Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özgenur yurdagülen galatasarayda ....

önümüzdeki sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Galatasaray Bayan Voleybol Takımı dış transfer çalışmalarına devam ederek geçtiğimiz sezon Yeşilyurt’ta forma giyen orta oyuncu Özge Nur Yurtdagülen ile anlaşmaya vardı.

Voleybola 11 yaşında Yeşilyurt altyapısında başlayan ve o günden bu yana Yeşilyurt forması giyen Yurtdagülen yıldız ve genç milli takımlarda da forma giydi. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken genç sporcu 1.91 boyunda ve 1993 doğumlu.

Özge Nur Yurtdagülen’e Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

Kısa bir süre sonra şampiyonlar ligi kura çekimi başlayacak. Umarım bizim adımıza ilk senemizde şanslı bir kura olur. Gerçi bizim takımlarımız ne zaman kağıt üzerinde iyi kura çekse sonu genelde hüsranla biter ama geleneği bozmayalım diyerek klasik temennilerimizi sunayım dedim.:):)

Ben hayatımda böyle bir kura çekimi organizasyonu görmedim. Mükemmel bir düetle başlayan organizasyon çok amatörce devam etti ve komediyle son buldu. Amatörlüğü, aynı ülke takımları aynı gruba düşmemesi gerektiğinden 3. torbaya gelindiğinde takımları gözümüzün önünde toplara yerleştirip kavanoza attılar. Komedisi ise adını bilmediğim bayan türk temsilcisi takımımızın hangi guruba düşeceği topu çekecekken CEV'deki görevli bayan düşebileceğimiz grupları karıştırdı ve kavanozdan bütün toplar çıkarıldı, içleri açıldı ve yeniden düzenlendi. Kura çekimi evde yapılıyormuş gibi hissettim. Evimde ben çeksem bu kadar garip olmazdı. En azından sonunda salsa dansıyla durumu biraz kurtardılar. Yalnız dansçı oğlan da felaketti. Neyse, birdaha yaşanması zor böyle bir durumu uzatmadan bitireyim.

Takımımız görece düşebileceği en kolay gruba düştü. Grup birinciliği için tanıdık takım Yamamay ile ile yarışacağız gibi. En zorlu gruba da Vakıfbank düştü gibi. Ama konuşmak için daha erken. Çünkü kimin ne gibi takım kurduğu daha belli değil.

CEV Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’ndayız

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nın 2012-2013 sezonu CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri, bu akşam gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu.

Takımımız, C Grubu’nda Yamamay Busto Arsizio (İtalya), ASPTT Mulhouse (Fransa) ve Dinamo Bükreş (Romanya) ile eşleşti.

yine yamamay la oynayacağız bu sefer geçeriz inşallah...

Galatasarayla ile ilgili değil ama buraya yazayım dedim, Filenin Sultanları 2. defa katıldığımız ve ilk defa finallere çıktığımız grand prix de ev sahibi Çin'i 3-1 yenerek madalyayı garantiledi, fakat madalyanın rengi henüz belli değil, altın bile olabilir, eğer biz Brezilyayı yenip 3 puan alırsak, Çin de iddiası yok ama Abd yi yenip onlardan 3 puan alırsa altın madalya bizim, biz yine Brezilyayı yenip, Abd Çin'i yenerse gümüş, yenilirsek bronz alıcaz

puan durumu

Abd - 11
Brezilya - 10
Türkiye - 9

genel sıralamada 11. sıradayız, burda 2. olursak 8. sıraya yükseleceğiz, eğer 3. olursak 9. sıraya yükseleceğiz, olimpiyatlarda güzel bir derece elde edersek sanırım almanyayı geçeceğiz, çünkü onlar olimpiyatlarda yok, dolayısıyla puan alamayacaklar

Brezilya'yı 3-2 yenersek ne olacak o zaman puanlar da set averajında aynı oluyor atadaki maça mı bakılır o durumda yoksa puan averajı mı ?

altın madalya alacak potansiyelimiz vardı, Abd yi de, Brezilyayı da yenebilirdik ama basit hatalar yapınca çabuk demoralize oluyor ve oyundan düşüyoruz, toparlanmakta da gecikiyoruz, bu oyundan düşme huyumuzu aşabilirsek daha iyi olacağız, ilk defa finallerine katıldığımız Grand Prix de bronz da olsa madalya almak çok güzel, tebrikler kızlar

saat 16:00 da erkeklerin final maçı var, orda da madalyayı garantiledik, bakalım altın mı olacak, gümüş mü

Bugün büyük kaptanın ölüm yıldönümüydü.

Sağolsun yöneticilerimiz şimdi transfer peşindedir,aklına gelmemiştir onu anmak.

Ben anacağım,tek de olsam ben anacağım.

Her Ankara maçlarında beraber voleybol oynardık küçüklüğümde.Bir fotoğrafımız bile var hep saklarım.

Ruhun şad olsun.Bu sevgi bize senden yadigar,Büyük Kaptan Paidar.

Paidar Demir'in ruhu şad olsun.
Burhan Felek'teki Yamamay maçı 2011-2012'nin ilk 3'üne girer.O günün tadı damaklardayken tekrardan karşılaşmak çok güzel olacak.Leonardi'siz gelirlerse,hücumumuz vicdan azabına dönüşmezse seviniriz tabi. :) Burhan Felek'teki CL maçlarını iple çekiyorum.

bence şu anki kadromuz iyi ama bahar toksoy-gözde kırdar çemberci hamleleri olsa süper olabilirdi...liberoyu bence 1 sezonluk hallettik gibi duruyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...