Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neslihan haberi yalan gibi geliyor. Bir kere Eczacıbaşıyla sözleşmesi sona erecek demişler. Benim hatırladığım daha 1-2 ay önce sözleşme yaniledi Neslihan 2 yıılığına. Yalçın Dümer bence yine balon haber yapmış.

neslihan darnel ‏@nesli17

Arkadaslar her tweet attiimda nolur gs mi geliyosun diye sormayin eczacibasiyla 2 senelik kontratm var yildim yaa rica ediyorum:))))

teşekkür ediyorum ilginize ama öyle bir durum yok arkadaşlar" dese daha güzel olurmuş, haklı tabi ama bir kesimin şimdiden kendisine bakış açısını değiştirdi :) neyse, zaten öyle aşırı ihtiyacımız yok nesliye, neriman-calderon ve ortadan gioli ile hücumumuz arttı, şimdi önemli olan manşet sorununu çözecek bir oyuncuda

Neslihan bu sene başı sözleşme yenileyince çok kzıdım. Orkun Darnel iyi işler yapabilir ama karısını ikna etmekten aciz birisi olarak görüyorum. Hayır Neslihan gelse nolur di ki. Eczacıbaşı ile CL'de Şampiyonluk yaşayacağını mı düşünüyor ? Anlaşılan Neslihan son yıllarını Galatasarayda geçirecek.

Bu arada Fenerde Kim ayrılıyormuş ve Azerbaycanadan bir takımla prensip anlaşmasına varmış. Gerçekten iyi oyuncuydu. Calderonla ikisini çok beğeniyordum. Bu sene şampiyon Azeriler olacak galiba.

Elif Ağca Öner, Sarı Melek ve Fenerbahçe kelimelerinden 10 farklı manşet üretip arka arkaya 10 farklı haber twiti atan voleybolmagazin'i kutluyorum. :D

Tamam arkadaş anladık; Elif, Fenerbahçe'de. :)

Kim'e Azerbaycan takımlarından ciddi teklifler varmış. Sonuç bir kaç güne netleşir ama Kim Türkiyede kalmak istiyormuş. Fenerbahçe olmazsa başka takımlarda olabilirmiş. Azerbaycan takımlarının yanı sıra Türkiyeden Kim'e Eczacıbaşı ve Galatasarayın teklifi varmış. Kim kime gider bilmem ama onu alırsak Cl'nin en büyük favorilerinden oluruz. Kim ve Calderonu aynı anda Galatasaray forması altında görmek düşüncesi bile güzel. Bunların yanına birde Lo Biancoyu eklersek muhteşem olur.

Hadi yönetim bize bir iyilik yapın. Bu takımı ilk senesinde şampiyon yapın !!!

Zaten imkansız bir transfer ama yorum yapmak istedim.

Daha geçen hafta gioliyi aldık, 3 yabancın oldu. farzet ki Yeon Kim i de aldın. Hangisini keseceksin. Calderon, Leo ve Gioli.. Bu oyuncuların hiç biri de yedek beklemez. yoksa gioli ile geçen sene de anlaşılmıştı ama kontenjana takıldı. Ayrıca smaçör olarak calderonun yanına nerimanı da aldık. Kim pasör çaprazı da oynuyor ama bize gerekli olan bölge değil. bize libero ve orta oyuncu lazım. mesela 3 numara Duygu Bal. fenerden de ayrılıyor. gökçen de fenere gidiyomuş. ver gökçeni al duyguyu.

bir sponsor sorunu da voleybol da...

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=5711

geçen sene fenerde Logan Tom, Fabiana gibi oyuncular nasıl kenarda bekledi ise bizde de beklerler, millet 4-5 yabancı alıyor, hem 2+1 sisteminde Gioli zaten kenarda bekleyecek, sadece avrupa maçlarında oynayacak bir de avrupada oynayan takımların kendi aralarında yaptıkları maçlarda oynar

Tüm manşet yükü Kim'e kalırsa ne Kim bunu kaldırabilir ne de hücumda Fenerbahçe'de verdiği katkıyı verebilir.
Maliyeti de voleybol tarihinde görülmemiş rakamlar, şu şartlarda iyi olmaz bence.

Gördüğüm kadarı ile erkek voleybol takımımızın çok iyi olmadığını görüyorum.Her sene 4.lük için oynayan bir takımken bu sene yurt içi kargo sponsorluğu sene başında beklenen birliktelik büyük birleşme gibi lanse edilse de sponsor desteğinin fazla bir işe yaramadı görülmekte.

Yanlış biliyor olabilirim ama bayan voleybol takımı zaten sponsor desteği olmadan bütçesini kurmakta.O yüzden bu sponsor olayının fazla etkili olacağını zannetmiyorum takım üzerinde

Kim, evet arkadaşların dediği gibi çok maliyetli bir oyuncu. Büyük ihtimal Azerilere gidecektir. Kim'i almak bizi mali açıdan zora sokabilir fakat turnuvanında favorilerinden yapar bu da bir gerçek. Şunu da söylemek gereken Kim'e ihtiyacımız vardı oynadığı bölgede iyi oyuncularımız var bu transfer biraz da Fuzuli görülüyor. Ama ne olursa olsun Calderon ve Kim'i aynı takımda görmek isterim. Temennim o yönde.

Fener içinde birşey söylemek gerekirse Feneri bu duruma getiren en önemli isim Mehmet Ali Aydınlardır. Neredeyse basketbol takımı bütçesi ayırıyordu takıma. 10 milyon euro civarı gibi. En büyük istediği Fener başkanı olmaktı bunun için uğraşıyordu. Artık Fenerin MMA gibi birisini bulması zor. Adam Gamova transferini anlatmıştı Tv'de ağzıma açık kaldı. MMA Gamova transferi için tanıdığı rus işadamlarını devreye sokmuş. Gamova gelmek istemiyormuş ama ikna etmiş. Voleybol takımına transfer yaparken gelen gelen kişinin Gbt'sine kadar inceliyormuş.

Ali Koç:Bizim bu yıl Şampiyonlar Lig'in de uğradığımız haksızlık.Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Chelsea yerine kupaya Fulham'ın katılması gibi birşey demiş.Fazla dokunmuş galiba...

Burcu Hakyemez az önce twitterda yabancı sayısının bu sezon da 2+1 olarak kalacağını, beklenen, avrupa kupalarında mücadele eden takımların kendi aralarında oynanacak maçlarda 3 yabancı oynatabileceğini (Türkiye kupası hariç) yazmış, Avrupa Kupalarına katılan takımlardan herhangi birinin elenmesi sonucunda ise kuralın geçerli olup olmayacağı hakkında bilgi verilmemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...