Galatasaray TV

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayin-sifresi-cozuluyorSXHBQ211681SXQ
Yinede pek bir degisiklik oldugunu düsünmüyorum,sonucta GS TV´yi izliyebilmek icin DIGITÜRK üyesi olman lazim,onun icinde PARA lazim.

İnternet yayını paralı olmaya devam edecekmiş. GSTV-Digiturk ile Galatasaray.com farklı yapılanmalar olduğundan Galatasaray.com'daki yayınımız paralı olmaya devam edecek diye klüpten mesaj geldi.

Sühan Cem' Alıntı:
İnternet yayını paralı olmaya devam edecekmiş. GSTV-Digiturk ile Galatasaray.com farklı yapılanmalar olduğundan Galatasaray.com'daki yayınımız paralı olmaya devam edecek diye klüpten mesaj geldi.
Farkli yapilanma derken? Ben hem TV´nin hemde internet sitesinin kulübe ait oldugunu zannediyordum.

Hakan daha öncede anlatmıştım FBTV ile aramızdaki farkları anlatırken. Resmi olarak GSTV diye bir kanal yok. D-Smartta iken D Smarttın locaları yeşilçam tvsi gibi bir kanaldı GSTV. Digiturk platformuna geçince de Moviemax, Showmaxc kanalalrı gibi Digiturk kanallarından biri gibi gözüküyor. Kanalımızın kanal olabilmesi için yayın tesis ihalesinin açılması ve oradan bir frekans alması gerekli. Ya da daha önce açılmış resmi kanallardan birini satın alıp ismini değiştirmeli. Bu anlamda GSTV Digiturke bağlı.

Diğer yandan Galatasaray.com ise Telekom'a ait. Tüm alt yapıyı onlar hazırladı. Göya o hattan digiturk'ün bu kanalının yayınını yapıyorlar gibi gözüküyor. Bu yüzden ikiside ayrı platform gibi çalışıyor. Yayın tesis ihalesi olmadan da bu böyle devam edecektir.

Sühan Cem' Alıntı:
Hakan daha öncede anlatmıştım FBTV ile aramızdaki farkları anlatırken. Resmi olarak GSTV diye bir kanal yok. D-Smartta iken D Smarttın locaları yeşilçam tvsi gibi bir kanaldı GSTV. Digiturk platformuna geçince de Moviemax, Showmaxc kanalalrı gibi Digiturk kanallarından biri gibi gözüküyor. Kanalımızın kanal olabilmesi için yayın tesis ihalesinin açılması ve oradan bir frekans alması gerekli. Ya da daha önce açılmış resmi kanallardan birini satın alıp ismini değiştirmeli. Bu anlamda GSTV Digiturke bağlı.

Diğer yandan Galatasaray.com ise Telekom'a ait. Tüm alt yapıyı onlar hazırladı. Göya o hattan digiturk'ün bu kanalının yayınını yapıyorlar gibi gözüküyor. Bu yüzden ikiside ayrı platform gibi çalışıyor. Yayın tesis ihalesi olmadan da bu böyle devam edecektir.
Aydinlattigin icin sagol abi,herhalde kanalimizin kanal olabilmesi icin söyledigin maddelerin bizim yönetimimizin yapmasi zor görünüyor. :( :?

Bizim yönetimin bunda bir suçu yok. RTÜK yaklaşık 9 senedir bu ihaleyi yapacak göya. İşin komik yanı şu an KanalD ShowTv ATV gibi kanallar bile aslında reel anlamda yasadışı gözüküyor. İhale yapılırsa Klüp kesinlikle kendine ait bir Uydu frekansı alacaktır (karasal yayın için girşimimiz bile olamaz onlar çok pahalı ve müşterisi çok oalcaktır). Bence şu an GSTV'yi çok kişinin izlemesini sağlamaktan ziyade etkili kullanımını sağlamalı klüp. Bir kere başka kanallara çıkıp açıklamalarda bulunmamalılar. Kanalın işlerliği arttırılırsa ve Hasan Tankaya'nın daha aktif sürece geçmesi rica edilirse iyi bir kanala kavuşuruz.

Sühan Cem' Alıntı:
Bizim yönetimin bunda bir suçu yok. RTÜK yaklaşık 9 senedir bu ihaleyi yapacak göya. İşin komik yanı şu an KanalD ShowTv ATV gibi kanallar bile aslında reel anlamda yasadışı gözüküyor. İhale yapılırsa Klüp kesinlikle kendine ait bir Uydu frekansı alacaktır (karasal yayın için girşimimiz bile olamaz onlar çok pahalı ve müşterisi çok oalcaktır). Bence şu an GSTV'yi çok kişinin izlemesini sağlamaktan ziyade etkili kullanımını sağlamalı klüp. Bir kere başka kanallara çıkıp açıklamalarda bulunmamalılar. Kanalın işlerliği arttırılırsa ve Hasan Tankaya'nın daha aktif sürece geçmesi rica edilirse iyi bir kanala kavuşuruz.
Ben Hasan Tankaya´dan ümidimi kestim,bence sende kesebilirsin abi,baksana "Saim Karakuzu"´nun dedigine göre kanala dogru dürüst ugramiyormus bile.

Onur Yavuz' Alıntı:
Hakan, 5 TL verip internet üzerinden izlememen için engel bir durum var mı?
Evet abi var,ben yurtdisinda yasiyorum ve Galatasaray.com a üye olursam nekadar,nasil ve kime ne sekilde ödiyecegimi bilmiyorum.

@Sühan abi (Cem)
Yukardaki iletinde GS TV´nin daha önce D-SMART´in simdide DIGITÜRK´ün kanali gibi göründügünü yazmistin,aklima birsey takildida biliyorsan eger aydinlatirsan sevinirim,hatirlarsan GS TV D-SMART´daiken Can Erbesler D SPOR´da da mac anlatiyordu,oysa simdi GS TV´de calisan mac spikerleri (duyduguma göre) LIG TV ve SPORMAX´de mac anlatimi yapmiyorlarmis neden?

Ben sahsen protesto amacli izlemiyorum GS TV. Taraftar müsteri degil bir yerden sonra. Avusturya'da yasiyorum yeri geldiginde bir forma icin kargo ücreti, gümrük ücreti, banka havale ücreti vs. derken toplam 250 TL masrafi göze aldim ama TV icin 1 kurus bile vermem kusuruma bakmasinlar. Zaten en kalitesiz kulüp TV'si.

Salih Coskun' Alıntı:
Ben sahsen protesto amacli izlemiyorum GS TV. Taraftar müsteri degil bir yerden sonra. Avusturya'da yasiyorum yeri geldiginde bir forma icin kargo ücreti, gümrük ücreti, banka havale ücreti vs. derken toplam 250 TL masrafi göze aldim ama TV icin 1 kurus bile vermem kusuruma bakmasinlar. Zaten en kalitesiz kulüp TV'si.
Yurdisindakiler´de mi dahil? Siz GSTV´ye üye digil misiniz?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":27o1sis0]Ben sahsen protesto amacli izlemiyorum GS TV. Taraftar müsteri degil bir yerden sonra. Avusturya'da yasiyorum yeri geldiginde bir forma icin kargo ücreti, gümrük ücreti, banka havale ücreti vs. derken toplam 250 TL masrafi göze aldim ama TV icin 1 kurus bile vermem kusuruma bakmasinlar. Zaten en kalitesiz kulüp TV'si.
Yurdisindakiler´de mi dahil? Siz GSTV´ye üye digil misiniz?[/quote:27o1sis0]
Hayir üye de abone de degilim. Bildigim kadariyla ayni ücret yani 5 TL emin degilim ama.