Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene basketbolda ev sahibi bizdik ama yönetimimiz sağolsun basketbol federasyonuna bırakmıştı organizasyonu ama voleybol yöneticilerimizin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum

Basketbolda yapılan f8 rezaleti tekrarlanmaz,biz de taraftar olarak iyi motive olursak o salonu rakiplere dar edip şampiyon olabiliriz,hiç uzak değil!

Çok güzel bir gelişme ancak F4 yarı finalinde işimiz çok zor. Muhtemelen rakibimiz Vakıfbank olacak. Vakıfbank büyük yatırım yaptı kadrosu yıldızlar karması gibi. Bizim kadroya eğer bir transfer yapılırsa Molnar'ın yerine oynayacak bir yıldız oyuncu alınabilirse şansımız artacaktır. Taraftar desteğini de katarsak oldukça şanslı olabiliriz. 2 maç kazanıp şampiyon olma şansımız var iyi fırsat değerlendirmek lazım. İnşallah herşey istediğimiz gibi gider.

Bayan basketbol Euroleague finallerinde yapılan yönetim hataları tekrarlanmaz umarım ve bizde taraftar olarak kendimizi hazırlarsak neden olmasın?

Galatasaray Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara...

Milli takımın iki yıldızı gelecek yıl Galatasaray Daikin forması giyecek. 2014 yılında görev süremiz dolduğunda yenilmez armada bırakacağız !!!

Kim bunlar. Duyumu olan ??? Biri Neslihandır ihşallah.

EdiT. Birde böyle bir şey gördüm;

Galatasaray'ın Voleyboldaki bütçesi 20 milyon TL imiş, Erkek takımı 7 olsa Bayan takımına 13 milyon TL bütçe ayırmışlar, Sponsorlar bunun yarısını karşılamış.

Tahminimi söyleyeyim bir smaçör bir libero alırız Gözde ismi zaten gündeme geldi.Libero olarak tam olarak bir isim duymadım.

Erkek Voleybol için yakında transfer var deniliyor yıldız bir isim gelecekmiş.

Benim tahminim ve isteğim Gözde Sonsırma - Gizem Güreşen ikilisi, pek çok kişi hemen Neslihan-Naz diyor, Neslihan sözleşmesi bitmeden gelmez, hoş bitse bile geleceğinin garantisi yok, voleybolu Eczacıbaşında bırakmak istediğini söylemişti, Lo Bianco ve arkasında yetişen Gamze Alikaya varken Naz'ın da gereği yok şimdilik, Bianco bıraktıktan sonra düşünülür

Galatasaray Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara...

Milli takımın iki yıldızı gelecek yıl Galatasaray Daikin forması giyecek. 2014 yılında görev süremiz dolduğunda yenilmez armada bırakacağız !!!

Kim bunlar. Duyumu olan ??? Biri Neslihandır ihşallah.

EdiT. Birde böyle bir şey gördüm;

Ne yaptın Mehmet Cibara,şimdi mi söylenir bu :) Çatlatacaksınız yani illa adamı :) Molnar'dan da daha iyisini bulup getirsinler. 2 milli yıldız ile birlikte en bûyük favorilerden biri oluruz gelecek sene. Ama önce bu sene evimizde şu kupayı kaldıralım inşaAllah. Seneye de 2de 2 yaparız inşaAlah :)

2 milli oyuncu açıklaması zamansız ve can sıkıcı oldu şahsen.Kısa zamanda bu kadar gelişen yerlilerimiz varken böyle şeyleri dillendirmemek lazım sezon ortasında.

Kızlardan biri şu ikizlerden biri. İkisi çok benziyor :)P) bu yüzden karıştırıyorum Özge veya Gözde. Diğerini bilmiyorum ama Neslihan'ın sözleşmesi var gibi Naz olsa şaşırmam ama kısıtlı voleybol bilgimle düşündüğümde zaten Leo varken Naz yerine başka bir mevkiinin milli oyuncusu gelse daha iyi olabilir gibi. Bahar Toksoy'u çok isterdim şahsen:)

Not: Dediklerimi pek ciddiye almayın dediğim gibi Voleybol bilgim sınırlıdır.

Naz Aydemir yada Neslihan için hiç heveslenmeyin ikiside olmaz.Bahar içinde aynı bizim takımın zaten orta alıcağını düşünmüyorum.

Neslihan Cev Ş.ligini istiyor almadan Eczacıdan ayrılmaz.Naz yeni kontratı var ve gerçekten çok iyi kazanıyor Vakıf'tan olmaz.Bahar da mevkii olarak ihtiyacımız yok.

Söylentiler duyuyoruz ama duyduğumuz isimler hiç öyle yenilmez armada olucak gibi değil biraz yönetici abartısı var gibi.

Naz Aydemir yada Neslihan için hiç heveslenmeyin ikiside olmaz.Bahar içinde aynı bizim takımın zaten orta alıcağını düşünmüyorum.

Neslihan Cev Ş.ligini istiyor almadan Eczacıdan ayrılmaz.Naz yeni kontratı var ve gerçekten çok iyi kazanıyor Vakıf'tan olmaz.Bahar da mevkii olarak ihtiyacımız yok.

Söylentiler duyuyoruz ama duyduğumuz isimler hiç öyle yenilmez armada olucak gibi değil biraz yönetici abartısı var gibi.

Neslihan Şampiyonlar ligini bizde kazanamıyor mu ? Tabi eczacıbaşı daha fazla yatırım yapıyor. Belki daha fazla para alacak.

İhşallah Eczacıbaşı F4'e kalamaz.

Neslihan Şampiyonlar ligini bizde kazanamıyor mu ? Tabi eczacıbaşı daha fazla yatırım yapıyor. Belki daha fazla para alacak.

İhşallah Eczacıbaşı F4'e kalamaz.

İnşallah Eczacı F4 yapar diyorum bende çünkü vakıf'a göre daha tercih edilebilir bir takım.

Neslihan zaten çok çok iyi kazanıyor zaten onun benzeri sayabileceğimiz oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez ki birde türk statüsünde

Eczacı ile C.ligini kazanmak en büyük arzusuydu diye biliyorum bunu söylüyordu her zaman gerçekleştirmeden gelmez bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...