Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki sezon erkek ve bayan voleybol takımlarımızın ismi Galatasaray Medical Park olabilir. Anlaşma çok yakın. Eğer Medical Park' ın verdiğinin üzerine yönetimimiz de bu seneki bütçeyi biraz artırarak ekleme yaparsa çok ciddi takımlar kurabiliriz.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Sevgili Kurtuluş,
Ben, birçok sitede yöneticilik ve editörlük yapmam sebebiyle bazı bölümlerini traşladığım, çok önemli satır aralarını da dile getirdiğin, BAŞTAN SONA katıldığım ve ekleyebileceğim bir çok şey olduğunu söylemek istediğim çok güzel bir yazı.
Eline sağlık.
Benim de ekleyebileceğim şeyler diye bahsettiklerimi kısmetse bu hafta sonu yazmayı planlıyorum.
Tebrik ederim.
Bunu bence kulübe faksla sevgili Kurtuluş.

Teşekkürler Savaş bey, aslında aklın yolu bir. Bana kulübün faksını yazarsanız gönderirim. Dikkate alırlar mı, o konuda emin değilim. Yine de şu Medical Park olayının sonucunu bekleyelim.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Gamova, Rusya'nın Dinamo Kazan takımıyla iki senelik sözleşme imzalamış.
=)

Ne olursa olsun sevindirici bir haber. Savunmada güçlenmiş olabilirler ama son yabancı haklarını smaçörden yana kullanmazlarsa hücumda zayıfladıklarını düşünüyorum. Ben Naz'a alternatif bir yerli pasör alamazlarsa yabancı pasör alabileceklerini düşünüyorum. Tabii biz kendi takımımıza bakalım, o ayrı :)

Murat Baylan' Alıntı:
Sevgili Savaş Abi; sen yazının büyük kısmını erkek ben ise kadın takımına ayırdım. Bir antrenöre iyi ya da kötü antrenör demenin kıyası da bana göre teknik-taktik mevzulardır. Burda Fenerbahçe'nin transfer politikasını Mehmet Ali Aydınların kendi ağzından yazdım. Galatasaray için böyle bir transfer politikası ne zaman uygulanır en azından kadın takımı için ben antrenörün başarısızlığını ancak o zaman tartışırım. Yabancı koç getirmeye kalktığınız zaman bu şartlarda mı getireceksiniz iyi imkanlar yıldız oyuncular vaadedeceksiniz bu imkanlar sağlandıktan, oyuncular geldikten sonra da elinizdeki antrenör zaten sizi başarıya ulaştırır daha önce yaptı. Elinde imkan olsa Gökhan Hoca'nın ortaya Krsmanovic'i smaçöre Deniz ve Valeska'yı liberoya Ayça'yı istemeyeceğini sende biliyorsun.

Bu tarz transfer politikasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin antrenörü de böyle bir mantıkta değildir sanırım. Voleybol sabit oynanan bir oyun değil ki her mevkiinin en iyisini aldığında harika bir takımın olsun. Kimi sporcunun savunması zayıftır ama hücumda öldürücüdür vazgeçemezsin ondan. Çok iyi anlaşan pasör-smaçör kombinasyonları, liberonun savunmaya ve hücuma katkısı, servis vb. bunlar hep birbirini tamamlayan öğeler. Önemli olan birinin eksiğini diğerinin kapatabilmesi. Dolayısıyla, dünya yıldızı getirmek tabii ki harika bir iş, ama kalan 5 sporcuyu da ona göre seçmek gerekiyor.
Antrenör konusunda da biraz farklı düşünüyoruz. Sürekli antrenör değiştirilmesine karşıyım, hocalarla uzun vadeli planlamalar yapılmalı. Ve bu iki takımımızın da kadro olarak güçlü olduğunu söylemek zor. Ancak, ligi 6. olarak tamamlayacak bir kadronuz varsa, yani güçlü bir kadronuz yoksa, neden yaşlı oyuncularla devam edersiniz. Madem gücümüz daha fazlasına yetmez diyoruz, o zaman bırakın genç oyuncular oynasın. Madem pasörünüz kötü, ve bu gün gibi ortada, neden bir pasör takviyesi düşünülmüyor. Hepsinden önemlisi, takım maçı ciddiye aldığında İBB'yi yenebiliyorsa, biraz daha iyi motive olarak Ziraat maçlarına çıkabilirdi. Hem kupa finali, hem de ligdeki çeyrek final maçı, ve de ondan önceki Halkbank ve SGK maçları Avrupa için bir umuttu. Bu maçların birinde bile takımda hırs, arzu yoktu. Eğer Işık Hoca kalacaksa, umut veren bir kadroyla kalmalı en azından. Takımda hırslı oyuncuları tutmalı.
Gökhan Hoca için, başarısız demek zor, ancak zaten ligdeki gücümüz 4.lük seviyesindeydi. Yani Gökhan Hoca, çok kötü bir takımı 4.yapmadı. Final-four'da en azından finale çıkabilirdik. Ama bunu da başarısızlık olarak görmüyorum. Orkun Darnel'in biraz abarttığını düşünüyorum sadece. Abarttığı zaten açıklamasından belli, demiş ki, '...örneğin çok antrenman yaptırıyorlar'
Sonuç olarak, tabii ki iyi bir kadroya sahip olsalardı, daha iyisini yapabilirlerdi. Ama 'Türkiye'nin en iyi hocaları', artık, iyi kadrolarla çalışacaklarının sinyalini versinler. Daha lig başlamadan 'yarı finale çıksak başarıdır' dedirtecek bir kadroyla çalışmayı sindirebilen hocaların 'en iyi' olduğunu düşünmüyorum.

Ortaya fürst'ü alacaklar büyük ihtimal en büyük açıklarınıda kapamış olacaklar.Sokolova türk statüsünde olursada lo bianco ismi geçiyor.

bayan voleybola sponsoru bulduk önemli olan erkek voleybola kaldı medical parka teşşekkürümüzü fazlasıyla edeceğim vala artık her şeyi medicala gitmekle çözecem :) bayan voleybol için 4milyon dolar vereceklermiş çok büyük para bence seneler geçtikçe katlanır bence hadi hayırlısı ..

Pek mantıklı bir haber değil,4 milyon dolar çok büyük para bayan voleybolu için...Şu yıldızlar topluluğu dediğimiz takımın bütçesi o kadardır ancak...Benim bildiğim bunun hepsinide Acıbadem karşılamıyor...Düşünün yani rakamın uçukluğunu...Ben çok kez belirttim yine belirteyim dereyi görmeden paçaları sıvamayalım,yoksa hayal kırıklığına uğrarız,o haberin gerçek olduğu konusunda büyük kuşkularım var...

Pek mantıklı bir haber değil,4 milyon dolar çok büyük para bayan voleybolu için...Şu yıldızlar topluluğu dediğimiz takımın bütçesi o kadardır ancak...Benim bildiğim bunun hepsinide Acıbadem karşılamıyor...Düşünün yani rakamın uçukluğunu...Ben çok kez belirttim yine belirteyim dereyi görmeden paçaları sıvamayalım,yoksa hayal kırıklığına uğrarız,o haberin gerçek olduğu konusunda büyük kuşkularım var...
Kerem kards bildigin birseymi var. yani sanki cok karamsar bakiyon bu sponsor isine.

İşaret diyor,haber var demyor...Yani hani kulüple ilişki var manasında...
Ancak bana göre bir işaret değil,yani çok kasmak lazım burdan bir ilişki çıkarmak için... :)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
İşaret diyor,haber var demyor...Yani hani kulüple ilişki var manasında...
Ancak bana göre bir işaret değil,yani çok kasmak lazım burdan bir ilişki çıkarmak için... :)

Tabii ki bu haber herhangi bir şey açıklamıyor ancak son günlerde konuşulanları düşününce bir belirti olabilir belki diye düşündüm. En iyisi bekleyip görmek.

Galatasaray Yannick Bazin ile anlaşıyor

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, geçtiğimiz sezon Paris Volley'de forma giyen başarılı pasör Yannick Bazin ile tüm konularda anlaşmaya vardı. Bu hafta içi resmi imza bekleniyor...

.....................

Ayrıca:

? Galatasaray Tom Logan'ı İstiyormuş - Aldığımız duyumlara göre Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, yeni sezon için Amerika Milli Takımının başarılı oyuncularından Tom Logan'ı transfer etmek istiyormuş... (17.05.2010)

Olursa çok büyük bir transfer olur ama Vakıfbank'ın da istediğine dair dedikodular var,zor yani.

Emel Dizili' Alıntı:
Galatasaray Yannick Bazin ile anlaşıyor

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, geçtiğimiz sezon Paris Volley'de forma giyen başarılı pasör Yannick Bazin ile tüm konularda anlaşmaya vardı. Bu hafta içi resmi imza bekleniyor...

.....................

Hakkında bilgisi olan var mı?

gecen sezon basarılı performans gostermıs.halkbankda pesındeymıs ne kadar dogru bılemıyorum ama ınsallah hayırlı olur.rakıplerın transferlerıne bakınca tabıkı bızımkıler baya bı sonuk kalıyo ama ne yapalım alıstık artık...

Galatasaray Bazin?i transfer etti
17/05/2010 13:57:43

Uzun zamandır pasör arayışlarının sürdüren Galatasaray, Paris Volley takımında forma giyen Fransa Milli Takım pasörü 1983 doğumlu Yannick Bazin ile anlaşmaya vardı.

Oynadığı Kulüpler
2001-2002 Asnières Volley
2002-2003 Asnières Volley
2003-2004 Asnières Volley
2004-2005 Asnières Volley
2005-2006 Asnières Volley
2006-2007 Asnières Volley
2007-2008 AS Cannes
2008-2009 Paris Volley
2009-2010 Paris Volley

Galatasaray Tom Logan'ı İstiyormuş - Aldığımız duyumlara göre Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, yeni sezon için Amerika Milli Takımının başarılı oyuncularından Tom Logan'ı transfer etmek istiyormuş... (17.05.2010

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Galatasaray Bazin?i transfer etti
17/05/2010 13:57:43

Uzun zamandır pasör arayışlarının sürdüren Galatasaray, Paris Volley takımında forma giyen Fransa Milli Takım pasörü 1983 doğumlu Yannick Bazin ile anlaşmaya vardı.

Oynadığı Kulüpler
2001-2002 Asnières Volley
2002-2003 Asnières Volley
2003-2004 Asnières Volley
2004-2005 Asnières Volley
2005-2006 Asnières Volley
2006-2007 Asnières Volley
2007-2008 AS Cannes
2008-2009 Paris Volley
2009-2010 Paris Volley
Hayırlı olsun. Birde Volkan Güç'ün transferi gerçekleşirse mükemmel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...