Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz mevsiminde 2 oyuncuda müsait durumdaydı, Galatasaray takımı ikisi içinde teklif yaptı hatta belkide onların üzerinden bir sistem kuracaktı ama ikiside istemedi, müessese klübünün rahatlığını tercih etti.
Bu saatten sonra da gelmesinler.
Ben şahsen istemem.

Galatasaray'da oynamak şanstır, onurdur.
Fırsatı yakalamışken kullanacaksın.

Yaz mevsiminde 2 oyuncuda müsait durumdaydı, Galatasaray takımı ikisi içinde teklif yaptı hatta belkide onların üzerinden bir sistem kuracaktı ama ikiside istemedi, müessese klübünün rahatlığını tercih etti.
Ben şahsen istemem.

Neslihan ve Kerem aynı değil
Kerem 35 yaşında Galatasaraya gelmek istiyorum deyip sonra Efesle uzattı.

Neslihan 29 yaşında Ve ben daha birkez bile Galatasaray'a gelicem veya oynamak istiyorum dediğini duymadım eşi söylüyor söz aldım evlenirken diyor ama o tarihte Galatasaray 2.ligde yani ne kadar gerçekçi bir durum tartışılır.
Ve geçen yaz Neslihan'ın daha kontratı sürüyordu sözleşmesini geçen yıl ortasında 2 yıl uzatmıştı yani yaz ayında hiçbir yere gidemezdi.

Henry Bell transferi resmileşti. Çok çok kaliteli bir transfer yaptık. Avrupa'da kupanın şimdi 1 numaralı favorisiyiz inşaAllah. Ligte de eminim ki Arkas ile final oynayacağız inşaAllah. Yalniz yerli kalitesini de arttırmamız lazım. Gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ne daha sağlam girmeliyiz...

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, gerçi gelmeden inanamamak lazım ama.

Ben şahsen istemem.

Kerem Gönlüm bundan sonra gelmesin zaten. Her fırsatta Galatasaray'da oynayacağım diyor. Yaşı da olmuş 35. Yazın gelebilirdi ama o parayı tercih etti. Efesle sözleşmesi 37 yaşında bitecek. Bu saatten sonra gelmesine gerek yok.

Neslihanın yaşı 29 eczacıbaşı ile bu sene hariç 1 yıllık sözleşmesi kaldı. 31-32 gibi gelebilir bize. Artık Orkun Darnel nasıl ikna eder bilmiyorum. Neslihan Voleybolda idol bir isim böyle bir insanı kulüp çatısı altında görmek isterim.

Ayşe Abla.. Olmadı Ûnal Başkan,vadiden İhtiyarlar Başkanı ile görüşüp Polat'ı Küba'ya gönderip,Bell'i getirtsin :) Yoksa olmayacak bu senede bu iş :(

Olur inşallah Metehan :)

Cumartesi günü saat 14:30 da Galatasaray-Homend Antakya ve 17:00 de Galatasaray-Gaziantep maçları var Abdi İpekçide, çoğu kişi basketbol maçlarını tercih edeceği için Vakıfbank maçında fazla taraftar olacağını sanmıyorum ama umarım yanılırım ve taraftarımız kızlarımızı yanlız bırakmaz, zor maç, desteğe ihtiyaçları olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...