Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmak varken, gelecek senenin transferlerini konuşmak gereksiz şu an.
Bütçe abartılı voleybolda öyle 20 milyon TL lik bütçe olmaz.Peki şunu sorsam sizlere takımların bütçelerini biliyormusunuz ? Eczacıbaşı Vakıfbank gibi takımların bütçeleri bizden fazladır dimi ?
Bugün bir yerde bunu görmüştüm;
Galatasaray'ın Voleyboldaki bütçesi 20 milyon TL imiş, Erkek takımı 7 olsa Bayan takımına 13 milyon TL bütçe ayırmışlar, Sponsorlar bunun yarısını karşılamış.
Geçen sezon Bakü Fenere elenip dörtlü finallerde yer alamamış, ev sahibi olmasına rağmen. Ilginç. Bu sezon da aynısının olmayacağına emin miyiz?
Tahminimi söyleyeyim bir smaçör bir libero alırız Gözde ismi zaten gündeme geldi.Libero olarak tam olarak bir isim duymadım.
Erkek Voleybol için yakında transfer var deniliyor yıldız bir isim gelecekmiş.
Geçen yıl istisna kural değişmişti bu yıl yine değiştirdiler kuralı yani 1 senelik birşeydi bakü'ye patladı o da.
O isim Henry Bell ise gülerim..
Sevgili Semih,Geçen sezon Bakü Fenere elenip dörtlü finallerde yer alamamış, ev sahibi olmasına rağmen. Ilginç. Bu sezon da aynısının olmayacağına emin miyiz?
Neden Neslihan diyoruz ki bu yıl onu çok istedik gelmedi bundan sonra gelmesin. Biz onun yerine Neriman'ı aldık yanılmıyorsam aynı pozisyonun oyuncuları. Bu yüzden almamız gereken Gözde Sonsırma olabilir. Çok hırslı bir oyuncu yaşı da genç. Barbolini gibi iyi bir koç bulduk biz burada konuşuyoruz ama kurt bir hocaya sahibiz o en iyi hamleleri yapacaktır.
Erkek takımına gelince bir kaç milli yıldız kadınlardan çok erkeklere lazım diye düşünüyorum. Arkas'tan Burutay Subaşı ve Halkbank'tan Emre Batur transfer edilebilir mesela
Diğer yandan Allah bize artık bu günleri de gösteriyor çok şükür Voleybol-Basketbol gibi başarıya aç olduğumuz şubelerde başarılar için hızla yükseliyoruz.
Sevgili Semih,
Geçen sene CEV kendi inisiyatifi ile turnuva organizasyonunu Baku'ye vermişti. statü farklı idi. Bu sene Galatasaray Daikin %100 dörtlü finalde ve ilk maçını bir Türk takımı ile ( Eczacıbaşı VitrA veya VakıfBank) ile yapacak.
Henry Bell'in boyu 1.88 miş arkadaşlar bir smaçör olarak bana kısa geldi sanki. Bu oyuncuyu tam olarak tanıyan bilgi verecek arkadaşlar bize tanıtabilir mi?