Geçen sene basketbolda ev sahibi bizdik ama yönetimimiz sağolsun basketbol federasyonuna bırakmıştı organizasyonu ama voleybol yöneticilerimizin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum
Galatasaray'ın Voleyboldaki bütçesi 20 milyon TL imiş, Erkek takımı 7 olsa Bayan takımına 13 milyon TL bütçe ayırmışlar, Sponsorlar bunun yarısını karşılamış.
Galatasaray Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara...
Milli takımın iki yıldızı gelecek yıl Galatasaray Daikin forması giyecek. 2014 yılında görev süremiz dolduğunda yenilmez armada bırakacağız !!!
Kim bunlar. Duyumu olan ??? Biri Neslihandır ihşallah.
EdiT. Birde böyle bir şey gördüm;
Neslihan için boşuna sevinmeyin.
Naz Aydemir yada Neslihan için hiç heveslenmeyin ikiside olmaz.Bahar içinde aynı bizim takımın zaten orta alıcağını düşünmüyorum.
Neslihan Cev Ş.ligini istiyor almadan Eczacıdan ayrılmaz.Naz yeni kontratı var ve gerçekten çok iyi kazanıyor Vakıf'tan olmaz.Bahar da mevkii olarak ihtiyacımız yok.
Söylentiler duyuyoruz ama duyduğumuz isimler hiç öyle yenilmez armada olucak gibi değil biraz yönetici abartısı var gibi.
Neslihan Şampiyonlar ligini bizde kazanamıyor mu ? Tabi eczacıbaşı daha fazla yatırım yapıyor. Belki daha fazla para alacak.
İhşallah Eczacıbaşı F4'e kalamaz.