aydır kanala uğpramıyormuş şuraya ua dan bir taraftarı geçirelim gör kanal nasıl yönetilir YETER ARTIK HASAN BEY YETERRRR !!!!!

Hasan Tankaya'nın bir kanal yönetemeceği konusunda hemfikir olsamda,kanal çalışanlarının maaşlarından şikayetçi olmasına bir anlam veremedim.İşlerini kusursuz mu yapıyorlar veya çokmu yetenekliler,bence kesinlikle değil.Zaten öyle olsalar eminimki yarın başka bir kanalda işe başlarlar.