Galatasaray TV

Hakan Avci' Alıntı:
Evet abi var,ben yurtdisinda yasiyorum ve Galatasaray.com a üye olursam nekadar,nasil ve kime ne sekilde ödiyecegimi bilmiyorum.
Hakan, internet üzerinden abone olabilirsin GS TV´ye. Anında da açılır üyeliğin, 5 TL ücretini de kullanıyorsan kredi kartından ödeyebilirsin.

Salih, ben GS TV iyidir, harika yayınlar vardır vs. demiyorum ama izlemediğin bir şeyi nasıl eleştiriyorsun? Biraz garip değil mi bu durum?

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":2jopnmc6] Evet abi var,ben yurtdisinda yasiyorum ve Galatasaray.com a üye olursam nekadar,nasil ve kime ne sekilde ödiyecegimi bilmiyorum.
Hakan, internet üzerinden abone olabilirsin GS TV´ye. Anında da açılır üyeliğin, 5 TL ücretini de kullanıyorsan kredi kartından ödeyebilirsin.

Salih, ben GS TV iyidir, harika yayınlar vardır vs. demiyorum ama izlemediğin bir şeyi nasıl eleştiriyorsun? Biraz garip değil mi bu durum?[/quote:2jopnmc6]
Abi 2 sene sifresiz izledik de noldu. Sabah'tan aksama kadar klip, tekrar vs. vs. Haber yok, canli yayin yok program yok.

Ne bekliyosunuz bunun da önemi var bi NtvSpor bekliyosanız dünya üzerinde hiç bi takımın televizyon kanalının öyle bir kalitesi yok.

Ben Milan'ın, Juve'nin Barselona'nınkanalını izledim zaman zaman inanın pek bi farkı yok. Nasıl bir beklenti ile izliyorsanız artık kanalı, şaşırıyorum doğrusu.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ne bekliyosunuz bunun da önemi var bi NtvSpor bekliyosanız dünya üzerinde hiç bi takımın televizyon kanalının öyle bir kalitesi yok.

Ben Milan'ın, Juve'nin Barselona'nınkanalını izledim zaman zaman inanın pek bi farkı yok. Nasıl bir beklenti ile izliyorsanız artık kanalı, şaşırıyorum doğrusu.
Fener TV'nin altinda kalmasin kafidir benim icin. Normalde parali oldugu icin daha kaliteli olmasi lazim o ayri.

Hakan, Can Erbeşler hala D-Smartta, özellikle Avrupa ligi ve Şampiyonlar ligi maç anlatımlarında spikerlik yapıyor. Bu normal bir durum. Mesela Caner Eler Eurosport'un elemanı ama NTV Spor'da ve NBATV'de de çalışıyor. Bunun gibi şeyler oluyor bu ülkede. Yeni eleman yetiştirmek yerine hazıra konmak her zaman kolay geliyor.
Salih sen 2 senedir GSTV'yi syeretmiyorsan bencede eleştirmeye hakkın yok. Ona bakarsan ben de ShowTBV'nin KanalD'nin ilk kurulduğu yılları biliyorum benim odamdan ufak odalardan yayın yaptıkalrı bile olurdu.
GSTV 2 sene önce evet pek verimli değildi. D-Smart uydu frekanslarını GSTV'ye tahsis ettiğinden dolayı biraz kibirliydi ve kanala yardım yapmıyordu. Ama Digiturk'e geçti geçeli açıkca görülüyor yayın aklitesi. Ben şahsen kanaldan mennunum. Haliyle sonuçta bağımlı bir kanal. Kanal çalışanalrı mesela her haberi direk haberlere taşıyamıyor ama ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Böyle ön yargılı yaklaşmak hiç hoş bir durum değil.

Hakan Dünyanın neresinde olursa olsun ayda 4.99 TL karşılığı GSTV'yi seyredebilirsin. Kredi kartından otomatik olarak çekiliyor bu para. bunun dışında Türkcell veya GS Mobile'ın varsa oradan ödemek şartı ile de GSTV'ni açtırabilirsin.

Salih Coskun' Alıntı:
Yani demek istedigim; Madem bizim Televizyonumuz parali, öyleyse kaliteli olan Televizyon bizimkisi olmaliydi ve bu toplantiya bizim TV davet edilmeliydi. Hani para veriyoruz ya o acidan dedim.

Kurtulus bey ben Fenerbahce TV'nin profesyonel ellerde olmadigina inanmiyorum. Taraf olmalari normal, dozunu kaciriyorlar ama bu kaliteli, basarili bir TV kanali olmadiklari anlamina gelmiyor bence. Ben daha Galatasaray TV'nin yurt disindan canli, görüntülü baglanti yaptigina sahit olmadim. Ne zaman yurt disinda bir macimiz olsa Telefon baglantisi gerceklesir, kameralarimiz orada yoktur. (6 aydir izlemiyorum GS TV, düzelme oldu mu bilmiyorum) Ama Fenerbahce 2 sene önce Avusturya'ya bizim buraya geldi sezon öncesi kamp yapmaya, FB TV de canli yayin araclariyla, jipleriyle geldi ve her bilgiyi, ayrintiyi taraftarlarina aktardilar kamptan. Sonra FB TV'de haber izleyince (izlemek zorunda kalinca) diyorsunki bu gercekten bir Spor Kulübü'nün kanali. Her branstan en ince ayrintisina kadar haber verip o bransin teknik ekibiyle, sporcusuyla röportajlar yapiyorlar. Ve haber bültenleri nerden baksan 1 saat sürüyor. Bizde haberler 15-20 dakika sürüyor %80'i Futbol kalan %20 de Basketbol ve Voleybol'daki sonuclardan ibaret. Kesinlikle ciddi fark var bence arada. Spikerler konusunda da ayni sekilde cok önümüzdeler, her ne kadar sevmesem de mac anlatmasini bilen insanlar calisiyor onlarda. Bizim Veli Yigit, Can Erbesler (ayrildi sanirim) gibi spikerlerimiz mac anlatirken veya program sunarken cok fazla sacmaladiklarina sahit oluyorum. Bir tane iyi spikerimiz vardi, Mustafa Muratoglu'ydu ismi sanirim, onu da ne olduysa kaptirdik.

Tabi bu söylediklerim 6 ay öncesine kadarki zaman dilimi icin gecerli, su anda Televizyonumuzu izlemiyorum durum hala ayni mi bilmiyorum. Ama zannetmiyorumki bir degisiklik olsun.
Ayni seyleri tekrar yazmama gerek yok sanirim.

Sühan Cem' Alıntı:
Hakan, Can Erbeşler hala D-Smartta, özellikle Avrupa ligi ve Şampiyonlar ligi maç anlatımlarında spikerlik yapıyor. Bu normal bir durum. Mesela Caner Eler Eurosport'un elemanı ama NTV Spor'da ve NBATV'de de çalışıyor. Bunun gibi şeyler oluyor bu ülkede. Yeni eleman yetiştirmek yerine hazıra konmak her zaman kolay geliyor.
Salih sen 2 senedir GSTV'yi syeretmiyorsan bencede eleştirmeye hakkın yok. Ona bakarsan ben de ShowTBV'nin KanalD'nin ilk kurulduğu yılları biliyorum benim odamdan ufak odalardan yayın yaptıkalrı bile olurdu.
GSTV 2 sene önce evet pek verimli değildi. D-Smart uydu frekanslarını GSTV'ye tahsis ettiğinden dolayı biraz kibirliydi ve kanala yardım yapmıyordu. Ama Digiturk'e geçti geçeli açıkca görülüyor yayın aklitesi. Ben şahsen kanaldan mennunum. Haliyle sonuçta bağımlı bir kanal. Kanal çalışanalrı mesela her haberi direk haberlere taşıyamıyor ama ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Böyle ön yargılı yaklaşmak hiç hoş bir durum değil.

Hakan Dünyanın neresinde olursa olsun ayda 4.99 TL karşılığı GSTV'yi seyredebilirsin. Kredi kartından otomatik olarak çekiliyor bu para. bunun dışında Türkcell veya GS Mobile'ın varsa oradan ödemek şartı ile de GSTV'ni açtırabilirsin.
Ben 2 senedir izlemiyorum demedim. Tam olarak internet üzerinden ücretsiz izlemenin son bulmasindan bu yana izlemiyorum. Izlemiyorum demekten kastim da hic izlemedim degil. Arasira denk geldiginde bir kac defa izleme sansim oldu ve Fener TV'nin gerisinde bunu kabul etmemiz lazim ve daha iyisini bizim yapmamiz lazim.

Ya anlamadığım FBTV'de olup da hangi program yok GSTV'de? İkisi de var haliyle bende benim eleştirim Biz ne yapsak aynısını anında FBTV koyuyor. Onlar yeni ne yapsa biz anında aynısını koyuyoruz TV'ye. Bence FBTV ile GSTV arasındaki tek fark yayınların renkleri.

Program içeriğine girersek GSTV'den memnunum çünkü yeri geliyor bizim programalrımızda katılımcılar takımı hocayı oyuncualrı eleştiriyor. Rakibi aşağılamak gibi bir durum ise kesinlikle yok. FBTV'de ise kesinlikle başkanı oyuncuları teknik akdroyu eleştiremezsin. Bunun dışında bizi aşağılayıcı lafları da sık sık ediyorlar. Salih bence sen bilmeden konuşuyorsun ortaya karışık yapayım tarzı. Hiç bir şey bilmiyorsan bizim ve FBTV'nin sabah haberlerini seyret aradaki farkı gör. Bizim sabah haberleri doğruya doğru açık ara spor programlarının en iyisi. NTVSpor'un Spor Servisinden bile daha iyi.

Sühan Cem' Alıntı:
Ya anlamadığım FBTV'de olup da hangi program yok GSTV'de? İkisi de var haliyle bende benim eleştirim Biz ne yapsak aynısını anında FBTV koyuyor. Onlar yeni ne yapsa biz anında aynısını koyuyoruz TV'ye. Bence FBTV ile GSTV arasındaki tek fark yayınların renkleri.

Program içeriğine girersek GSTV'den memnunum çünkü yeri geliyor bizim programalrımızda katılımcılar takımı hocayı oyuncualrı eleştiriyor. Rakibi aşağılamak gibi bir durum ise kesinlikle yok. FBTV'de ise kesinlikle başkanı oyuncuları teknik akdroyu eleştiremezsin. Bunun dışında bizi aşağılayıcı lafları da sık sık ediyorlar. Salih bence sen bilmeden konuşuyorsun ortaya karışık yapayım tarzı. Hiç bir şey bilmiyorsan bizim ve FBTV'nin sabah haberlerini seyret aradaki farkı gör. Bizim sabah haberleri doğruya doğru açık ara spor programlarının en iyisi. NTVSpor'un Spor Servisinden bile daha iyi.
Sabahlari calisiyorum abi aksam olmaz mi :)
Sen daha fazla izledigin icin fazla da israr etmek istemiyorum programlar konusunda ama en az bunlar kadar önemli bir konu da spiker konusu bizde kac spiker ve sunucu calisiyor su anda? Stüydolarimiz ne durumda kendi stüdyomuz var mi? (Son durumu bilmedigim icin)
Eskiden bizim TV'de bir program vardi HayalEt diye sonra kaybolmustu birden... O var mi suanda en begendigim programlardan biriydi : )

Salih klüp TV leri anlamında en iyisi diye Everton Tv var mesela aç bak kaç spiker var sonuçta alt tarafı klüp TV'si fazla spikere ihtiyac yok. Bizde Veli, Kaan, Can, Melisa, yeni esmer bir kız, bir de ismi şu an aklıma gelmeyen kumral balık eti bir spiker var. Tabii ki ne yaparlarsa yapsınlar bunu yeterli görmemeliyiz. ama GSTV ve Resmi sitede bir çok ekz söyledi. GSTV'de nasıl programalr görmek istiyorsanız bize yazın sizinle beraber büyüyelim diye. Varsa senin beklentin olan bir program bence yaz resmi siteye kesin inceleyeceklerdir. Burda çok defa eleştirdik ama orada gerçekten iyi niyetle çalışan insanalra haksızlık etmeyelim. Öyle ahım şahım bir para almıyorlar orada çalışmalarına karşılık.

Sühan Cem' Alıntı:
Salih klüp TV leri anlamında en iyisi diye Everton Tv var mesela aç bak kaç spiker var sonuçta alt tarafı klüp TV'si fazla spikere ihtiyac yok. Bizde Veli, Kaan, Can, Melisa, yeni esmer bir kız, bir de ismi şu an aklıma gelmeyen kumral balık eti bir spiker var. Tabii ki ne yaparlarsa yapsınlar bunu yeterli görmemeliyiz. ama GSTV ve Resmi sitede bir çok ekz söyledi. GSTV'de nasıl programalr görmek istiyorsanız bize yazın sizinle beraber büyüyelim diye. Varsa senin beklentin olan bir program bence yaz resmi siteye kesin inceleyeceklerdir. Burda çok defa eleştirdik ama orada gerçekten iyi niyetle çalışan insanalra haksızlık etmeyelim. Öyle ahım şahım bir para almıyorlar orada çalışmalarına karşılık.
6 spiker iyimis ozaman eskiden bir program Veli Yigit bir program Can Erbesler bir program Veli Yigit bir program Can Erbesler vardi :)
Yalniz özellikle Can Erbesler'i begenmiyorum ben, sanki bahsettigi konulardan anlamiyormus gibi ama profesyonellik geregi isini yapiyormus gibi geliyor bana. Cok sacmaliyor(du) :)

Can Erbeşler bana da GS'lı değil gibi geliyor bazen. Ama iyi yanı moderatörlük yaparken daha rahat olmasını sağlıyor. Sabah ahberlerinmdede o özgünlüğü kullanıyor.

Sühan Cem' Alıntı:
Can Erbeşler bana da GS'lı değil gibi geliyor bazen. Ama iyi yanı moderatörlük yaparken daha rahat olmasını sağlıyor. Sabah ahberlerinmdede o özgünlüğü kullanıyor.
evet kendisi bir altay taraftarı ve 3500tl maaş alıyor neyse bu konulara katılmadan devam ediyorum yazıma arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım program olarak çalışanlarda inanılmaz projeler var ama bunlar hasan beyden geçemiyor kaçamak cevaplar veriyor malesef yapılamıyor adam hafta bir kendi programı için uğruyor kanala bir yayın yönetmeni böyle olmamalı . Ayrıca artık GS TV ücretsiz olarak izlenecek bunu da geçtim kanal canlı yayınlar olsun haberler olsun bence şu anda hiçte fena değil özellikle program olarak : analiz, futbol akşamı ,florya günlüğü ,90+, avrupadan futbol , futbol akademisi gibi futbol programlarının yanında 5.periyot ve 24 saniye gibi basketbol programları da var (dipnot olarak haftaiçi bir basketbol programı daha gelecek . voleybol olarak manşet programı var ayrıca güncel olarak gs dünyası ve medya makinesi, branş raporu bizim dükkan gündem gibi programlarda var bilmiyorum ama bir klüp kanalında daha neler olması lazım aklıma gelmiyor bir şey o kadar kötü değiliz yani sakin olun her gün izliyorum ve bunu çok açık söylüyorum kanalımız iyi daha iyi olacak ilerleyen günlerde .

3500 TL maaş alıyor diye sık sık söylüyorsun Saim. Sanrısınki çok büyük para 3500 TL. Bence az bile alıyor. Ki belki rakam daha afzladır sen rakamı şaşırmış da olabilirsin. Marafları da ona göre fazla oluyor bu çocukalrın, bunu da düşünmek lazım

Murat İNAL' Alıntı:
Noldu bu digiturk şifresiz olayı şimdi. Biri açıklar mı ?
Abi simdi her Digiturk'ü olan izleyemiyordu GS TV'yi. Aylik ek ücret karsiliginda izlenebiliyordu simdi o kalkti, yani Digiturk'ü olan herkes GS TV izleyebilecek. Benim anladigim kadariyla olay bu.

Sühan Cem' Alıntı:
3500 TL maaş alıyor diye sık sık söylüyorsun Saim. Sanrısınki çok büyük para 3500 TL. Bence az bile alıyor. Ki belki rakam daha afzladır sen rakamı şaşırmış da olabilirsin. Marafları da ona göre fazla oluyor bu çocukalrın, bunu da düşünmek lazım
sühan herkes öyle alsa iyi güzel hoş en ortalama kanalımızdaki ücret 1600 ??