• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Onur Karakuzu' Alıntı:
kürek ve sutopu için özel programlar yapıldı kanalımızda eleştirilecek hiçbirşey kalmadı bugnde mustafa sarp hoşgeldin diye bir program var :) tek sorun reklam alamamak
Onlari kim sunuyor? :P

1990 küsürlü yıllardaki Karabükspor maçları gibi maçlar yerine henüz geçen sezon oynanmış olan maçların verilmesi çok güzel oluyor. Lig TV'nin Galatasaray versiyonu olacak gibi görünüyor kanalımız. Bence çok güzel gelişmeler oluyor.
Not: Ben de dün gece aynı Konya maçını izledim. Tribünler susmak bilmedi ...

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2vsjb26r]
kürek ve sutopu için özel programlar yapıldı kanalımızda eleştirilecek hiçbirşey kalmadı bugnde mustafa sarp hoşgeldin diye bir program var :) tek sorun reklam alamamak
Onlari kim sunuyor? :P[/quote:2vsjb26r]
yeni 3spiker geldi ve acemide değiller çok profesyoneller gerçkten süper olmaya başladı kanal

Onur Karakuzu' Alıntı:
yeni 3spiker geldi ve acemide değiller çok profesyoneller gerçkten süper olmaya başladı kanal
Isimleri nedir? Birde hâlâ yayinlari Floryadaki stüdyoda mi yapiyorlar,yoksa yeni stüdyo hazir mi?Sunu sormadanda gecemiyecegim,eskilerle devam ediliyor mu,(haber spikeri,muabir vs.) ;)

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":p998cl6a]
Isimleri nedir? Birde hâlâ yayinlari Floryadaki stüdyoda mi yapiyorlar,yoksa yeni stüdyo hazir mi?Sunu sormadanda gecemiyecegim,eskilerle devam ediliyor mu,(haber spikeri,muabir vs.) ;)[/quote:p998cl6a]
isimlerini bilmiyorum hakan heryer kullanılıyor eskilerde devam ediyor

Sayın Adnan Polat bugünkü divan toplantısında demişki:
Biliyorsunuz geçtiğimiz ay televizyon kanalımız Digiturk 75. kanala geçti. Yayınlarına artık buradan devam edecek. Digiturk üyesi olmayan taraftarlarımız içinse kısa süre içinde internetten Galatasaray TV'yi izleme fırsatı sağlayacağız. İnternet üzerinden kanalımız izlenebilecek.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Sayın Adnan Polat bugünkü divan toplantısında demişki:
Biliyorsunuz geçtiğimiz ay televizyon kanalımız Digiturk 75. kanala geçti. Yayınlarına artık buradan devam edecek. Digiturk üyesi olmayan taraftarlarımız içinse kısa süre içinde internetten Galatasaray TV'yi izleme fırsatı sağlayacağız. İnternet üzerinden kanalımız izlenebilecek.
evet altyapı oluşturuluyor 1 2 ay içinde gerçekleşecekmiş

Türksat yayını hiç olmayacak sanırım?

Alison Sudol' Alıntı:
Türksat yayını hiç olmayacak sanırım?
şuan durum öyle gözüüyor ilerki yıllarda olabilir

Onur Karakuzu' Alıntı:
Heryer derken?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2zikf1tt]
Heryer derken?[/quote:2zikf1tt]
yani hakan floryadaki ali samiyen filan digi stüdyoları var baya işte

şu internet sistemi açılsada parası neyse verip izlesek.Görünüşe göre baya gelişmeler varmış kanalda.Eski lig maçlarını göstermeleri çok güzel,yeni stüdyoyada bayıldım.Grafiklerde güzel

galatasaray.org da yer alan sarı kırmızı medya, gstv uyduda yer alırken herkesin rahatlıkla zaten gstv de izlediği videoları gösteriyordu. şimdi gstv digitürkte ama sarı kırmızı medya tatilde galiba. asıl şimdi paylaşmaları lazım o bölümde videoları - haberleri falan ama o bölüm tamamen kapanmış. sanırım o bölümü hazırlayan arkadaşın digitürkü yok o da izleyemediği için koyamıyor haliyle..

Halil İbrahim' Alıntı:
galatasaray.org da yer alan sarı kırmızı medya, gstv uyduda yer alırken herkesin rahatlıkla zaten gstv de izlediği videoları gösteriyordu. şimdi gstv digitürkte ama sarı kırmızı medya tatilde galiba. asıl şimdi paylaşmaları lazım o bölümde videoları - haberleri falan ama o bölüm tamamen kapanmış. sanırım o bölümü hazırlayan arkadaşın digitürkü yok o da izleyemediği için koyamıyor haliyle..
Üye değilsin sanırım galatasaray.org'a, Mustafa Sarp'ın transferinden, Arda'nın Saba Tümer'deki programına kadar herşey var...

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Halil İbrahim":p57kwcmk]galatasaray.org da yer alan sarı kırmızı medya, gstv uyduda yer alırken herkesin rahatlıkla zaten gstv de izlediği videoları gösteriyordu. şimdi gstv digitürkte ama sarı kırmızı medya tatilde galiba. asıl şimdi paylaşmaları lazım o bölümde videoları - haberleri falan ama o bölüm tamamen kapanmış. sanırım o bölümü hazırlayan arkadaşın digitürkü yok o da izleyemediği için koyamıyor haliyle..
Üye değilsin sanırım galatasaray.org'a, Mustafa Sarp'ın transferinden, Arda'nın Saba Tümer'deki programına kadar herşey var...[/quote:p57kwcmk]
üyeyim

Bilmiyorum Halil Abi ne bekleyip ne buldun ama bence eskisinden hiçbir farkı yok. Ayrıca bölüm apaçık duruyor, hiç kapandığını görmedim.

Eren Aydın' Alıntı:
Bilmiyorum Halil Abi ne bekleyip ne buldun ama bence eskisinden hiçbir farkı yok. Ayrıca bölüm apaçık duruyor, hiç kapandığını görmedim.

Arada sırada kapanıyor ben de gördüm. Fazla da bişey beklenemez o bölümden.Zaten koyulması gerekeni koyuyolar.

Eren Aydın' Alıntı:

ne bekliyorum: gstv ye herkes ulaşabilirken paylaşılan videoları gstv herkese kapalıykende görmeyi...

ne buldum: sarı-kırmızı medya bölümünde videolar yerine kapkara bir boşluk

anlaşılmayan yer kalmadı sanırım

2436.jpg

Siyah olan bir şey yok ortada abi. Yandaki imlece bakarsan ortalarda. Yani üste kayınca daha bir sürü video daha var. Dersin bunları biliyorum gördüm bana yetmiyor anlarım ama sarı-kırmızı medya bölümünün kapanması veya yeni video atılmaması gibi bir olay yok.

Eren Aydın' Alıntı:
2436.jpg

Siyah olan bir şey yok ortada abi. Yandaki imlece bakarsan ortalarda. Yani üste kayınca daha bir sürü video daha var. Dersin bunları biliyorum gördüm bana yetmiyor anlarım ama sarı-kırmızı medya bölümünün kapanması veya yeni video atılmaması gibi bir olay yok.

eren gördüm, gördüklerim bana yetmiyor falan değil göremiyorum. işte benim gördüğüm bu:

2443y1f.jpg

en başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum. benim profil sayfamda bu var uzun zamandır

Geri