Yani demek istedigim; Madem bizim Televizyonumuz parali, öyleyse kaliteli olan Televizyon bizimkisi olmaliydi ve bu toplantiya bizim TV davet edilmeliydi. Hani para veriyoruz ya o acidan dedim.
Kurtulus bey ben Fenerbahce TV'nin profesyonel ellerde olmadigina inanmiyorum. Taraf olmalari normal, dozunu kaciriyorlar ama bu kaliteli, basarili bir TV kanali olmadiklari anlamina gelmiyor bence. Ben daha Galatasaray TV'nin yurt disindan canli, görüntülü baglanti yaptigina sahit olmadim. Ne zaman yurt disinda bir macimiz olsa Telefon baglantisi gerceklesir, kameralarimiz orada yoktur. (6 aydir izlemiyorum GS TV, düzelme oldu mu bilmiyorum) Ama Fenerbahce 2 sene önce Avusturya'ya bizim buraya geldi sezon öncesi kamp yapmaya, FB TV de canli yayin araclariyla, jipleriyle geldi ve her bilgiyi, ayrintiyi taraftarlarina aktardilar kamptan. Sonra FB TV'de haber izleyince (izlemek zorunda kalinca) diyorsunki bu gercekten bir Spor Kulübü'nün kanali. Her branstan en ince ayrintisina kadar haber verip o bransin teknik ekibiyle, sporcusuyla röportajlar yapiyorlar. Ve haber bültenleri nerden baksan 1 saat sürüyor. Bizde haberler 15-20 dakika sürüyor %80'i Futbol kalan %20 de Basketbol ve Voleybol'daki sonuclardan ibaret. Kesinlikle ciddi fark var bence arada. Spikerler konusunda da ayni sekilde cok önümüzdeler, her ne kadar sevmesem de mac anlatmasini bilen insanlar calisiyor onlarda. Bizim Veli Yigit, Can Erbesler (ayrildi sanirim) gibi spikerlerimiz mac anlatirken veya program sunarken cok fazla sacmaladiklarina sahit oluyorum. Bir tane iyi spikerimiz vardi, Mustafa Muratoglu'ydu ismi sanirim, onu da ne olduysa kaptirdik.
Tabi bu söylediklerim 6 ay öncesine kadarki zaman dilimi icin gecerli, su anda Televizyonumuzu izlemiyorum durum hala ayni mi bilmiyorum. Ama zannetmiyorumki bir degisiklik olsun.