Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Merve Dalbeler ile anlaşıyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezon Yeşilyurt'da forma giyen başarılı libero Merve Dalbeler ile prensipte anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, geçtiğimiz sezon Yeşilyurt'da forma giyen 1987 doğumlu başarılı libero Merve Dalbeler ile prensipte anlaştı.

Galatasaray ile Merve Dalbeler arasındaki resmi imzanın bu hafta içi atılması bekleniyor...

Merve Dalbeler:
Doğum Tarihi: Yeri 27 Haziran 1987
Boy 1.83
Oynadığı Kulüpler: Haznedar, Eczacıbaşı, Yeşilyurt
Başarıları: 2003 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonluğu, 2002, 2003, 2004 Balkan Gençler Şampiyonası Üçüncülüğü, 2004 Gençler Avrupa Şampiyonası Altıncılığı

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=526

Sinan Cem bence Ankara'da kalırsa Türk Voleyboluna daha verimli olur. ;)
Bu arada Merve Dalbeler libero olarak seneye bizde görev yapacak. Hayırlısı olsun bakalım. :?

Uğur Deniz' Alıntı:
savas abı bayan voleyboldakı ıc transfer durumu ne kımler kalıyo kımler gıdıyo
İvana, Dilara, Neslihan (jübile olabilir),Özlem, Bahar, kesin kalanlar.
Valeska, Krsmanoviç,Elif,Ayça (sözleşme yenilenmeyecek diye biliyorum) kesin gidenler.

Linki tıklayınca bu haberi de gördük,hayırlı olsun. :)

Galatasaray Merve Dalbeler ile anlaşıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezon Yeşilyurt'da forma giyen başarılı libero Merve Dalbeler ile prensipte anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, geçtiğimiz sezon Yeşilyurt'da forma giyen 1987 doğumlu başarılı libero Merve Dalbeler ile prensipte anlaştı.

Galatasaray ile Merve Dalbeler arasındaki resmi imzanın bu hafta içi atılması bekleniyor...

Merve Dalbeler:
Doğum Tarihi: Yeri 27 Haziran 1987
Boy 1.83
Oynadığı Kulüpler: Haznedar, Eczacıbaşı, Yeşilyurt
Başarıları: 2003 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonluğu, 2002, 2003, 2004 Balkan Gençler Şampiyonası Üçüncülüğü, 2004 Gençler Avrupa Şampiyonası Altıncılığı

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":1517mtck]Savaş Abi, H.İbrahim Akşeker hangi takıma gidiyor. A.Pezük'ün durumu ne ?
her ikisinin de durumu net belli değil Ancak İbo kesin olmayacak gibi görünüyor.
Ahmet de seneye Ankara'da olabilir ;)[/quote:1517mtck]
İbrahim'in gitmesine üzüldüm. Pezük'de giderse playoff zor olur hangi takımlara gidiyorlar. Kemal burdamı abi ?

[quote="Mustafa Yağız ÖNDERSavaş Abi, H.İbrahim Akşeker hangi takıma gidiyor. A.Pezük'ün durumu ne ?[/quote]
her ikisinin de durumu net belli değil Ancak İbo kesin olmayacak gibi görünüyor.
Ahmet de seneye Ankara'da olabilir ;)[/quote]
İbrahim'in gitmesine üzüldüm. Pezük'de giderse playoff zor olur hangi takımlara gidiyorlar. Kemal burdamı abi ?[/quote]
Kemal'in 1 yıllık daha sözleşmesi var ancak ücret konusunda nasıl anlaşılır bilmiyorum. Şahsi fikrim Kemal'in kalacağı yönündedir.

Libero konusunda Ankaragücünde oynayan Funda neden düşünülmüyor...Benim beğendiğim bir libero ayrıca öyle garip istekleri olacağınıda sanmıyorum...Şu andaki durumundan memnun değil gibi...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Libero konusunda Ankaragücünde oynayan Funda neden düşünülmüyor...Benim beğendiğim bir libero ayrıca öyle garip istekleri olacağınıda sanmıyorum...Şu andaki durumundan memnun değil gibi...
Olmaz!
Yeşilyurt'ta oynamamışsa kimseyi alamayız :?

Krsmanovic, yeni sezonda Rabita Bakü'de
Yaptığı Transferlerle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Rabita Bakü, geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Natasa Krsmanovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı
ne dıyelım hayırlı olsun savas abıde sozlesme yenılenmeyecek oyuncular arasında gostermıstı zaten onu...

Galatasaray ile Seray tekrar flörtte
20/05/2010 15:16:39

Galatasaray?da oynadığı dönemde taraftarın sevgisini kazanan, oynadığı oyunla da sarı kırmızılı takıma büyük katkı sağlayan Seray Altay, bu kulüple tekrar görüşmeye başladı.

Eczacıbaşı altyapısından yetişen ve 2008-2009 sezonda Galatasaray?da kiralık oynayan oyuncu geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı?na geri dönmesine rağmen kadroda kendisine yer bulamamıştı. Genç oyuncuyu tekrar kadrosuna dahil etmek isteyen Galatasaray transfer görüşmelerine başladı.

1.82 m boyunda ve 1987 doğumlu olan Seray Altay pasör çaprazı mevkiinde oynuyor.

Seray'ın gelmesini en çok Hakan ister. Bir de ben. Çok severim kendisini.
Keşke olsa. Transfer sezonu başlarken ismini ilgililere verdiğim bir oyuncudur. Ama gerçekleşmesi çok kolay değil.

Savaş ağabey, Dilara yedek olarak mı düşünülüyor?Yoksa Dilara'ya yedek mi alacağız?

Savaş ağabey, biraz zor olacak, belki de uğraşmak istemezsin -ki hiç sıkıntı değil, sen sağol- ama genel olarak toparlarsak erkek ve kadın takımlarımız ile ilgili ümitlimisin yahut yönetimden şubeye ümit verici eğilimler, hamleler varmı? Yoksa yine orta sıra takımı olarak formalite babında mı bulunacağız ligde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...