• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

sanırım bu dediğin işlemler için 2yıl filan beklemeiz gerekiyor abi ?? canlı yayın aracını alabilsek bile yeter ya :)

Hep geciyoruz, hep düşünülüyor, hep arastırılıyor, hep yapılıyor, klasik vaatler sıkıntı yarattı artık.

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya japonyadan bakılan naklen yayın aracı tam 2aydır bakılıyo anlamadım gitti ..
bakılıyormuş alanacak dememişler ki :D

Murat Cesur' Alıntı:
iyi haberler geliyo güzelde ben artık TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMINI İZLEMEKTEN BIKTIM YETER AMA YAA!!!!!
8.GUNDE ONLAR
BASKETBOL DUNYASINDA ONLAR
KALEDESKOP ONLAR
8.GUNE KOSKOCA KULUPTE BAŞKA TAKIM KALMADIMI...
BASKETBOL DUNYASINA ERKEK TAKIMINDA Bİ ALLAHIN KULU YOKMU KATILACAK VEYA BAYAN TAKIMINDAN...
20 PROGRAM YAPMIŞLARSA EN AZ 15İ TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI!!!

YETER ADNAN YETER AMAA!!!!!!!
Ben bu konuda Adnan abiye hak vermiyor digilim sonucta bu takim avrupa & kitalar arasi sampiyon oldu (namalup) ama hâlâ ne hikmetse bos salonda oynuyor takim ayipdigil mi?Dedigim gibi bence Adnan abi hakli bu konuda.

İyide bu sene ali samiyen'e veda etmiyormuyuz.Neden hala oraya stüdyo yapıyoruzki.

Valla basketbol şubelerimizde kazan kaynıyor ama onlar hala ts basketbolcularımızı çıkarıyorlar.Hayret doğrusu.Bumu gstv ?

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":20sdmf0p]ya japonyadan bakılan naklen yayın aracı tam 2aydır bakılıyo anlamadım gitti ..
bakılıyormuş alanacak dememişler ki :D[/quote:20sdmf0p]
ya abicim eğer doğan tv den ayrılınacaksa bakılmaması lazım bir an öce alınması lazım

Cim-Bom?un Renkleri?nin Konuğu Betül Demir

Sarı kırmızılı ünlüler Galatasaray TV?de. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlarınıza gelen Cimbom?un Renkleri?nin bu haftaki konuğu son dönemlerde sesiyle dikkat çeken başarılı solist Betül Demir.

Nasıl Galatasaraylı oldu? Hayatındaki dönüm noktası neydi? Sahneye ilk çıktığında karşısında Sezen Aksu?yu görünce neler hissetti? Manken şarkıcı tartışmaları için neler söyledi? Klipleri ve canlı performansını hepsini Cimbom?un Renkleri?nde bulacaksınız.

Cimbom?un Renkleri Çarşamba 21.30?da GS TV?de?

bakalım izleyeceğim zevkli bir program olacaktır ..

ftk macinin ozeti alinmamis hayirli olsun

Aykun Alan' Alıntı:
ftk macinin ozeti alinmamis hayirli olsun

ftk sadece trt de yayınlanıyor
diğer kanalların öyle bir hakkı yok

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":s89bwajw]ftk macinin ozeti alinmamis hayirli olsun

diğer kanalların öyle bir hakkı yok[/quote:s89bwajw]
FTK maçlarını trt de yayınlamıyor.(Derbiler dışında)

abilerim size bir sorum olcak biz dogan tvden çıkıca bizim frekans gene degişecek mi yada deegişir mi?

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
diğer kanalların öyle bir hakkı yok
FTK maçlarını trt de yayınlamıyor.(Derbiler dışında)[/quote]

arkadaşım trt her futbol maçını yayınlar özetlerini çünkü Türkiyenin resmi kanalı. diyeceksin nerden biliyorsun. dün maçın sadece gollerini trt´den seyrettim hatta şunu söyleyim trt fenerin bayan basket maçını fbtv yayınlamasına rağmen onun özetini bile gösterdi. yani kısa ve özü trt ftk maçlarının sadece gollerini gösterir derbiler hariç.

Ben trt nin geçen sezon 2-1 kazandığımız ve 3 sene önce deplasmanda 2-1 yenildiğimiz maç dışında hiçbir ftk maçı yayınladığını görmedim açıkçası.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Ben trt nin geçen sezon 2-1 kazandığımız ve 3 sene önce deplasmanda 2-1 yenildiğimiz maç dışında hiçbir ftk maçı yayınladığını görmedim açıkçası.

spor haberlerinde yayınlıyo ama sadece golleri yayınlıyo derbilerde program bile yapılıyolar:D

Pekala gstv muhabiri sevgili can erbesler niçin ftk maçları kanalımızda dedi?Bunun için mantıklı bir açıklaması olan varmıdır aramızda ?

Türkiye Kupası maçlarının özetini yayınlamaları o kadar da önemli değil bence.Golleri seyretmek istiyorsanız Ligtv'nin sitesine üye olup oradan seyredebilirsiniz.

Aykun Alan' Alıntı:
Pekala gstv muhabiri sevgili can erbesler niçin ftk maçları kanalımızda dedi?Bunun için mantıklı bir açıklaması olan varmıdır aramızda ?
ya bi heycanla ağzından oda çıkmıştır da abartmaya grek yok 3 4 maç için lig maçları bizde ya yetr :) birde ayrıca 2şubatta digiturke filan geçirilmiyo daha süresi belli değilmiş digiturk yetkilileri kim bilgiyi vermişsse kandırmışlar diyo :@

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Murat Cesur":1a8snyu9]iyi haberler geliyo güzelde ben artık TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMINI İZLEMEKTEN BIKTIM YETER AMA YAA!!!!!
8.GUNDE ONLAR
BASKETBOL DUNYASINDA ONLAR
KALEDESKOP ONLAR
8.GUNE KOSKOCA KULUPTE BAŞKA TAKIM KALMADIMI...
BASKETBOL DUNYASINA ERKEK TAKIMINDA Bİ ALLAHIN KULU YOKMU KATILACAK VEYA BAYAN TAKIMINDAN...
20 PROGRAM YAPMIŞLARSA EN AZ 15İ TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI!!!

YETER ADNAN YETER AMAA!!!!!!!
Ben bu konuda Adnan abiye hak vermiyor digilim sonucta bu takim avrupa & kitalar arasi sampiyon oldu[/quote:1a8snyu9]
Yapmayın Allah aşkına Erkek ve bayan basketbol takımlarımız Avrupada ilk 4'e girerken kaç kez adından söz edildi ? Veya Engelsiz Aslanlar kadar ilgi gördülermi ?

K.V. Imperial AEL Maçı Naklen Galatasaray TV'de!

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın yarın (29 Ocak 2009 Perşembe) Güney Kıbrıs'ta K.V. Imperial AEL ile yapacağı maç, Galatasaray TV'de naklen yayınlanacak. FIBA Eurocup'ta yoluna namağlup devam eden kızlarımızın FIBA Eurocup 16?lı Final ilk maçı, saat 19:30'dan itibaren canlı yayında Galatasaray TV ekranlarında olacak.

Geri