• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya amç öncesi programında bi anda alt yazıdaki logo ve gstv yazsının üstünde sat belirdi ve aynıydı korkmaya başladım test yayınından çıktıktan sonra nolacak diye

anlamadım kardeş sat dediğin ne seyretmeyince bugün

Eren Aydın' Alıntı:
Maçı anlatacak veya haber sunacak kişi hakkında kendimizi neden kasıyoruz anlamış değilim.Para ile orantılı şeyler bunlar.Paran varsa koyarsın işi bilen birini olur biter.Bunlarda çok kısa zamanda olacak şeylerdir.Aynı şekilde canlı yayın aracıda alınır gelinir bundada mininum bekleme süresi oldukça azdır para varsa.
Paramız olsa bile tek zorluğunu çekeceğimiz şey mekandır ama bu sorunda bizde yok.Ali Sami Yen'de ve Florya'da mekanımız hazır.Bu sebeplerden dolayı kanal ne şuan çok kötü durumdayız nede fbtv bizi ezer.
Dostum nasil bukadar rahat olabiliyorsun anlamiyorum.Tamam diyorsun ki
Florya´da stüdyomuz var arkadaki resimlere ne demeli? Voleybol Dünyasi isiminde voleybol programi oluyor arkada Isil Alben´in resmi var.Isil Alben ne zaman´dan beri voleybolcu oldu?

O dekor tam bir felaket.Basketbol dünyası programının dekorunda hala gerald fitch var şaka gibi ya :)

FLAS FLAS FLAS!!!!

Az önce BJK TV´de "Kara kartal forum" isimli programda tesadüf esri duydum Yemen Eksioglu GS TV´de Dogan gurubunda dedi HABERINIZ OLSUN.....

Hay Allahım yarabbim, Yemek Ekşioğlu, Zafer Kalaycıoğlu .

Ne bu oğlulardan çektiğimiz yok mu Galatasaraylı yazarımız, sunucumuz inanılır gibi değil.

kardeşim biz doğan grubndayız zaten stadımız yapılana kadr malzemeleri kullancaz onlardan neyi flaş bunun anlamadım doğan tv de olmamaıza rağmen maç özetlerini alıyo muyuz evet digi ye geçecekmiyiz evet ee ?? zaten blli oluyo reklamlar bile aynı ama zamanla kurtulacaz :)

Bu digiturk neden olmadı bilen varmı :)

Murat İNAL' Alıntı:
Bu digiturk neden olmadı bilen varmı :)
kesnlikle 75.kanalageçilecekmiş ama zamanı blli değilmiş

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3t33mp2f]Maçı anlatacak veya haber sunacak kişi hakkında kendimizi neden kasıyoruz anlamış değilim.Para ile orantılı şeyler bunlar.Paran varsa koyarsın işi bilen birini olur biter.Bunlarda çok kısa zamanda olacak şeylerdir.Aynı şekilde canlı yayın aracıda alınır gelinir bundada mininum bekleme süresi oldukça azdır para varsa.
Paramız olsa bile tek zorluğunu çekeceğimiz şey mekandır ama bu sorunda bizde yok.Ali Sami Yen'de ve Florya'da mekanımız hazır.Bu sebeplerden dolayı kanal ne şuan çok kötü durumdayız nede fbtv bizi ezer.
Dostum nasil bukadar rahat olabiliyorsun anlamiyorum.Tamam diyorsun ki
Florya´da stüdyomuz var arkadaki resimlere ne demeli? Voleybol Dünyasi isiminde voleybol programi oluyor arkada Isil Alben´in resmi var.Isil Alben ne zaman´dan beri voleybolcu oldu?[/quote:3t33mp2f]
Rahat oluyorum çünkü fbtv bu işe çok önem verdiğinden değil parası olduğundan bizden önde.Aşırı bir çaba ve ilgi göstermiyorlar buna.Veriyorlar parayı alıyorlar herşeyi sonrada kendi yönetim kurulu üyelerinin otellerinin reklamlarını koyuyorlar saatlerce.
Biz ise hem para vermiyoruz hem önem vermiyoruz şuanda.Yazdığın hadiseler çok doğru ama önem vermememizin sebebi bence paradır.Eğer paramız olsaydı eminimki bu sayfaları övgü dolu yazılar kaplıyor olurdu.Ne zaman Doğan'dan koparız kendimiz birşeyler yaparız o zaman fbtv yaya kalır, sabah kuşağı çizgi filmi ile izleyici çeker...

bu can erbesler i severim , ama lütfen şu "seimone augustus" un adını düzgün okusun!
seimone a SEYMİYONE diyor :)

Şu an hazır bir kanal degiliz.Olmadan da gecmeyelim digiturk'e.

biri çıktık diyor biri hala ordayız diyor.Ne iştir anlamadım gitti ?

bana saçma geliyor halen doğantv himayesindeysek nasıl lig özetlerini alıyoruz nasıl digiye geçiyoruz anlımış değilim doğantvnın bünyesindeysek neden test yayındayız diyeceksiniz ki lig özetlerini pahlıya satıyolar doğanlara o zaman biz niye pahalı alıyoruz gstv yöneticileri o kadar acemimi ayrıca gstvnin nerden gelir geliyo ki o kadar pahalıya alınıyor halen saçma geliyor söylenenlerde eğer bu olaylar yapılıyorsa da saçma o kadar doğantvdeyiz melih şabanoğlu niye desin ki ofis alınıyor oraya taşınacağız diye

açıklık getireyim isterseniz bilgim doğrultusunda şuanda test yayını süresince doğan tvnin içindeyiz onların kamera ve ekipmanını kullanıyoruz test yayınından çıkmak demk gs tv ye ait olan ekipmanları spikerleri kameraları vb şleri o bahsedilen ofise taşımak demek arkadaşlar lig özetleri alındı çünkü artık sadece formalite hesabı birliktelik var doğan tv ile ...

banada anlamsız geliyor.Yapılanlarla söylenenler çelişiyor.

Aykun Alan' Alıntı:
banada anlamsız geliyor.Yapılanlarla söylenenler çelişiyor.
ben melih şabanoğlu yalancısıyım bilemem o kadar karıştıki kafam hala reklamlarımız bile aynı doğan tv ile ama lig özetlerini almamız filan ne biliym ya banada son anda bi aksilik oldu doğan tv ile devam diyecekler gibi geliyo

Onur Karakuzu' Alıntı:
kardeşim biz doğan grubndayız zaten stadımız yapılana kadr malzemeleri kullancaz onlardan neyi flaş bunun anlamadım doğan tv de olmamaıza rağmen maç özetlerini alıyo muyuz evet digi ye geçecekmiyiz evet ee ?? zaten blli oluyo reklamlar bile aynı ama zamanla kurtulacaz :)
Ya kardesim ben sizi hic cözemiyorum hem diyorsunuz ki, "GS sadece futbol digil, spor kulübü" diye on dan sonra 1 LIG TV´nin 3 dakikalik mac özetini veriyor diye seviniyorsunuz.Nerede bunun basketbol takimlari,voleybol takimlari,sutopu, yüzme,yelken,kürek
vs.Nerden bunlar yayinlanmiyor diye tartisilmiyor?O zaman diger branslari kapatalim, sadece futbol takimimiz kalsin GS FUTBOL KULÜBÜ olsun ne dersiniz?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2rzhqcq9]kardeşim biz doğan grubndayız zaten stadımız yapılana kadr malzemeleri kullancaz onlardan neyi flaş bunun anlamadım doğan tv de olmamaıza rağmen maç özetlerini alıyo muyuz evet digi ye geçecekmiyiz evet ee ?? zaten blli oluyo reklamlar bile aynı ama zamanla kurtulacaz :)
Ya kardesim ben sizi hic cözemiyorum hem diyorsunuz ki, "GS sadece futbol digil, spor kulübü" diye on dan sonra 1 LIG TV´nin 3 dakikalik mac özetini veriyor diye seviniyorsunuz.Nerede bunun basketbol takimlari,voleybol takimlari,sutopu, yüzme,yelken,kürek
vs.Nerden bunlar yayinlanmiyor diye tartisilmiyor?O zaman diger branslari kapatalim, sadece futbol takimimiz kalsin GS FUTBOL KULÜBÜ olsun ne dersiniz?[/quote:2rzhqcq9]
abi basketbol,voleybol maçlarımız da canlı yayınlanacaktır canlı yayın aracı alınınca ki perşembe günü maı yayınlayacaklarına göre canlı yayın aracı alınmış heralde.
GS tabiki spor kulübü ama bu ülkede 25 milyon GS lı varsa bunun 20 milyonu sade futbolla ilgileniyor.Yavaş yavaş kanal istenilen seviyeye gelecektir.

Rahat oluyorum çünkü fbtv bu işe çok önem verdiğinden değil parası olduğundan bizden önde.Aşırı bir çaba ve ilgi göstermiyorlar buna.Veriyorlar parayı alıyorlar herşeyi sonrada kendi yönetim kurulu üyelerinin otellerinin reklamlarını koyuyorlar saatlerce.
Biz ise hem para vermiyoruz hem önem vermiyoruz şuanda.Yazdığın hadiseler çok doğru ama önem vermememizin sebebi bence paradır.Eğer paramız olsaydı eminimki bu sayfaları övgü dolu yazılar kaplıyor olurdu.Ne zaman Doğan'dan koparız kendimiz birşeyler yaparız o zaman fbtv yaya kalır, sabah kuşağı çizgi filmi ile izleyici çeker...[/quote]Sen ciddi msin dostum ya... belki denk gelmedin ama FB TV kac kere kendi masa tenisi takiminin avrupa maclarini bile kendi imkanlaiyla CANLI gösterdi.Bizim tv´miz hic 1seyi D SPOR´suz GÖS-TE-RE-MI-YOR bilmem farkinda misin? Simdi soruyorum sana nasil bu FB TV´yi fazla gözümde büyütmiyim GS TV & BJK TV´yi görürken?

Hakan kendi ağzınla diyorsun işte.Masa Tenisini bile canlı yayınlıyorlar diye.Canlı yayın aracı neyle alınır kardeşim? Oraya aracı gönderecek insanlar fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan insanlar mı?
Fener işe çok önem verip mükemmel yapıyorsa neden günün yarısını ekofener çizgi film, müzikbox diye geçiriyor.Ayrıca aşikar ki Gstv ve bjktvnin durumu diplerde.Karşılarına mesaj tvyi koysan bile mesajtv, kanal d gibi kalır.Çok feneri kıyaslamak istiyorsan Barcatv'ye veya Manutv'ye bak.Çizgi film var mı veya ekobarca diye birşey varmı onlarda...
Ne zaman Doğan'dan kurtulup kendi başımıza yaparız bunu.O zaman her istediğimiz canlı yayını yaparız para olduğu sürece.

Geri