Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim Azeri takımıyla sözleşme imzaladı. Daha artık yazılmaz umarım Kim'in adı.

Yanına Neslihan ve Naz isimlerini de ekleyelim. Leo iki yıl bizde, Nesihan da iki yıl Eczacı'da. Lütfen iki yıl boyunca bu isimleri yok sayın, yazmayın, çizmeyin, gelir diye hayal etmeyin vs.
Kime gelince, hep demişimdir zaten Hui Ruoqi candır. =) Saori de öyledir lakin o Vakıf'a gitti yapacak bir şey yok.

Milli voleybolcu Neslihan Darnel, voleybol kariyerini Eczacıbaşı Spor Kulübü çatısı altında noktalamayı istediğini söyledi.

Neslihan, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan, Eczacıbaşı Spor Kulübü ile olan iki yıllık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray’a geçeceğine ilişkin haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ”Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün oyuncusu olmaktan ve kulübümün başarısı için mücadele etmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. İki yıl boyunca formasını giydiğim kulübüm ile önümüzdeki iki sezon için de sözleşme yeniledim ve voleybol kariyerimi, Eczacıbaşı Spor Kulübü çatısı altında noktalamak, en büyük idealim” ifadelerini kullandı.

http://spor.milliyet.com.tr/nesliha...spor/spordetay/11.06.2012/1552279/default.htm

Gsvoleybola üye olanlar bir Orkun Darnel'e sorsun bunu. Adam karısını ikna etmekten aciz bunu net gördüm. Neslihan içinse hayırlısı olsun.

şöyle de bir haber vardı milliyette

http://spor.milliyet.com.tr/aslan-olmadan-asla-/spor/spordetay/11.06.2012/1552075/default.htm

Nesli gelmek istemiyorsa neden Orkun beye yüklenilir anlamam, sıkıldım Neslihandan yahu :D gelirse eyvellah, isterim bizde oynamasını ama gelmezse de bir şey diyemem, bizim yeni Nesliler yetiştirmemiz gerek, ayrıca sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama Poleni takımımızda görmeyi isterim, geleceğin Neslihanı olarak görülüyor, hem Galatasaraylı da kendisi :)

Neslihan bir gazetede çıkan haber için yukarıda ki yazılı açıklamayı yaptı. Koca'sı uzun zamandır burada ve bir beklenti oluştu bu beklenti sizde de oluştu. Bu beklentiyi kocası sağolsun baltalıyor. Sonunda da Neslihan açıklama yaptı. Gelmezse gelmesin bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz. Lütfedip 2 yıl sonra gelmesini bekleyeceğiz. Hayır yolu açık olsun hele yaşlandığında bu camiaya hiç gelmesin.

Neslihan konusunda Orkun Darnelden kendisini zorla getirmesini bekleyemeyiz.Sonuçta kendi kararıdır ama Orkun Darnel voleybolu bırakmadan bir sene Galatasarayda oynayacağı hakkında söz aldığını söylemişti Gs Tv de

gsvoleybol'u takip edenler zaten Neslihan'ın gelmeyeceğini biliyordu. Orkun Darnel, Neslihan'ın bir gün Galatasaray forması giyebileceğini söylemiş ama bunun yakın zamanda olmayacağının da sinyallerini vermişti. Biz Galatasaraylı voleybolseverler özellikle Neriman Neriman diye direttik, şu anda da Gözde Gözde diye diretiyoruz. Neslihan gemisi daha önce kaçtı. İki yıl sonrası için ne olur bilinmez. Neslihan nasıl olur, Galatasaray nasıl olur? Saplantı haline getirmenin bir anlamı yok. Bence Orkun Darnel'in eleştirileceği en son konu Neslihan. Ben 3-5 konu yazabilirim onu eleştirecek :)

Neslihan gelir gelmez ama bir beklenti oluştu sonuçta. Sadece bu beklenti bende oluşmadı Galatasaraylı voleybol severlerde de oluştu.
Birincisi, voleybolu bırakmadan Sn Orkun Darnel Neslihan hanımdan söz almış. Peki bu yukarıdaki yaptığı açıklama neyin nesi ?
İkincisi, Voleybolu bırakmadan önce Galatasaray'a gelecekmiş. Voleybolu bırakacak noktaya gelmesi demek yaşlılıkla doğru orantılı olarak yeteneklerinin körelmesi demek. Herhalde Neslihan hanım için burası emeklilik piyangosu olacak. Ben niye değeri düşen bir oyuncuyu alayım.
Üçüncüsü, Neslihan hanımı sadece voleybolu takip eden Galatasaraylılar değil tüm Galatasaraylılarda takımda görmek istiyordu. Türkiyenin en iyi oyuncusunu bir dünya markasını kim takımda görmek istemezki. Neslihanın sonuçta bir ismi var. Sonuç olarak ben bir gün Galatasaray forması giymek istiyorum yada giyeceğim diyip taraftarın gönlünü alabilirdi. Onada kimse bir şey diyemezdi eşi Galatasaray voleybol şubesinde çalışıyor. En önemlisi ise beklenti o yöndeydi.

Vel hasıl eleştirmek en büyük hakkım. Neslihan gelir gelmez fakat ortada cereyan eden durumda böyle.

Saygılar.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Bayan Takımına iki Brezilyalı transfer etti. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler Brezilyalı Paula Pequeno ve Marianne Steinbrecher'i kadrosuna kattı.
voleybolu yakından takip edip oyuncular hakkında bilgisi olan varmı nasıl transferler sizce

Bugun genç kız takımımız Ankarada Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası ilk maçına çıkıyor.Maç 14.30da Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda,imkanı olan varsa gelsin kızlara moral olur o çirkin saldırıdan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...