• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Hakan Avci' Alıntı:
geçtiği filan yok,saygı ve sevgilerimle.

Abdürrahim Hakan Avcı
[/quote]

Digitürke bu ay sonunda geçeceğini Adnan Polat kendisi söyledi...
75, kanalda olucağını söyledi ve şu an 75. kanalda ki kanal 81. kanala geçti
bir süre sonra GS tv 75 nolu kanaldan diğitürk platformuna geçecek..

sevgili hakan kardeşim digiturke geçene kadar onlar oranın spikerleri saygılar .. eğer digiye geçtiğimiz anda da d sporda görürseniz kanalımızla ilişkileri kesilmiştir demktir .

melih abinin dediğine göre çarşambayı perşembeye bağlayan geçe geçiyormuşuz hadi hayırlısı :)

Lig maçlarının özetleri yayınlanıyor mu?Uzun süredir kanalda yeni bir maç özeti göremedim de.

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Lig maçlarının özetleri yayınlanıyor mu?Uzun süredir kanalda yeni bir maç özeti göremedim de.
maç özetleri tam geçtikten sonra alınacak

Onur Karakuzu' Alıntı:
melih abinin dediğine göre çarşambayı perşembeye bağlayan geçe geçiyormuşuz hadi hayırlısı :)

Onur yeter artık tamam mı ??? Kesin tarih verip duruyorsun hiçte öyle olmuyor.Bu sefer öyle olsa bile artık yeter hep gözüme batıyor BİLE BİLE Mİ YAPIYORSUN ???

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Verse ne olur,vermese ne olur?

Saim Karakuzu;

Kimseye tas attıgım falan yok kardesiniz sanırım Onur Karakuzu yaklasık 3-4 aydır resmi agızdan olmayan bilgileri bize aktarıyor.Gecmiş sayfalarada bakın tas olmadıgını göreceksiniz..Bilgileri alıyor olabilir.Ama bunu kesin bir ifadeyle kullanıp insanları ümitlendirmesin.Bir baska forumda gecilecek diye iletisi var yetiştirilmeye calısıyor ifadesini iş gectikten sonra kullanmasın...

Tolga Kaplan' Alıntı:
Saim Karakuzu;

Kimseye tas attıgım falan yok kardesiniz sanırım Onur Karakuzu yaklasık 3-4 aydır resmi agızdan olmayan bilgileri bize aktarıyor.Gecmiş sayfalarada bakın tas olmadıgını göreceksiniz..Bilgileri alıyor olabilir.Ama bunu kesin bir ifadeyle kullanıp insanları ümitlendirmesin.Bir baska forumda gecilecek diye iletisi var yetiştirilmeye calısıyor ifadesini iş gectikten sonra kullanmasın...
tolga bey haklı olabilirsiniz birşey diyemiyorum ama çocuğun orada yazdığı MELİH ABİNİN dediğine göre yani bu çarşamba günü kesin geçiyoruz arkadaşlar dese haklısınız önceki yazdıklarına da baktım ve orda da BORA beyin dediğine göre 21 23mayısa YETİŞTİRMEYE ÇALIŞILIYORMUŞ demiş bunların hangisinde ksinlik var söyleyebilirmisiniz ?? bana adnanın dediğide perşembe günü geçiyoruz bende mi söylemiyim ?? yada yanlış çıkarsa bu benim mi yoksa adnan paşaoğlunun mu suçu ??

Off.. Yine mi televizyon tartışması.
Kapatsınlar şu kanalı da bizler de rahatlasak... Yani anlamıyorum ne kadar büyütülüyor basit bir kanal konusu.

Elin kanalı digitürk, dsmart, türksat, kabloluda yıllardır enfes yayın yaparken biz hala digitürke girebilmek için aylardır dudak büküyoruz.
Basiretsizlik bu olsa gerek!

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
Elin kanalı digitürk, dsmart, türksat, kabloluda yıllardır enfes yayın yaparken biz hala digitürke girebilmek için aylardır dudak büküyoruz.
Basiretsizlik bu olsa gerek!
parasızlık bu olsa gerek ..

parasızlık veya basiretsizlik değil,her projemizin her atılımını attığımız programların yarım yamalak olmasından,gerekli altyapıyı oluşturmadan sırf yapmış olmak için yaptığımızdan hiçbi haltımız doğru ve düzgün değil..ne stad biter,ne kanal digi ye geçer ne gsmobile 10bin üyeye ulaşır hatta yakında onuda kaparız..hiçbi halt olmaz bu yönetimlerle..

sırf günü kurtarma adına yapılan projelerin hiçbirinden hayır gelmez..

Hiç anlamıyorum burda ki bazı arkadaşların işi gücü Gs'tv.. Beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter..

Saadet Unal' Alıntı:
Hiç anlamıyorum burda ki bazı arkadaşların işi gücü Gs'tv.. Beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter..
konu gs tv olunca izlemezsiniz olur biter olmuyo yıllardır bu kanalı bekleyen birisi olarak söylüyorum bunu

Saadet Unal' Alıntı:

Bu topicten rahatsız olanlar burayı okumazsınız olur biter!

tugay ve saadet;

Evimde digiturk var ben gs tv'yi hayatımda hiç izlemedim.Siz izliyor olabilirsiniz bilemiyorum.O anlamda benim için cok önemli bir konu...

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":syl17h72]Hiç anlamıyorum burda ki bazı arkadaşların işi gücü Gs'tv.. Beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter..

Bu topicten rahatsız olanlar burayı okumazsınız olur biter![/quote:syl17h72]

Ben topicten değil sürekli tekrar edilen şeylerden rahatsızım..
Valla biraz sıktınız..

Ben de baskanın 4 aydır 15 gün sonra geçiyoruz, ay sonu geçiyoruz..... sözlerinden ve kanalın sürekli aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymasından sıkıldım.
Ki ben aylar sonra ilk defa bugün bu topice yazdım.

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
Ben de baskanın 4 aydır 15 gün sonra geçiyoruz, ay sonu geçiyoruz..... sözlerinden ve kanalın sürekli aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymasından sıkıldım.
Aynı dili konuşuyoruz Mehmet kardeşim. :P ;)

Geri