Neslihan gelir gelmez ama bir beklenti oluştu sonuçta. Sadece bu beklenti bende oluşmadı Galatasaraylı voleybol severlerde de oluştu.
Birincisi, voleybolu bırakmadan Sn Orkun Darnel Neslihan hanımdan söz almış. Peki bu yukarıdaki yaptığı açıklama neyin nesi ?
İkincisi, Voleybolu bırakmadan önce Galatasaray'a gelecekmiş. Voleybolu bırakacak noktaya gelmesi demek yaşlılıkla doğru orantılı olarak yeteneklerinin körelmesi demek. Herhalde Neslihan hanım için burası emeklilik piyangosu olacak. Ben niye değeri düşen bir oyuncuyu alayım.
Üçüncüsü, Neslihan hanımı sadece voleybolu takip eden Galatasaraylılar değil tüm Galatasaraylılarda takımda görmek istiyordu. Türkiyenin en iyi oyuncusunu bir dünya markasını kim takımda görmek istemezki. Neslihanın sonuçta bir ismi var. Sonuç olarak ben bir gün Galatasaray forması giymek istiyorum yada giyeceğim diyip taraftarın gönlünü alabilirdi. Onada kimse bir şey diyemezdi eşi Galatasaray voleybol şubesinde çalışıyor. En önemlisi ise beklenti o yöndeydi.
Vel hasıl eleştirmek en büyük hakkım. Neslihan gelir gelmez fakat ortada cereyan eden durumda böyle.
Saygılar.