Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki şunu sorsam sizlere takımların bütçelerini biliyormusunuz ? Eczacıbaşı Vakıfbank gibi takımların bütçeleri bizden fazladır dimi ?

Bugün bir yerde bunu görmüştüm;

Galatasaray'ın Voleyboldaki bütçesi 20 milyon TL imiş, Erkek takımı 7 olsa Bayan takımına 13 milyon TL bütçe ayırmışlar, Sponsorlar bunun yarısını karşılamış.

Peki şunu sorsam sizlere takımların bütçelerini biliyormusunuz ? Eczacıbaşı Vakıfbank gibi takımların bütçeleri bizden fazladır dimi ?

Bugün bir yerde bunu görmüştüm;

Galatasaray'ın Voleyboldaki bütçesi 20 milyon TL imiş, Erkek takımı 7 olsa Bayan takımına 13 milyon TL bütçe ayırmışlar, Sponsorlar bunun yarısını karşılamış.
Bütçe abartılı voleybolda öyle 20 milyon TL lik bütçe olmaz.

Ecz. ve Vakıf'ın sadece bayan voleybolda olduğunu düşünürsek daha fazladır bütçeleri Eczacı'nın bütçe sınırına geldiğini bu yüzden F4 için başvuramadığı söyleniyor.

Yabancı Pasör transferi için yeni bir sponsorluk anlaşması yapmışlar yani bütçeleri iyi ama kullanılmış ve verim alınamamış durumda.

Bizim erkek takımına ise bu paranın harcanmadığına eminim yakında yeni bir oyuncu alınacakmış onunla beraber bilemem ama çok zor o bütçenin harcanması.

Geçen sezon Bakü Fenere elenip dörtlü finallerde yer alamamış, ev sahibi olmasına rağmen. Ilginç. Bu sezon da aynısının olmayacağına emin miyiz?

Neden Neslihan diyoruz ki bu yıl onu çok istedik gelmedi bundan sonra gelmesin. Biz onun yerine Neriman'ı aldık yanılmıyorsam aynı pozisyonun oyuncuları. Bu yüzden almamız gereken Gözde Sonsırma olabilir. Çok hırslı bir oyuncu yaşı da genç. Barbolini gibi iyi bir koç bulduk biz burada konuşuyoruz ama kurt bir hocaya sahibiz o en iyi hamleleri yapacaktır.
Erkek takımına gelince bir kaç milli yıldız kadınlardan çok erkeklere lazım diye düşünüyorum. Arkas'tan Burutay Subaşı ve Halkbank'tan Emre Batur transfer edilebilir mesela
Diğer yandan Allah bize artık bu günleri de gösteriyor çok şükür Voleybol-Basketbol gibi başarıya aç olduğumuz şubelerde başarılar için hızla yükseliyoruz.

Bayan voleybol takımımızın F4'te ev sahibi olması harika gerçekten,takımda geçen yıldan itibaren umut verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.Bende kendilerini son 2 yıldır Burhan Felek tribünlerinden takip eden biri olarak biraz daha desteği artırabilirsek takıma bundan daha iyisini de kesinlikle yapabileceklerini düşünüyorum.

Geçen sezon Bakü Fenere elenip dörtlü finallerde yer alamamış, ev sahibi olmasına rağmen. Ilginç. Bu sezon da aynısının olmayacağına emin miyiz?
Sevgili Semih,
Geçen sene CEV kendi inisiyatifi ile turnuva organizasyonunu Baku'ye vermişti. statü farklı idi. Bu sene Galatasaray Daikin %100 dörtlü finalde ve ilk maçını bir Türk takımı ile ( Eczacıbaşı VitrA veya VakıfBank) ile yapacak.

Neden Neslihan diyoruz ki bu yıl onu çok istedik gelmedi bundan sonra gelmesin. Biz onun yerine Neriman'ı aldık yanılmıyorsam aynı pozisyonun oyuncuları. Bu yüzden almamız gereken Gözde Sonsırma olabilir. Çok hırslı bir oyuncu yaşı da genç. Barbolini gibi iyi bir koç bulduk biz burada konuşuyoruz ama kurt bir hocaya sahibiz o en iyi hamleleri yapacaktır.
Erkek takımına gelince bir kaç milli yıldız kadınlardan çok erkeklere lazım diye düşünüyorum. Arkas'tan Burutay Subaşı ve Halkbank'tan Emre Batur transfer edilebilir mesela
Diğer yandan Allah bize artık bu günleri de gösteriyor çok şükür Voleybol-Basketbol gibi başarıya aç olduğumuz şubelerde başarılar için hızla yükseliyoruz.

Neslihan pasör çaprazı, Neriman ise smaçör

Henry bell cisnero sorununu çözmüşüz 2 senelik mesele hayırlı olsun bence çok çok faydalı olacaktır bu yıl dengeleri değiştirir Bojan yerine Bell

Facebookta Neslihan Darnel FanClup sayfası Orkun Darnel'in bir demecini paylaşmış

''İSTİFA EDERSEM NESLİHAN GELİYOR DEMEKTİR''

Eşinizi Galatasaray Daikin’da görmek ister misiniz?

Neslihan’a evlenme teklif etmeden önce, “Tek bir şey istiyorum, bir gün Galatasaray forması giyeceksin” demiştim. 2006’da Galatasaray İkinci Lig’de oynuyordu “Öpücükle mi oynayacağım” demişti. “Ben öpeceğim, yetmez mi” diye cevap verdim. 6 yılda çok şey değişti. O geldiğinde burada olmam. Türkiye’de karı-koca aynı takımda olmaz, yıpranırız. Yarın öbür gün “Orkun Darnel istifa etti” diye duyarsanız, bilin ki Neslihan bize geliyordur.

Sizin takımda bir Neslihan var mı?

Ruh olarak Neriman, mucize topları öldürdüğü için Rosir, liderlikte Eleonora. Bizde üç kişi Neslihan çünkü biz takım peşindeyiz. Neslihan olsa muazzam olur ama şu an söz konusu değil.

Henry Bell'in boyu 1.88 miş arkadaşlar bir smaçör olarak bana kısa geldi sanki. Bu oyuncuyu tam olarak tanıyan bilgi verecek arkadaşlar bize tanıtabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...