Nasil yani anlamadim.Salih Coskun' Alıntı:Digiturk'te yayin yapan üstelik ücretli olan Galatasaray TV ile her platformda yayin yapan ve ücretsiz Fenerbahce TV arasindaki fark bunun tam tersi olmasi gerekmez miydi?
Nasil yani anlamadim.Salih Coskun' Alıntı:Digiturk'te yayin yapan üstelik ücretli olan Galatasaray TV ile her platformda yayin yapan ve ücretsiz Fenerbahce TV arasindaki fark bunun tam tersi olmasi gerekmez miydi?
Güzel söylüyorsunda abi,Bir kulüp kanali tarafsiz yayin yaparsa tepki görmez mi kendi taraftarindan? Her nekadar FB TV´den buyüzden nefret etsemde böyle yani.Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Açıkçası gerek Galatasaray TV gerekse Fenerbahçe TV yayıncılık açısından başarısız televizyonlar. Hani bu toplantıda FB TV'nin yer alması onları kaliteli yapmıyor. Bir kere iki televizyon da kulüp televizyonundan çok propaganda televizyonu gibi. Programlarının içeriği kötü. Değerlendirmeler objektif yapılmıyor.
Genel olarak yayın akışına bakarsak Fenerbahçe TV'de daha fazla program var. Galatasaray TV maç yayınlarının dışına yeni yeni çıkıyor. TV haberciliği bakımından da FB TV daha önde. Altyapı takımlarının maç sonuçlarına FB TV'de rastlarken, Galatasaray TV'de futbol dışında fazla altyapı sonucu görünmüyor. Galatasaray'ın, ülke kültüründe önemi düşünüldüğünde spor dışında programların olmaması garip geliyor. Ama zaten spor programlarının bile kalitesine bakıldığında, başka türde bir programın olmaması normal. İki televizyonun da profesyonel ellerde olmadığı belli.
Güzel söylüyorsunda abi,Bir kulüp kanali tarafsiz yayin yaparsa tepki görmez mi kendi taraftarindan? Her nekadar FB TV´den buyüzden nefret etsemde böyle yani. [/quote:2rmyfozi]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Kurtuluş Yazıcı":2rmyfozi]Açıkçası gerek Galatasaray TV gerekse Fenerbahçe TV yayıncılık açısından başarısız televizyonlar. Hani bu toplantıda FB TV'nin yer alması onları kaliteli yapmıyor. Bir kere iki televizyon da kulüp televizyonundan çok propaganda televizyonu gibi. Programlarının içeriği kötü. Değerlendirmeler objektif yapılmıyor.
Genel olarak yayın akışına bakarsak Fenerbahçe TV'de daha fazla program var. Galatasaray TV maç yayınlarının dışına yeni yeni çıkıyor. TV haberciliği bakımından da FB TV daha önde. Altyapı takımlarının maç sonuçlarına FB TV'de rastlarken, Galatasaray TV'de futbol dışında fazla altyapı sonucu görünmüyor. Galatasaray'ın, ülke kültüründe önemi düşünüldüğünde spor dışında programların olmaması garip geliyor. Ama zaten spor programlarının bile kalitesine bakıldığında, başka türde bir programın olmaması normal. İki televizyonun da profesyonel ellerde olmadığı belli.
GS TV´de bir ara altyazi haberi veriyordu,vermiyor mu artik? Malum sifreli oldugundan beri izliyemiyorumda kanalimizi.Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:taraf olmak, propaganda yapmak demek değildir ki. tabii ki taraf olacak. ancak biz eleştirmeyi sanki hakaret gibi algılıyoruz. bir maç kaybedilmişse, tabii ki birileri düzeyli olmak kaydıyla eleştirilecek. Açıkçası bu konuda bizim sicilimiz 'Adnan Sezgin' çıkana kadar daha temizdi. FB TV'yle kıyaslanamayacak ölçüde objektifti kanal. Ancak önce Osman Tanburacı'yla olan program sonra Adnan Sezgin'in katıldığı program tv'nin objektiflik ölçüsünü iyice düşürdü. Bence asıl önemli olan içeriktir yine de. Çünkü her TV kanalı sahibinin ya da yöneticisinin propagandasını az çok yapar. Önemli olan bunun ölçüsünü kaçırmamak. Diğer programların kalitesi yüksek olsaydı bu göze çarpmazdı bile. Program çeşitliliği ve tv haberciliği açısından FB TV'yi bizden daha iyi görüyorum. (Örneğin bu satırları yazdığım sırada FB TV altyazı olarak şu anda oynanmakta olan Genç Kızlar maçının set sonucunu geçiyordu GS:2 FB:1 olarak. Düşünün 3.seti biz alıyoruz ancak altyazı FB TV'de geçiyor, bizim kanaldan ses yok)
Nasil yani anlamadim.[/quote:13ska35t]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Salih Coskun":13ska35t]
Digiturk'te yayin yapan üstelik ücretli olan Galatasaray TV ile her platformda yayin yapan ve ücretsiz Fenerbahce TV arasindaki fark bunun tam tersi olmasi gerekmez miydi?
Dogrudur abi izlemiyorum son dönemde 6 ay dedim ama sanirim daha fazla olmus zaman yine su gibi akiyorSühan Cem' Alıntı:Salih GS'ın da kamplarında GSTV canlı yayın yapıyor. Hatta bırak bu seneyi geçen sene futbolcualrın katıldığı kamp günlüğü ve röportajlarının olduğu bir program vardı canlı yayınlanıyordu. Canlı yayın artık büyük bir olay değil. Çünkü 3g diye bişi çıktı. Bir laptop bir 3G'li GSM hattının olması yetiyor
Kurtulus abi,az öncede sordum kacirmissin sanirim,bizim kanalda eskiden altyazi haberleri veriyordu,yapilmiyor mu artik?Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Salih söylediklerinin çoğu doğru. Zaten benim söylemek istediğim aslında Fenerbahçe TV de o kadar kaliteli değil. Bu işe bizden önce girdikleri için program içeriği biraz daha zengin ancak kaliteli yayınlar yapılmıyor. Habercilikleri daha iyi. Söylediğim gibi biraz önce Genç Bayanlar Voleybol'da Fenerbahçe'yi 3-1 yendiğimizi FB TV'de öğrendim.
Bu işi eğer FB TV'de profesyoneller yapıyorsa çok da başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim. Ancak; bizim kanal daha kötü onu da itiraf etmek lazım. Son zamanlarda bir kıpırdanma var ancak sonuç neye varır onu da bilmiyorum. Galatasaray Lisesi mezunu pek çok iletişimci var. Onu bırakın Galatasaray Üniversitesinde İletişim Fakültesi var. Maç yayınları vb. dışında çok güzel programlar yapılabilir. Bu konuda birazcık cesur olmak gerekiyor sadece.
Sühan Cem' Alıntı:Ben özellikle Eray Sözen'e sormak istiyorum. Onnu bilgisi olabilir. GSTV 1 kasım'da ücretsiz olacakmış. Bu İnternet kullanıcıları içinde geçerli mi?
Yani sonunda kavusuyor muyum GS TV´ye?Barış Şişman' Alıntı:Canlı yayında Osman Tamburacı da demiş Sühan Abi, ben dinlemedim ama her yerde öyle geçiyor.
Bu arada Eray Sözen'e bir soru da ben sorayım, Adnan Sezgin için yapılan canlı program da kullanılan stüdyo bize mi ait yoksa Digitürk'e mi ait? Eğer bize ait ise orada güzel şekilde canlı pogramlar yapılabilir.
Yani sonunda kavusuyor muyum GS TV´ye?Hakan Avci' Alıntı:[quote="Barış Şişman":zcbzxn6n]Canlı yayında Osman Tamburacı da demiş Sühan Abi, ben dinlemedim ama her yerde öyle geçiyor.
Bu arada Eray Sözen'e bir soru da ben sorayım, Adnan Sezgin için yapılan canlı program da kullanılan stüdyo bize mi ait yoksa Digitürk'e mi ait? Eğer bize ait ise orada güzel şekilde canlı pogramlar yapılabilir.
Yani sonunda kavusuyor muyum GS TV´ye?Hakan Avci' Alıntı:[quote="Barış Şişman":b21r7sd9]Canlı yayında Osman Tamburacı da demiş Sühan Abi, ben dinlemedim ama her yerde öyle geçiyor.
Yarindan itibaren (Sühan Cem abimizin deyimiyle) sifresiz yayina geciyormus GS TV,acaba internet yayinida sifresiz olur mu bir bilgin var mi bu konuda?Barış Şişman' Alıntı:Alt yazı olarak haberler geçiyor diye sordun ya Hakan, bende onu kastettim o da yapılıyor derken..